Hani hep derdin ya simarik kiz cocugu gibisin kucuk cocuksun daha diye buyudum ben hemde ne zaman biliyormusun aytildigimiz gun buyudum icimin her organi paramparca olup kanadiginda yuzumdeki aptal gulumseyi takindigimda buyudum soranlara yuzumdeki aptal gulumsememle iyim ben dedigimde buyudum senun simarik kiz cocugu dedigin sevgilin buyudu acilariyla bogusan kadin oldu bak buyudum ben duvarlara carpa carpa tekrar gel cocuk olayim ben canim cok aciyor gel
Ha bi de sen hep haklı olamazsın hep mağdur hep kötü hep seni düşünücez senin duyguların senin isteklerin. Ama benim ufacık isteklerim bile günlerce sorun olur. Hata bende seni her halinle kabul etmeme alıştın. Seni bu kadar tepeme çıkardığım için bu hallerin. Karşındaki de insan duyguları var hatırlarsın inş cnm
İnan bana ne yapacağımı bilmiyorum. Benden uzaktasın. Seni seviyor muyum sevmiyor muyum ondan bile emin değilim. Ahh şu mesafeler olmasaydı. Ama ilk ve şuanlık son buluşmamızda ağladın ya işte o zaman ben senden emin oldum. Ama gel gör ki şu mantığıma dur diyemiyorum.
artık ne kendimden eminim nede senden o kadar zor zamanlar geçiyorum ki üstelik destek olacak kimsem yok
bi sen varsın diye düşünürken sende köstek oldun dahada yaraladın
zamanımıydı şimdi güvenimi yerle bir etmenin zamanımıydı bu kadar üzmenin
senin yüzünden her ağlayışımda senden daha uzaklaşıyorum
nlur saçma sebeplerden tüketme bizi. . sevgimi
Seni çok seviyorum aşkımmm Ömrüm Ömrümüz birlikte geçecek inşallah kuzum Biz ayrılamayız İnşallah hep senin olcam Ben bu sitede yazılanlarda da gördüm ki Senin gibisi yok sen bitanesin Benimsinn En güzeli en tatlısı beniimm
İkimiz de sap gibi bekliyoruz.
Hem kariyer anlamında her şeyin netleşmesini hem de aşksız yaşadığımız hayatımıza bir güzellik eklenmesini.
Varolan şeyler gayet güzel zaten.
Ama o duygu yok bizde maalesef.
Umutlarım bazen sıfır noktasına düşse de 'bekle! birkaç dakikada bile hayatın tamamen değişebilir. unutma!' diyebiliyorum hala.
Ama ne zamana kadar buna inanabilirim?