Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden böyle oldun bilmiyorum ama ben hep yanındayım..

Kocacım, her şeyimle seninim sen de benimsin. Seni görünce kadere olan inancım kesinleşti, çünkü kimseye böylesine içten bağlanamazdım.

Bana yaşattıklarının daha beterini yasarsin insallah en kisa zamanda yerlerde surunmen dilegiyle

herşey düzelir sıkma canını geceyi aydınlatan Rabbim senide çıkarır elbet karanlıktan

Birdaha evlensem bu kesinlikle sen olmazsin ne seni nede aileni bidaha tanimak istemem bana kadinligimi unutturdugun icin tesekkur ederim ama emin ol senden hicbi halt olmaz babasinin ismiyle un salan onun golgesinde yasayan karakteri kosiligi zayif bi insansin he bide emin ol babami senden cok cok daha fazla seviyorum

Artık sabrım taşmak üzere. Sinirlerim yıprandı daha fazla üstüme gelme bence..

Canımı iste gözlerimi kırpmadan avuclarına bırakayım sessizce..
Yalan değil sözlerim en dürüstce emrinde..

Umudumu sende bıraktım kimselere inancım yok artık.
Sabaha güzel uyan yanında olup seni alârm gibi uyandıramasamda

Boyle yaparak iliskimizi yiprattiginin senden uzaklastigimn farkinda degilsn belki ama artk bana sarilman bile anlamsz geliyor hele en son kawgamizda bana o yasattigin seylerden sonra birde ustune tecawuz eder gibi bana sahiplenmen...canim hic bu kadar acimamsti E.

ah benim güzel yüzlü subayım...
nasıl cevap vereyim dediğine? ben her sabah "günaydın" dediğinde "çok şükür başına bir şey gelmemiş" diyip bencillik ederken "devre arkadaşım şehit oldu" derken duyduğum o sesin... ne cevap verebilirim ki?
Rabbim seni ve tüm askerlerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…