Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok yalnız hissettim bugün kendimi hiç oraya ait değilmiş gibi. Fazlalıkmış gibi. Yanımda kal demek istedim kaç kere yapamadım. Bozamadim mutluluğunu eğlenceni. Soyleyemiyorum sana üzmek istemiyorum seni ama ben çok mutsuz oldum bugün

Sen; seni parmakları kanayana dek yazacak birinin ellerini kestin.

Keşke burda olup da kendime getirseydin beni; kim olduğumu, nelere inandığımı, sevmem gerekenleri hatırlatsaydın birer birer. Öyle bir anda oldu ki olanlar sildiğim resimlerinin her biri için, mobilyaya bulaşan allık lekem için, o dergiye öylesine gömüldüğüm için, seni kırdığım tüm anlar için asla özür dileyemedim senden. Keşke burda olsan da maçlar izlesek seninle, gülümseyen yüzünün her noktasını işlesem beynime. Hatalarımdan emin değilim bu bile suç ama çocuktum bilmiyordum yine çocuğum yine bilmiyorum affet varolan tüm hatalarımı baba, o insanı tamamen affedemeyişimi de.
Kim olduğunu neleri sevdiğini bile bilmeyen biri yaptı beni sensiz olmak, yoruldum bitkin ve yolunu kaybetmiş hissediyorum ama düze çıkacak her şey merak etme.

Korkuyorum degismenden.
Belki de bildigim gibi olmadigindan..
Surpriz yasamaktan korkuyorum..
Bildigim gibi kalmani dilerim...
Bari bi kisi kalsin boyle.
Ve dua edecegim senin icin, mutlulugun bozulmasin insallah...

Kıskandırma çabaların mı diyim, yoksa gerçekten aldattın mı diyim her neyse işte.
Sonuç olarak soğuttun kendinden.

Hayatımı mahvettiniz sizdeeen nefret ediyorum. Allahım sizi benim elime dusurmesin. İki cihanda hakkımı size helal etmiyorum. Benn gençliğimi zehir ettiniz yetmedi düğün günümü zehir ettiniz. Allahım! Sizi bildiği gibi yapsin. O kadar ahlaksızsınizki beni tanımadan iftiralar attiniz.mutlu olmuyum diye elinizden geleni yaptınız şimdi neden öteki oglunuzun sevgilisine neden ona bana yaptığınızı yapmiyorsunuz. Be ne yaptım sizi tanımadan ne yaptım da beni istemediniz. Bizi nisanliyken dışarı çıkarmiyordunuz. Çıktığımızda ise sürekli arayıp rahatsız ediyordunuz. Niye ayrımcılık yapıyorsunuz siz hiç allah tandami korkmuyorsunuz. Rabbim tek duam bana yaşattığınizin bedelini misliyle çekerseniz. Hicbisekilde hakkımı helal etmiyorum. O yüzden size anne baba diyemiyorum.Çünkü beim anam babam olamazsınız siz. Esimin hatrina bile anne baba diyemiyorum.

Dün sohbetimiz güzeldi..
Ve rahatım sanıyordum ama ara ara özlicem gibi.

seni çok seviyorum demeyi çok seviyorum birtanem.seni affettim çünkü kendime kıyamadım kendimi sensiz bırakmak bana zor geldi.

Sayin koca, yıldönümüne aldığın hediyenin tüm ayrıntılarını telefonda söylemiş olman hiç sorun değil de "ev işi yapma akşama diri ol" ne demek la ahsjs. Doğurdum dogurucam karnimda kendi egemenliğini ilan etmiş bir canlı var nereye diri oluyorum. Hem diri ne? Gel etme biz odun odun takilalim zorla romantizm olmuyor işte. Ben sana "kanki iyice zayıfladin sen. 'Kaslı erkek kliplerine bakma' deme bana" diyeyim sen bana "yüzük alicam da parmakların annemin sarmasından daha kalin" de. Hatta abartip "doğumdan sonra mi alsam hem parmaklarının sisi iner. Ekstra masraf yüzüğün büyüklüğü" de. Dedin zaten. Hakikaten okuzsun yalnız. Ahshhs.

kendini bir yalana inandırdın ve beni yaraladın benim sözlerimin sende önemi yokmuş demek bunuda anladım ben...
dinlemeni beklerdim anlamanı beklerdim ben yalancı değilim seni kandırmıyorum ki ama sen inanmadın kendi kafanda kurduğun o sahte olaya inandın ne diyebilirim ki sesin titriyordu biliyorum sende üzülüyorsun ama neden böyle yapıyorsun neden gerçekleri görmüyorsun ki neden neden neden!!!

Canım kocam sana öyle bir alışmışım ki, aylar sonra yîne uzaklara tek başıns gelmek çok koydu bana...o kadar yorgun ve uykulu olmama rağmen yanımda yatmıyorsın ya,, huzursızluk çöktü içime...uyuyamıyorum yerimi yadırgadom sanırım bugünlerde geçecek elbet biliyorum...yarın bi umıt işte arayacağım ve randevu isteyeceğğim sayın rektörden...isteyenin bir yüzü kara...misali bir 10 dk yanına gideceğim. Tabi randevu koparanilsem, 10 dk sürmez çarçabuk anlatırım derdimi, esas yasamak zor olan ama olsun sıkıştırırım cümleleri...yeter ki olsun bir umut ce hiç sönmeyecek bizi biraraya getirecek umut ahhh ahhh...iyi geceler bebeğim. Uyuyabilirsem geleceğim yanına bıdığım...

Bir şeyler dönüyor sanki.
Çok saçma bu bilemedim..
İnanıyorum pişman oluyorum inanmıyorum doğru çıkıyor...

Şuan seni kandırabileceğimi düşündüğünü, benden şüphelendiğini farkettim.. Hiç yapmadığım şey hele böyle saçma basit bir konuda...
O an hiç anlamamıştım saf saf konuşmaya devam ettim, şimdi tekrar okuyunca yazılanları farkettim.
Ve ciddi derece sinirim bozuldu, kırıldım şuan. Belki de o an anlamadım diye böyle hissediyorum ama böyle biri de değilim, biliyor olmanı beklerdim.
Yine mi yanlış bilmişim birini acaba..
Bir şey de diyemiyorum şuan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…