Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkım benim gripsin diye öpemiyorum ya seni 4 gündür kendimi parçalayasım geliyo

Sen daiyisi olarak bize cok cektirdin! 3 sene nisanli kalinmazmis boku cikarmis... simdi senin kizin 16 yasinda nisanli!
Allahim affetsin ama OH OLSUN sana! Allahin adaleti büyüktür beni süründürdünüz sizde sürüm sürüm sürünün!!!!

Ah işte ne kadar kolay bir insanı gülümsetmek aslında..
Teşekkür ederim...

Tanistigimiz gun hic dusunmezdim benim esim olcagini bu kadar yol alabilcegimizi.. ama seytan tuyumu var ne sevdirdin hatta sana soylemesemde asik ettin kendine... iyiki varsin hayatim anlam kazandi.. bazen beni tuketsende dirdirinla yinede cok seviyorum seni.. kimler icin dokmusum gozyaslarimi bi tanesine bile degmezmis hicbiri.. seni tanidigim gun yeniden dogdum ben.. sildim herseyi.. hayat yeniden basladim.. cevremdekiler bile soyluyor degistin sen diye.. yaradin sen bana iyi geldin iyikide geldin....

ben seni insandan bile saymıyorum biliyormusun? içimde sana karşı kocaman bir öfke barındırıyorum suratına kusamadığım bir nefret var içimde! öylesine istiyorum ki içimde kalanları çarpmayı suratına ama artık böyle bir imkanım yok...
bu imkanı elbet bulurum elbet Allah büyük görüyor herkesi yapılan herşeyi bu yaptıkların yanına kalmayacak hiçbirşey olmamış gibi yaşamana devam et sen insan görünümlü ne olduğu belirsiz varlık!!!

artık uyansan mı acaba bitanem bekliyorum öyle anlamadığım birşey var aynı anda yatıyoruz sen nasıl benden sonra kalkıyorsun şimdi evine gelip kafandan aşağı bir bardak su dökerek uyandırıcam az kaldı

Kararsızlıktan ölücem ama bunda senin etkin tabi ki çok büyük
Ben azıcık bir dürtmeyle cesaret ederim kesin ama sende tık yok
Ne zor bi karar yarabbim, keşke karambole gelsem de anlamadan hamile kalabilsem
Ama bu korunma kalkanı ile zor

Hem çok korkuyorum hem çok istiyorum.

Doğum günümü hatırlamadın diye nasıl da sinirlenmiştim ama meğersem bi plan içindeymişsin zaten kocacım günahını almış bulundum kusura bakma

Sevgili dönemindeki kadar odun değilsin artık yehu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…