Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sahi elti neydi? Elti emekti ahshjd. Sayin elti bak ben senin bildigin eltilerden degilim. Sen gorumcenin fesatligindan bahsederken ben çağrısımdan ötürü borulcenin faydalarını dusunuyorum. Hayatımdaki hiçbir olay dikkatimi on dakikadan fazla meşgul etmiyorken tipik kadın sorunları dikkatimi çekmiyor anladın mi elti?

Beni çekmeye çalıştığın dedikodu kuyusunda kulaçlarin boşluğa çarpıyor elti. Tamam anladım kaynana dedikodumu yapıyor gorumceler kanimi içmek istiyor. Bunların muadili olan minik sevimli akrabalar dış güçlerle bir olup kuyumu kazmak istiyor. Hepsini anladım valla bak. Yine de ilgilenmiyorum. Rahat ol pampa ya. Lanet olası federaller her yerdeler. Bak sırtmda sivilce çıkmış. Gorumceler bundan daha mühim olabilir mi he sorarım sana. Küçük kırmızı bir sivilce. Anlıyorsun değil mi? Rüyamda inekler uçuyor gök kırmızı oluyor ve ben hala uçmak istiyorum. Sen ise bana kaynana diyorsun. Kafam çok güzel sen de gel istersen.

Demek isterdim ki : Yine bir sevdiğim baska sevenim baska sendromu ile karsı karsıyayız :) e ne diyim sevgiler:) Sıradaki şarkı tüm sevipte sevenlere gelsin :) Yeniden merhaba KK !

Unutdum sandim basaramadim
Sevmiyorum sandim kendimi kandirdim
Böylesi daha iyi oldu diyip kendimi avutdum..
Seni ilk günkü gibi özlüyorum sevdigim ..

Aynen cnmm ben cok guzel insan harciyomusum aynen hele senin gibi simariklari bozuk para gibi sikir sikir harcarim hici hicine yani dogru diyosun :d ya senin bana bugun anlattiklarini ben gunler once burda yazdim sanki anlamadim cevirdigin dolaplari :d sen kiminle muhatapsin onu anlayamadin sadece. Bi kendi kafan cok calisiyo saniyosun da nereye calisiyo onu hesap edemiyosun. Simdi sen anlayacaksin benim kim oldugumu ben keyfime bakacagim. Hayatta beni en keyiflendiren seyler bir ben kendimim iki ben demistim demek uc simarani esekten dusmuse cevirmek bu hikayede hepsi var nesem cok yerinde :d

1 yılı da geçti biteli ve ben hala kendimi ... gibi hissediyorum. Kimse bilmiyor dışardan bakınca içimde kopan fırtınayı. Kimseyi gösteremem de zaten öyle biri değilim ağlayamam başkasının yanında. Ama geçen yazdan beri ben bilirim odama kapanıp yaşadıklarımı. Gözlerim kıpkırmızı olana kadar canım çıkana kadar sessiz sessiz ağlamalarımı ben bilirim bi tek... Bi de Allah... Daha sonra odamdan çıkıp hiçbir şey yokmuş gibi boğazımda yarım kalan haykıramadığım hıçkırıklarla sanki az önce kendini parçalayan delicesine ağlayan ben değilmişim gibi etrafa nasıl gülümsediğimi da ben bilirim sahte sahte... Benim hala canımdan can gidiyor. Hala döndüğünde sana sarılışımı hayal edip elimde olmadan kendimi ağlarken bulabiliyorım hıçkıra hıçkıra... Bi insana bu kadar acı fazla değil mi diyorum... Ne yaptım diyorum bu acıyı hak edecek... Keşke hiç gitmeseydim senden canerim... Keşke sen de hiç izin vermeseydin gitmeme... Aşkımı anlatmama gerek yok artık. Seni görmesem de 1 yıldan fazla zamandır senden gitsem de hiçbişey engel olamadı seni sevmeme. O kadar büyük ve tekti sana aşkım... Aşkım... Ne de çok özlemişim bu kelimeyi... Ama senden sonra anlamına uygun kullanamadım hiç... Anlamına uygun kişilere kullanamadım. Ve onlardan sonra tekrar anladım o kelimenin tüm anlamı sendin benim için. Bi başkası değil... Keşke böyle olmasaydı... Keşke hiç bitmeseydik de başkalarına senden sonra o kelimeyi kullanmasaydım... Zaten tek bi kişi oldu senden sonra "adı aşk olmayan" ve bittiğinde gram üzülmedim. Çünkü fark ettim ki ben zaten hala sana üzülüyormuşum. Senle o kadar ayrı oluşumuza... Hayatımızda olmayışımıza... Ama fiziken olmasan da sen hep benim hayatımdaydın hep de öylesin. Her sabaha yine senin hatıranla başlıyorum ben ve her geceyi senle bitirip rüyalarımda da tekrar senle devam ediyorum. Nasıl bir aşk nasıl bitmez bi sevgi büyüklüğü hakkında inan konuşamıyprm. Beni korkutuyo sevgimin aşkımın büyüklüğü... Ve en umutsuz olduğum anlarda aslında evrenden bi ışık alıyorum. Mesela bugün çok yakın bi arkadaşıma döktüm biraz içimi senle ilgili. Yine kötü oldum. Yine umutsuzluğa kapıldım. Daha sonra bi yazıyla karşılaştım instagramda. Bir insan aşk acısı çekiyor olabilir onu geride bırakıp hayatına devam ediyor olabilir başkalarını sevmeye çalışıyor olabilir ama o kişiyle ilgili içinde hep bir his varsa hep o kişi aklındaysa her anında gelecekte mutlaka o kişiyle yolları tekrar birleşiyor diyordu. Hep buna tutunuyorum aslında. Her ne olursa olsun hayatlarımızdan neler geçerse geçsin öyle bir his ki bu sanki biliyorum geleceğimiz kaderimiz ellerimiz bir bizim... Seni çok seviyorum canerim... Hala çok seviyorum...

