Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer burayı okuyorsan, bu ara bil kazan yarışmalarını ihmal ettin. Sabırsızlıkla bekliyoruz, bil istedim

Kin tutan insani kimse sevmez. Sevildigini sanarsin ama sevilmezsin cunku sen aslinda kendini sevmezsin. Icindeki kin duygusunu tatmin etmek icin hep baskalarina zarar verirsin ama en buyuk zarari kendine...

Boşuna kendimi sıkıyormuşum, zamana bırakmak lazımmış.
Stresten saçlarım dökülmüş boşuna, bırakmalıymışım seni bir başınaa

Canım abilerim benim her ne kadar beni hayattan bezdirsenizde,sinir sistemlerimi mahvetsenizde sizi seviyorum hemde çooook
Benim kabzımallarımmm
Sizinle maç izlemek kadar gözel bir aktivite yok cidden.

Umarım doğru olur bu iş meselesi... İyi umutlar beslemek istiyorum.

Uzun dusunmelerim sonucu emin oldum sen beni oyle ansizin birakinca aklim basima geldi benim birilerini sirf sevdigim deger verdigim icin sirf karsimdaki uzulmesin diye bambaska bi insana donustugumu farkettim.En deger verdigim en kiymetlim canimin bi parcasi beni boyle tek basima birakinca ogrendim .sen gittikten sonra herkesle aram bozuldu yapayanlizim artik cunku beni bi sekilde uzen insanlari artik bende uzuyorum artik kimseye eyvallahim olmayacak tek basima yapayanliz da kalsam sirf birilerini uzmuyum diye rol yapmicam bana giderek en buyuk kotulugu yaptigin gibi hayatim boyunca isime yarayaack en buyuk seyi ogrettin . sen beni bu sekilde birakabildigin icin sen bile bunu bana yaptigin icin ..

sana haksızlık yaptığımın farkındayım ama gerçekleri öğrenemezsin üzgünüm...

uyumadan önce seni seviyorum demedim gururumdan. ama söz sabah söyleyeceğim seni sevdiğimi. iyi geceler canımın içi seni çok ama çok seviyorum

Sana haksızlık ettiğimi biliyorum mecburdum. Ara ara gelip gitmelerin beni kötü duruma düşürse de kızdırsa da bakma sen bu halime seni kısada olsa görmek güzel...

Canim annem,abilerim sizi cok ozledim burda esimle cok mutluyum ama hasretinize dayanamiyorum artik.. Alistim diyorum istanbul a ama galiba kendimi kandiriyorum ben sizsiz olmaya alisamiyorum her gun sesinizi duyuyorum ama yetmiyor... senin icin cok buyuk fedakarlik yaptim askim bi can icin bir suru canimi orda biraktim sana geldim babaMin soyadindan vazgectim babamin mezarini birakip geldim beni uzme olur mu biliyorum uzmuyorsunda zaten ama bana hissettirme uzakta oldugumu olur mu hep boyle olalim hep mutlu kalalim ki ailemin eksikligini hissetmiyim. Sizi cok seviyorum annem canim abilerim(okanim özkanim niyom) canim kocam iyi ki varsiniz. ALLAH im beni sizsiz birakmasin... amin ..

Sen benim ilk adımlarımı yanında attığım, gözümü dünyaya açtığımda annemden sonra gördüğüm, hayatta nasıl sabırla mücadele etmemi öğreten ilk öğretmenim, yaşam tecrübemdin. Şimdi sen gideli 6 gün oldu ve ben adımlarımı kaybettim, gözlerimi kaybettim, mücadelemi kaybettim, tecrübemi kaybettim. Allah kabrini nur, mekanını cennet etsin canım anneannem.

Ben bu masum yüzlünün ihanetini nasıl unutacağım..Bayan onun peşinden koşmuş,bayan onu çok seviyormuş.Nişanı bayan istemiş,ısrar etmiş..Ben nasıl küçücük hataların bedelini en ağırından ödüyorum.O da ödesin..Onla birgün bile mutlu olamasın..Ona da nasib olmasın..Uzun yıllar yalnız kalsın benim gibi..Benim hayalim benim izlerim ömrünce bir gölge gibi yanı başından ayrılmasın..Bu hiç yorulmamış insan şimdi yine yorulmadan dört ayağı üstüne mi düşsün beni üzüntüler üstüne üzmüşken ?..Erkekler neden bukadar şanslı?...Bayanlar neden bukadar şanssız?. Bu erkekler hep böyle _it __:;bayanlar bu itlere hep _iyi _olmak zorunda mı?

Ben yaralı bir ceylan gibiyken mutluluğa susamışken ;bir avcı beni vurmuşken ;o da vurmayıp sarıp sarmalasa olmaz mıydı?Çok mu zordu bu yürekllği göstermek?

Soze nasil baslayacagimi bilemiyorum.. İcimde hic bir his yok sana karsi.. Ne iyi ne de kotu.. Aramizda tek bir bag var o da oglumuz.. Ama oglumizda senin umrunda bile degil..
Sen o kendi kurnazliklarinin kisisel hirslarinin sayesinde imha ediceksinkendini.. Sevgisiz bir insansin cunku sevgi gormemissin.. Butun dunyami hayallerimi elimden gelenin fazlasini verdim. Cok sevdigim adamdin.. Simdi hepsini aldin benden.. Sadece sen yaptin bunu.. Ben ask evliligi yaptim ama bence sen mantik evliligi yaptin.. Keske yapmasaydin bunu kendine.. Bu yuzden hep mutsuz oldun.. Simdi dusundukce daha iyi anliyorum durumlari.. Bense o kadar sevdimki goremedim anlayamamistim seni. O yuzden yasadigim butun zorluklara ragmen o kadbbar mutluydumki. Sadece sana ait olmak yeterdi benim dunyam bundan ibaretti. Ama artik butun duygularim bitti. Sadece oglum var artik.. Seni asla istemiyorum hayatimda... Beni sadece kiz arkadasinmisim gbi telefondan watsaptan engelledin.. Face ten.. Bunlar daha da kuculttu seni gozumde... Beni calismadigim icin istemeyen adami istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…