Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.
bu yaptığını unutmam ben biliyorsun demi? affetsem dahi unutmam beklemezdim bu kadar hırçınlığı senden içinde bir canavar varmış sanki kıskanınca çıkan bunuda öğrenmiş oldum :/
Seni o kadar çok Sevmiştim ki buna kendim bile anlam veremedim herkesi hersiyi Gize aldım senin için . senin yanlışlarını hatalarını görmezden geldim sadece kendi sevgime güvendim inandim yeter dedim . ama meğer ne kadar büyük bir hata vr yanlış yapmıştım hak etmediğini anlamak çok zamanımı ve yillarimi aldı . kendime yazık etmiştim seni kendimle odullenerek . bir insan ne kadar bencil duyarsız saygısız hoşgörüsüz ve sevgisiz olurki ama bunların hepsi hepsi sende toplanmış maalesef . kendime kızıyor ve affetmeyecegim sana bu denli kör baktigim için. Ne demiş bir büyüğümüz " göre ne ? Köre ne ? "
Canım köpeğim,bitanem bugün seni öyle görünce öyle korktum ki oracıkta kimse umrumda olmadan hıçkıra hıçkıra ağlayarak eve geldik o an ve dakka nasıl geçti bilmiyorum.. aşkımm İnşallah birşeyin yoktur yoksa kahrolurum bebegim