Sen burayı hiç okumayacaksın.
Sen böyle yerleri okumazsın ki zaten.
Tut ki okudun, bunun senin için yazıldığı aklının ucundan bile geçmez.
Bi de benim burada yazdığımı duysan...
Hayatta inanmazsın.
Gerçi inanmasan daha iyi. Aksi halde nasıl kurtulurum dilinden.
Kahkahalarını hayal edebiliyorum, dayanamam ben de gülerim sonunda seninle. Zaten sonunda hep alırsın gönlümü.
Yani alırdın.
Neyse, ne diyecektim ben?
Özür dilerim. Çok çok çok çok... çok özür dilerim.
Pişmanım demiyorum, gerçekten değilim. Şimdi olsa her şeyi farklı da yapmazdım, ne yaptıysam aynısını yapardım.
Ben yanlış bi şey yapmadım, sen de yapmadın.
Peki sonu neden bu kadar boktan bi yere çıktı?
Öyle bi durum düşün ki özür dilemek yanlış, hataları telafi etmeye çalışmak hataların kendisinden daha kötü. Hata da yok ya ortada neyse.
Öyle işte, özür dilerim.

şoktayım

bayramdan sonra sözümüz olacaktı hemde daha fazla uzatmak istemeyen sendin bu ne şimdi hemde sebepsiz yere

öldürmek istiyorumm seni

3 gündür benden bişeyler gitti nasıl toparlayacağım bilmiyorum eskisi gibi değilsin diyorsun evet ruh gibi geziyorum çünkü içimden birşeyler koptu gitti ve sen beni anlamadın anlamayacaksın böyle olmama sebeb son damla olan hiçbişeyin sorumlusu sen değilsin ama yanımda olmadın , sen ve buna sebeb olanlar beni gelecek için ciddi anlamda korkutmakta....

torun torun torun die tutturdunuz hamileyim simdi bana cocuk dogunca calisicaksin da cocuga kim bakcak diosunuz 5 tane halasiniz kocamin anasi yok die sizi ana bildi torun gelio simdi hepiniz kaciomusunuz yani sorumluluktan? neyse zaten sizin icin dogurmicam bu cocugu ben bi yolunu bulur hem calisir hem buyuturum bebeimi size hic ihtiyacim yok. aylar oldu daha bi cop almadiniz kizima. o laf ettiginiz esimin teyzesi ta sehir disindan en temek ihtiyaclarini karsilayacak 1 bavul malzeme yollasin sizden daha bi zibin gelmesin nasi bi sevgi bu ya. sonra haftasonlari sadece kendimize zaman ayirip 2 hafta gorusmesek unuttunuz bizi hayirsizlar bilmem ne! hic umrumda diilsiniz tamam mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…