Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
affet biriciğim senle çok uğraşıyorum çok uyuz ediyorum seni ama çok seviyorum napim öyle güzel tepkiler veriyorsun ki senle daha çok uğraşasım geliyor aşkım kızmıyorsun küsmüyorsun üstüne açıklama yapıyorsun ya hani seni yiyesim geliyor o zaman ama sen bunu bilmiyorsun

Eski halini eski tavırlarını özledim ama artık bunlardan zerre eser yok.. O yüzden senden epey bi uzaklaştım epey bi soğudum ama kahretsin ki tamamen vazgecemiyorum. Çektiğim acıların 10 katını çek inşallah !!

Bir bayram havasıydın daima
Her sözünde mertlik her gülüşünde bir özgürlük saklardın benim için...

çok kötü bir ruh hali çöktü üstüme sebepsiz sıkıntım var anlasana be çocuk anlasanda yardım etsene diyemiyorum bunalma diye hissetmeni istiyorum ama sen bir türlü hissetmiyorsun anlıyorum uykudan kalktın sersemsin şu an yinede anla şu an bir sen iyi gelirsin bana bir sen durgunluğuma çare olursun bu hep ezelden böyle değilmi zaten...

Taklitlerimden sakındın mı yokluğumdaaa?
Onlar hep aslını yaşatır aptal olmaaaaaaaa..

Ne çok sevdim seni be adam.. Nasıl özledim sesini, gülüşünü, bakışını, kokunu,sevişini .. Ben senden önce hiç sevmedim ki nasıl unuturum ben şimdi seni ben seninle bi hayat hayali kurmuştum simdi o kurduğum hayallerin altında eziliyorum.. Unutmak senden ayri kalmak ölüm.. Hiç sanmazdm böyle olacagimi hic bilmezdim böylesi sevmek ne demek.. Hiç kimseye anlatamam bu derdi varsin burada dursun bunlar kim bilir belki bigun denk gelirsin belki sana yazildigini bilmeden okursn yüzüne söyleyemem artik hiç birini sana giden yollarim kapali.. Ben sana hayatımin anlamı derken çok ictendm bak gittin hayatimn anlami gitti sanki.. Çok sevdim be adam seni çoook

Neden girdin hayatima, neden seviyorum dedin be adam? Olmayacagini bildigin halde, bu kadar yas farki, bu kadar inanc fikir ayriligina ragmen nasil olurdu. Olmadi da. Ama yinede aklimdasin be pacoz adam,sessiz sakin gecip gidemedin hayatimdan. Seni ozluyorum iste, mutlu musun

Sen bu kafayla devam et. Kararımı verirsem eğer ( ki ramak kaldı ), sonsuza dek bensiz kalacaksın. Şuan yaşadığın üzüntünün kat be kat fazlasını yaşarsın o zaman. Egon batsın!

cok özledim seni cokom...

Kendime bir konuda gerçekten engel olamıyorsam onun yaşanması gerekiyor gibi.
Şuan hissettiğim aslında bir şeylerin yalama olmasından ve kırılmamdan ötürü daha önce de biraz başlayan soğuma ve daha önce yaşadıklarım bunu gösteriyor bana, bir işin bitmesi, bir ders almam lazımmış gibi.
Sadece bir şey var ki hep engel olabilirdim diyorum ama engel olsaydım yine de dost bildiklerimden ayrılabilecek bu hayırlı olayı yaşayabilecek miyim yoksa gecikecek miydi? O olayın içinde yaşadığım bir duruma engel olsaydım sadece aslında daha rahat hissederdim sanırım, bu dediğim durumu yaşamama yol açan olaya izin verdiğim için kızmış olabilirim kendime belki de.
Neyse. Biraz yarım kalmıştı sanki bir şeyler.. Ama bu durumu yaşamamızla daha bi netleşti gibi kafamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…