Sen ne kadar takintili, manyak bir insanmissin ya.. Bence acilen git bir tedavi ol. Böyle hayat gecmez.. Zeka desen zaten o da yok. Milleti kendinden kurtarsan super olur bak ciddiyim cicim..
sen ne dengesiz mahlukmuşsun bende seni dost bildim kardeş bildim sırdaş bildim bu kadarmı acizdin hayatına giren bi aptal yüzünden beni unuttun 20 senelik dostluğu kaldırdın çöpe attın
ama Allahta biliyorya ne hikmetse sana ne kızabiliyorum nede darılabiliyorum sadece kırgınım galiba
Bugün size çok doluyum belki okursunuz burayi belli mi olur. Ama okusaniz bile anlamazsiniz ki size yazdigimi, kendinizi mukemmel goruyorsunuz çünkü.
Ama Cok ozguvensizsin. Oyle ki kendinden 10 yaş kucuk birini kendine rakip görüp laf yetistirmeye calisiyorsun, sözde dalga geciyorsun. Biliyor musun ikinize de cok gülüyorum ve üzülüyorum.
Allah kocaniza ve cocuklariniza sabir versin sizin gibi birilerini çektiği için. Adami nasil yiyorsunuzdur. Gerci sizin kocalariniz da vur basina al elinden ekmegi turdendir, Baska nasil katlanirsiniz yoksa
Yemin ederim sen beni katil ediceksin ortada hicbisey yokken beyefendi whatsaptan engellemis Insanlari tipine gore hicbi zaman yargilamadim yargilamamda ama senin egon tipine gore fazla buyuk
senin gibisi bir daha gelmez.... temennim gelmesin de zaten! ben daha önce hiç sevilmemişim... bunu seninle öğrendim şahsen
senin haberin yok ve ben seni çok seviyorum be adam... dediğin hiçbir cümleyi unutmuyorum. nasıl unuturum!
yemin etmiştim ben... bundan sonra asla sevmem demiştim. demek ki büyük konuşmuşum...
inan evden çıkarken seni görmek için; elim ayağım birbirine giriyor...
ahhhh, hele ilk buluşacağımız gece o kadar heyecanlıydım ki kaç kere kapıdan geri döndüm, vazgeçtim. ne aptalmışım!
şimdi ki aklım olsa; ilk gün falan dinlemez koşardım kollarına.
akşamları beni evime bırakmak için yürüyorsun ya benimle ne bileyim bir tuhaf oluyor içim...
hiç unutmuyorum birbirimize "ya sen bana bir yerden tanıdık geliyorsun ama nerden acaba" demiştik!
demek ki Rabbim bir sıcaklık vermiş kalbimize...
ben; hani anneciğimin "yeter artık konuşma" dediği bir kızken senin yanında nasıl konuşamıyorum, telefonda neden susuyorum bilmiyorum
hayatıma tabi ki aldığım erkekler oldu ama hiç biri gerçekten sen olamamış...
Allah'ım her buluştuğumuzda özellikle dondurma aldırıyorum ki yüzüne daha yakın olayım, o uzun kirpiklerini, güzel gözlerini yakından göreyim, kokunu daha derinden alayım!
ayrıca araba kullanırken yan koltuktan seni izlemek en sevdiğim şarkıyı dinlemek gibi sanki.
sen benim yaralarımı sarmak için gelmişsin sanki dünyaya içimi dökmeye kalksam saatlerce yazarım gibime geliyor hep ol hep yaşa sen benim sana ihtiyacım var çünkü seni sevmek sevmelerin en güzeliymiş meğer
sizi gidi hazırcılar sinir oluyorum ya size, bir yandan üzülüyorum durumunuza ama çözüm üretmeyip bu simgeyi koyupta tüp bebek parası çok pahalı yazıyorsunuz sabahtan akşama evde pineklemek yerine 500 tl ye işe girseniz bir yılda parasını ayırsanız yarı parası çıkar, tamam benim çocuğum olacak ama sizin yerinize koyuyorum kendimi, anlaşılır bir yönü yok yazdıklarınızın yok pkoyum, yok bebek olmuyor vs. eşleriniz sizin hakkınızda ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum masum saf ayağına yatıyorsunuz.