Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O ne güzel uyuyuş öyle Allah'ım...
Sanki her nefesi ciğerime doluyor, O'nu soluyorum!

Bence bana karsi icinde gizli bi nefret var. Verdigin deger kadar buyuk bi nefret. Bunu kendine itiraf ediyo musun acaba? Her sozun bi hirs tasiyor. Huzurumu bozmaya basladi artik bu imalar. Ben sabretmem sadece beklerim. Bunu da iyi bilirsin. Kredini doldurdugun gun dosyani kapatacagim hem de hesapsiz

Bu sefer iyi dayandın, iyi b.k yedin. Egolu şey. Ordan burdan laf sok ancak. Gururun yemiyor tabii direk bana söyleyemeye. Yazacağımı mı sanıyorsun, asla yazmıcam sana

Anlamaya ihtiyacım var ...
Özlüyorum ama arayamıyorum ...
Sesini duymak istiyorum ama geri teper diye korkuyorum
Yoksalar yoruyor yaşayamıyoruz...

Gece yatmadan önce sen, uyku arasında sen, sabah uyanınca sen, 7/24 sen. Bu artık beni çok yoruyor

Sen benim hayatim boyunca hic konusamayacagim mazimde kalan en büyük anım. .en büyük askim..simdi ikimizde farkli hayatlar farkli insanlarla bir arada olsak da yüregimin hic eskimeyen kocamn bi yerindesin..hep rüyamda hayalimde..keske keske diyorm birgün ansizin karsilassak beni o kadar gecen yilin üstüne affetsen..arkama bakmadan giderm seninle inan..dünyanin öbür ucuna cekip gitsek..hic kimsenin bizi bulamayacagi sadece senin ve benim oldugum bir dünya kursak kendimize.
Tek gülle bahar gelmez derler ya hani..
Gelir..ben seninle baharida kisida gecirirm bunca gecen yılın intikamını alircasina tutkuyla ve askla hemde..sen benim yüregime adini kazidigim hic bir zaman unutmayacagm deli sevdam..ben hic asik olmadim ki derdm hep kendme yalan söylercesine..oldm.sana deli divane asik oldm ama bunu hic gösteremedim sana..
Belkide sen benim sni hic sevmedigimi hic deger vermedigimi seni aldattigimi düsündn ama..
Ben seni ilk gördüğüm dakika asik oldm..
Evet bunu kendme bile seneler sonra itiraf ediyorm..seni ilk gördgm dakika deliler gibi asik oldm sana halada asigim..hayatimda biri olabilr ama bu sana askimi yok etmedi etmeyecekde..sen benim yürek sizim..deli sevdam..seni seviyorm..seni seviyorum. .seni seviyorm. .

o kadar hissizimki artık sen içimdeki tüm heveslerimi yok ettin
sadece sevgim yetersiz kalmaya başladı seninle olmak için . .
seni görmek sesini duymak falanda istemiyorum
ne istiyorum? sadece hayatımda ol hayatında oluyum yeter
illa biriyle konuşmak lazım değil dimi birini sevip sadık kalarakta normal hayatına devam edebilirsin işte nebilim yine arkadaşlarınla zaman geçir yine hoşlandığın herşeyi yap ama bırak bi kendimize gelelim
şimdi konuşursak yine tartışmaların ardı arkası kesilmiycek .

Çek desen elimi çekemem.. Daha desen kolumu veremem..

her düştüğümde ellerimden tutansın sen en kötü anlarımda yanımda olan yeniden ayağa kalkmamı sağlayansın en saçma dertlerimi bile can kulağı ile dinleyebiliyorsun en hırçın hallerimde yanağıma kondurduğun o sıcacık öpücükle sımsıkı sarılışınla ben yeniden hayata tutunuyorum ben sana aşığım ben seninle varım sen varsan varım yoksan yokum hayatımdaki en muhteşem insan doğumumdan beri bir saniye bile yanımdan ayrılmayan insan iyi ki varsın ANNEM

Ben senin yarana bakıp nasıl acıdığını anlarım, sen benim neye kırıldığımı fark edemezsin. .​

Huysuz, pireyi deve yapan, yapılan iyilikleri bir kalemde silip atan birinin kahrını sanmıyorum kimsenin çekebileceğini

Bazen dayanamayacak kadar olup mesaj atmak istiyorum ama artık buna hakkım yok biliyorum. Aslında gelsen seninle bir daha yapamam, zaten o kızı ailenin içine sokmuşsun temizlemesi zor olur. Ama benim ilkim olduğundan sonum kal istiyorum sanırım ki hala sen diyebiliyorum. Büyük çıkmazdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…