Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ortalığı karıştırıp karıştırıp cici gözükmek niye? zaten en çok sitem edenler, laf sokma telaşında olanlar hep cici. itilen kakılan tü kaka.

kendinden soguttun beni

Okusa ne olur
Okumakla anlamak aynı şeyler mi ki

Nedense iyi düşünmeye zorlamak yanlış geliyor, his mi kendi düşüncelerimden mi anlayamadım.
Şunu da bilmek lazım.. Günah almak insanın kendisine zarar.. Adı üstünde...

Zaten babasız olan beni bir de annesiz bıraktığın için, evladın değilde kumanmışım muamelesi yaptığın için, haksızlığa uğradığımı görmene rağmen üstüne bir de sen haksızlığa uğrattığın için teşekkür ederim.

Hani payıma düşen herşey için onlar benim diyorsun ya? Sana vekalet vermeme rağmen beni paragöz ilan ediyorsun ya? Hah işte ben vekaletleri iptal ettikten sonra neyim var neyim yoksa hepsini üzerine yapıcam anne. O zaman kaldıysa belki biraz utanırsın. Teşekkür ederim anne.

içimde bi yerlerde seni hala özlüyorum

seni sevdim ... hemde çok sevdim . bu yüzden vazgeçmedim ya senden. O KAZA OLMASAYDI mutlu olur muyduk bilmiyorum inan. seni her halinle kabul ettim düşünmedim bile sonunu. ama neden bu hale geldik ne ara bu kadar yıprandıkta 8 yılın üstüne 8 aylık evliliğim boşanmakla bitmemeliydi keşke buraları okusan ne kadar çaba verdim ne kadar yıprandım bilsen

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Misafirlere azami dikkat !

Son düzenleme:
bu ne biçim iş? saat kaç oldu hala gelmedin

ne olur yardım et bana
ben kötü biri değilim
ben seni kullanmadım yemin ederim

Ooofff ne kadar zormuş!
Canımın içi annem, seninle ayrı kalınca nasıl dayanabileceğim üstüne düşünmem lazım.
Bir şeyler yapmam gerek.
Bu durumu kafamda iyice küçültmeliyim.
Sana olan tutkulu, aşk dolu, kocaman sevgim beni duygusallaştırıyor.
Ama buna sağlığım için izin vermemeliyim.
Sana belli etmemeye çalışıyorum; oysa ağlayasım geliyor bebek kokulu meleğim.
=((

bütün işleri yanlış yamalak yaparak üstünden attın. gerçekten gerizekalı mısın yoksa çakallık mı bu bilmiyorum ama şimdi herşeyi biz yapıyoruz ve sen bizimle aynı maaşı alıyorsun. adalet aaahhh adalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…