Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözünüzü kırpmadan bizim için öldüğünüz için, hakkınızı helal edin ey aziz şehitler! Allah'ım sizi bu kirli Dünya'dan yanına aldı.. Bunlara sebebiyet verenlerin, gözünü kin büyüyenlerin, katillerinizin Allah iki cihandada belasını versin!

Sana pazartesiye kadar rapor veren o doktoru bi elime geçireyim var ya!
Sen hasta olma kocacım ben olayım yerine.
Vallahi sabahtan beri burnumdan geldi.
Erkeksin sen azcık dirençli ol be adam!!!

Yogi bi gün burayı okuycagini ümit ediyorum o zamani soyle hayal ediyorm benmle aynı evde olacaksın ben bebegmizi kucagna vermiş kırmızı tacimla gezicem evimizde sen o bebeği tutmaya bile kiyamicaksin korkucaksin bi yerine bi şey yaparsam ben yogiyim sonuçta diye, bi taraftan telaş halinde olcaksin çorba mi getirsem onu mu getirsem bunu mu gotursem diye diğer taraftan bebeğimizi kucagna almaya cesaret edip kokusunu içine cekip tekrar bana vereceksin , bi beni bi onu koklucaksin , kollucaksin daha fırından yepyeni çıkmış olan :)) bebişimize bakıp ağsi bana benziyo muynu bana benziyo diye benzetme çabalarına girceksin :) ama 2-3 yıl sonra gordgnde asıl o zaman sana ne kadar çok benzediğini goreceksin ona oyunlar oynatacaksin kucağına alicaksin gece masallarda uyutucaksin her şeyden herkesten koruycaksin ne annesinin nede senin yasadigin şeyleri yaşamasına asla izin vermicez biz bi gün çok mutlu bi aile olucaz buna inanıyorum inanıyorum inanıyorum , ve seni hep taksinin orada ilk sarıldığımiz anki gibi çok ama çok ama cook cokkk cooookkk coookkkkkk seviyorum yogim.. Yeşil gozlum...

Su an sana karsi o kadar ofkeliyim ki konuyu bu kadar uzatip kustugun icin.. barismadigin icin. Inatci huysuz bi ihtiyar gibi uzatip huzurumuzu kacirdigin icin. Dik sozlu oldugun icin.

Once o son gorusumde neden sıkı sıkı sarilmadigim parcaliyo icimi ardindan defalarca kez gelen neden sorusu neden? bir suru animiz geliyo aklima ve hemen ardindan neden sorusu. cevaplarini bulamiyorum tahmin ettigim her cevabimi beynim kabul etmiyor inandiramiyorum kendimi neden biraktin neden yaptin madem birakacaktin neden neden. Guclu olamamak benim ozelligimdi neden elimden aldin neden guclu kalamadin neden biraktin bir gecede nasil yaptin oysa sen bilmiyor muydun sana verdigim kiymeti bana kiyamadigini dusunurken kalbimi bu kadar nasil kirik biraktin anlayamiyorum anlam veremiyorum kimselere anlatamiyorum artik aglamaktan baska bisey gelmiyo elimden kendime kiziyorum sonra neden biraktin beni neden yaptin

bugün anladım ki bizi baglayan tek şey mecburiyetler sen de bitmişiz anladım dank etti sonunda öpmelerin sarılmaların bile mecburiyettenmiş ah sevgili bizi bize koymadılar ki yaşayalım bak artık sevinsinler bittik işte aynı evde 2 ayrı insanız artık ama kalbim neden ağrıyor gözyaşlarım neden yanagımı ıslatıyor bende senden vazgeçebilsem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…