Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah be canımm herşeyi ben yanlış anlıyorum di mii?
Tamam tamam en herşeyi bilen sensinnn tamammm

MaşAllah. Allah nazarlardan saklasın. Öyle güzel anlatmışsın ki imrenmemek, özenmemek elde değil. Rabbim hiç ayırmasın sizi.

senin kalbinin attığını bildikçe kalbimin attığını hissediyorum duran bir saat gibiydi kalbim tekrar nasıl çalıştırmayı başardın bilmiyorum tek bildiğim yüzündeki o güzel gülümseme içimdeki sonbaharı yok edip ilkbaharı getiriyor

Gururum. Çok incindi çok, nasıl toparlicaz bilmiyorum. Senden tık yok, yine kolları sıvamak bana düşüyor. Bi cümlen oysa ki neler düzeltecek bilsen.

Se
seni çok özledim...

Ayrılmam senden, ayrılamam sevdiğim..
Vazgeçmem senden, vazgeçemem bir bildiğim var!

Sen bir gül yeter, güneşim olursun benim..
Bir tek söz söylesen, canımı alırsın benim..

su an hic iyi degilim, kotu psikoloji ruhu oldugu gibi bedenimide fazlasiyla etkiliyor.. hemen uyuyabilsem keske

Kız fesat nasılsın, sıcaklar beynine vurdu insallah..

Çat kelimesini word' de çatı olarak düzeltemeyen kişiye müdür denir !

Önemli olan küçük mutlulukları o koskocaman hayata yayabilmek aslında, birlikte gülebildiğin kadar birlikte ağlayabilmek,bazen başını omzuna yaslayıp susabilmek aşk.Her gecen günün her dakikanın kıymetini bilmek yok kere kırmamak kırılmamak. Aslında aşk; nefes alabilmek yanında, ufacık bir tebessümle kaybolabilmek. Bazen aşk tüm dünyayı unutup birtek senin kaldığını hissedebilmek.
Ne diyebilirim ki iyi ki varsın.

seni çok seviyorum bebeğim senle soğuk kalmak dünyanın en dayanılmaz şeyi o kadar çok isterdim ki zamanı geri almayı herşeyi baştan daha farklı yaşamayı insanız işte bişileri göremiyorum ama şunu çok iyi biliyorum biz çok iyi olduk ya ruhen bedenen.... sensiz bir saniyem geçmesin istiyorum ...çok başka bişi bu senin yanındayken dünya o kadar farklı geliyor ki sanki herkez çok mutlu herkez çok aşık dünya çok güzel Rabbim bizi ayırmasın iki cihanda da birmizize eş eylesin cennet vesilesi eylesin.

telefonlarını açmıyorum mesajlarına dönmüyorum anla artık seninle görüşmek istemiyorum

o eski dostun artık yok..

sen kredini tükettin bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…