Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artık hayatında değilim. Başın göğe ermiştir umarım.

İki gündür bam telime basa basa sinirimi s... kocammm ! Yatak odasındaki kirli çoraplarına küfür ede ede eve gelmeni bekliyorum, ben sana bir ömür nasıl dayanacağım vallahi bilmiyorum, bu gidişle de zaten çok uzunca bir ömrüm olmayacağının farkındayım, çok kızgınım sana çok .....

Sanki kendini bana göre ayarlıyorsun gibi geliyor, yanılıyorumdur umarım.

sen hayatının her anında yalan söyleyerek yaşıyorsun ya.. bana da o yalanlardan söylüyorsun ya.. ben her şeyin farkındayım ama belli etmiyorum. Salağa yatıyorum. Salağa yatıyorum ki benim aklımı görüp uzaklaşıp arkamdan iş çevireme... Her şeyin yalan, yalan ,yalan ,yalan. Ağzından çıkan hiçbir lafa inanmıyorum -mış gibi yapıyorum. Seni pis yalancı uyanık geçinen insan müsfettesi.

Bir insanla konuşurken sıkılmasın diye beni üzen şeylerden bahsetmemeye çalışmak zorunda hissediyorsam onun benim hayatımda yeri yok.

unutmadım sadece acımı ertleledim .
okudum,yazdım çalıştım ,gezdim .kendimi geliştirmeye çalışıyorum hep .
bir gün yine karşılaşıcaz senle ben buna Tanrı şahit .
işte o zaman ne ben eski ben ne sen eski sen .
ne kaybettiğini anlayınca çok geç olucak .

sessizim sana artık...peşinde koşmaktan eskidim. hep anlamaya çalıştım seni, nasıl arayacaktın hergün iki dakika ayırıp nede olsa çok yoğundun tuvalet molası dahi vermiyordun...ben yazmadan nasıl mesaj yazacaktın, nasıl aklına gelecektim, yoğundun...mesajına başlarken bir cnm nasıl ekleyecektin, yoğundun...seni özledim nasıl diyecektin, yoğundun...pazarları mesajlarıma yanıt nasıl verecektin, yoğundun...beni nasıl sevecektinki, yoğundun...ben artık "pazarları nereye kayboluyorsun birimi var varsa bitsin dürüst ol" derken ne eziklemişim kendimi...kafam çalışmaz olmuş seni düşünmekten, ey kendim kusura bakma ne olur, yoğundum...

Bana kızıyorsun belki ama yaşamayan anlayamaz. Sen hiç böyle bir şey yaşamadın. Tasavvur edemezsin!

Sana o kadar hassas davranmama rağmen hep kendi tarafından baktın.
Umarım empati duygun gelişir.

yüzüne gülümsemek zorunda olduğum anlarda kendimden nefret ediyorum. sen gerçekten kötü birisin. şu hayatta her şey para değil. elbet bir gün gelir anlarsın ve şunu unutma hiç bir zaman evine yemek içmek için gelmedim. bana söylediklerini hala hazmedemiyorum. ama ALLAH cc büyük...

hayatın bana hediyesisin. aldığım en güzel en özel hediye. keşke beni biraz daha iyi anlasan ve ne kadar hassas olduğumu bilsen bazen sırf senı üzmemek için kendimi öyle üzüyorumki hep kendi içimde yaşıyorum çünkü benı anlamıyosun bazen, aynı seyi çok farklı görüyoruz ve bu sanırım yetiştirme farklılığımızdan. ama biliyorum benı seviyorsun bende senı çok seviyorum tekrar gelsem dünyaya yine seni isterim yine herseyimi, canım, memoşummmm, minnoşum, kocacım, maymunum benim inşallah senın gibi minicik maymunlarımız olur :) seni çok seviyorum. inşallah hayatın bize getireceği kötü günleride elele aşarız inşallah beni hiç üzmezsin malum erkek milleti

Ilgilenmiyomusmusum da bana ders vermek istemismis ya ben senin verecegi dersin kitabini yazmisim sen kiminle dans ediyosun :d nazini hastalarin ceksin hekim beyy byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…