Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi olacak herşey güven bana boşa konuşmuyorum sen kendini bıraktıkça olaylar daha kötü hal alıyor farkında değilmisin beni dinle lütfen...

burayı okuyamassın biliyorum.zira girmezsin,böyle sitelere

canım oğlum,hani sen 20 gün sonra evleniyorsun ya,benim çok mutlu olmam gerekirken,mutsuzum ya.kimselere diyemiyorum ama üzülüyorum.odan boş kalacak.geçte olsa,camlarda beklemeyeceğim artık seni,o bunu sevmez,ona bugün ne pişirsem diye düşünmeyeceğim.kıskanmıyorum hayır.çok mutlu olmanı istiyorum ama niye böyleyim bilmiyorum.

evde yalnız kalacağım,babanı biliyorsun bir var,bir yok.biliyorum sen de beni düşünüyorsun.bu kadın tekbaşına ne yapacak diye.ama sen beni düşünme,çok mutlu ol.seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk seviyorum.

Ilgisizlik bekleme benden bende bu kadar ask verken. Rahat olmami soyleme bana heyecanimdan bayilacakken. Kiskanma deme bana senin askindan erirken. Sev beni ilgi goster bana ben hala seni seviyorken...

sevgili elticim gerçi yüzünede söyledim.
abla diye güvenip derdimi paylaştığım ve sırlarını sakladığım hanım.
meğer sen benim yuvamı dağıtma derdindeymişsin, ahhh sen kadar akıllı olamadım. nasılda güvendim sana.
beddua etmiyorum ama hergün Allaha seni şikayet ediyorum, bana bişicik olmaz ama sen halinden kork.
masumun Allaha şikayetleri yerde kalmaz çünkü.
acıyorum sana zavallı

Atmaman gereken başka zamanlar mesaj atarken bugün de beklettin azıcık insanı.

Doğumgünü pastamızdaki mumu beraber üfleyip aynı dileği tutmak istiyorum seninle. Dileğimiz bir yastığa baş koyup, bir ömrü paylaşıp, huzurla ve hayırlısıyla birlikte yaşlanmak olsun :)

Seviyoruz dediysek seveceksin.
Niye artistlik yapıyorsun ki

9 yildir utancimdan gozlerinin icine birkerecik bakipta seni seviyorum diyemedigim askim canim bitanecik esim SENI COK SEVIYORUM

"Acılar insanları değiştirir. Eğer bir insanı değiştirmek istemiyorsanız onu kırmayın..."

Dikkate alın derim...

O kadar çok şey yazmak istiyorumki,
Ama yazmıycam
Çünkü sana dair ne yazsam
Hep bir kavga sebebi
Sıkıldım ben huzur istiyorum
Kıskanılmamak istiyorum
Bunaltılmamak istiyorum
Artık ne istediğimi bende bilmiyorum.

Kimseyi kirmam,kiskanmam..kimsenin arkasından konuşmam kötülüğünü istemem..inancım sonsuz.isyan etmem.hep daha beterlerini düşünürüm sukrederim.neden ben diyorum bazen sadece.**0**iyi kullarini neden üzer..onun için hiçte zor bişey değil.ama vermiyor.dualarima karşılık vermiyor..Iki kere yıkıldım..umudum bitiyor..ama o gelmiyor.gelse de gidiyor...hevesimi kursağımda bırakıyor..RAbbim sağlıkli ve ömürlü gelsin.bidaha gitmesin.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…