Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son yaptığına sanırım ömrüm boyunca anlam veremeyeceğim. Canın sağolsun tabi hayat devam ediyor.
Whatsapp'ta da herkesi sessize aldım. Çünkü mesaj gelince senden sanıyorum.
Öyle işte tuhaf biraz...

İçinde güneşler ürettiğim bir fabrika yüzün, aklıma gelince yağmur yağar bu şehre. Tek sensin içimde.

ah be sevdigim.. kader bizi ayirdi. hic elimizde olmayan sebeplerden dolayi uzagiz simdi birbirimize. seni nasil özlüyorum bir bilsen.. ama kavusmamiz da imkansiz gibi. mucizelerede pek inanmiyorum ki.. ama yinede keske bi mucize olsa. seninle tekrar kalplerimizi birlestirebilsek. cok özlüyorum cokk.. ama en cokta gülüsünü.

Tribin pek umurumda sayılmaz zaten saçma bir seydi şimdide inat yapıyor gibisin ama kendi kendine takılıyorsun.

Sen ve senin gibi insanlarla sonradan konuştuğuma, sıkıntımı açtığıma pişman oluyorum...empati yapmaktan, moral vermekten aciz ve hayatta insanın başına ne gelebilceğinden bi habersin...aslında seninle ilgili buraya yazıp önemsediğim için kendime kızıyorum...sen ve senin gibi insanlar uzak dursun benden, bir daha da muhattap olmayalım hayatın sana ne getireceğini bilemezsin, bu ladar acımasız yorumlar yapma
Ha birde çok komiksin niye biliyormusun, ben bi karar alıyorum şunu yapmıcam diye, sende aynı kararı alıyorsun. Yalan yanlış şeyler yazıyorsun, yarışıyor gibisin bı konuda, ben foruma giriyorum yazıyorum, arkamda sende girip yazıyorsun. Cidden komik oluyorsun, neyse ya bu kadar yorum yaptığıma yazık...

bazı şeylerin sebebini sonradan öğrenmek ne acı. bnm canım dediğim gitmiş diğer canıma bnm hakkımda yalan yanlış şeyler söylemiş. ben onun hakkında konuşup konuşup yüzüne gülüyormuşum da onun dedikodusunu yapıyormuşum da bla bla. ama ALLAH cc çok büyük. sırf kendini cici göstermek için beni kötüledin ve aylardır ona hiç bir cevap vermememe rağmen hala bana çemkirmesine ve benim aylardır kan kusmama sebep oldun. ne sinsiliğim kaldı, ne fesatlığım. ne de şaytanlığım... çok merak ediyorum onun hakkında neler demişim. ama bak bu gizli kalmadı ya o da çıkacak gün yüzüne. ALLAH razı gelmesin inşallah...

bazen hak veriyorum, bazen veremiyorum sana.ama hep bir seylerin muhasebesini yapıyorum.su zamanlarımızın zor günlerimizin sorumlusu ben degilim,kader diyorum sınav diyorum. ben istemiyorum sana böyle uzak olmayı, böyle yorgun ve ruhsuz olmayı ben tercih etmiyorum.çoğu kez susuyorum yalnızken ağlıyorum.elimi tuttugunda kendimden geciyorum, gözlerine baktıgımda her defa yeniden ölüyorum.ama her hareketini 1000 kere düşünüyorum.bedenim bu kadar yorgunken kafa yorgunluğunu kaldıramıyorum.bu dünyadan göçüp sevdiklerimi azad etmeyi son zamanlarda daha fazla istiyorum.yoruldum daha yolun başındayken.sana hergün kırılmaktan da cok yoruldum.

Vazgectim ben senden hep ben mucadele ettim hep ben aramizi duzeltmeye calistim yeri geldi gururumu ayaklar altina alip senden ozurdiledim deymezmissin senin icin doktugum gozyaslarima aciyorum sessiz sedasiz ayriliyorum senden , sevdigim adamdan hoscakal

aslinda benim icimde kotuluk yok, ben gercekten temiz bir kalple yaklastim herzaman size

Kendime mi kızayım, bu hayatın içine mi tüküreyim bilemiyorum, bazıları ile aynı atmosferde aynı havayı tüketmek bile büyük yük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…