Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzeldi bence . tekrarrını sabırsızlıkla bekliyorum .

Seninle geçirdiğim günlere yanıyorum sadece. Onca yıla. Artık sen yoksun ve ben böyle daha mutlu olacağım.

Zaman en büyük ilaç ama pismanliklar çok zor.belkide böylesi en doğruydu ve şimdi evliyim başkası yla ve sevdiğini hissediyorum en azından beni bırakmadı.sonum oymuş sonsuzluğun oymuş benim sadece onun için yaşatacağım beni pişman etmesi surece

neden lisedeki aşkım gibi kalmak yerine evlenince saçma sapan bir adam oldun. iki çocuğumuz var sanayide dükkanın var diye küfürbaz vurdum duymaz para veririm halledersin eve gelince huzur istiyorum modelini çizip ilgini benden nasıl çekiyorsun.. nasıl olurda omuzunda ağladığım adam sinirimden yan odasında ağlarken poposunu devirip yatıyor.. dünyanın tüm sitemleri sana gelsin adammmmm.. senden soğuyorummm ve bu çok tehlikeliii

Sevgili annecim sagolasin doğumuma 1 Hafta kala yanıma geldin kalmak için. Bir hafta da doğum sonrasi kalacaksın. Her gün her saat "hadi dogur artık sikildim beklemekten" diyorsun. Yetmiyor arayan herkese ayni şeyi söylüyorsun. Senin yüzünden henüz vakti gelmediği halde sıcak suyla banyo yapıyorum dogurayim diye.

Dokuz ay önce beyin kanaması geçirdiğinde işimi kaybetmeyi göze alıp her gece hastanede yanında kaldım. Tabi ki sana bunu hatirlatmiycam sevgili annecim...

"Hadi dogur" şeklinde psikolojik baskı yapman yetmiyormuş gibi bir de surekli moral bozacak konuşmalar yapıyorsun. Tamam anladım senin vücudunda çatlak olmadı ve dahi kararmalar da olmadi. Ama inan gözlerini bereltip "aaa niye öyle kararmis cildin benim hiç kararmadi" "aa ne biçim çatlamış karnin" demenin bana hiçbir faydası yok.

Sevgili annecim neden böyle yaptigini da biliyorum. Dokuz aydır beyin kanaması geçirdiğinden beri her daim ilgi gösterdik. İyileştiğin halde, saçma sapan panik hallerini idare ettik. İlgi her daim üzerindeydi. Şimdi bunu elinden aldım üzgünüm. Sadece bir hafta sabret. Çünkü bu hareketlerin devam ederse çocuğu iterek evde dogurcam. Bana artık hadi dogur deme!

Ne yazık ! Galiba ben sana hiçbir zaman vakitli bir "gunaydin" olamayacağım.Hiçbir sabah yanında dogmuyor nasılsa..

önceden herşeyimiz beraberken 7 aydır birbirmizi gördüğümüz yok, buna sebep sensin 2 senedir uzak kalmayı tercih ediyosun. sebep sorunca yok bişey senle ilgisi yok.. önceden çok sorguladım bendemi bi sorun var acaba dedim üstüne gittim ama değişen bişey yok, tabi sadece bana değil ona karşıda böylesin.üçümüz ne güzel arkadaştık biz
arada bi mesaj atmaktan başka yaptığın bişey yok görüşelim demek yok, ben demiyorum çünkü önceden çok dedim. içim soğudu sana karşı.
2 ay sonra düğünün var, insanın içinde bi heycan olur yakın arkadaşım evleniyo diye ama ben o düğüne gelmek istemiyorum. düğün öncesi yardıma çağırırmısın bilmem, keşke çağrmasan.çünkü çağırırsan gelmek zorundayım, sen benim düğünümde hep yanımdaydın herşeyime yardımettin, bende insanlık görevi gelmek zorundayım ortada bi küslük yokki. ama soğukluk var, duvarlar var..
keşke sağlam bi bahanem olsa o düğüne gelmesem ve bidahada seni görmesem.kırgınım...

ne zaman korksam düşünmekten seni o anda yine çıkıyorsun karşıma...ne düşünüyorsun hiç bir fikrim yok...ne düşünmem gerek onu da bilmiyorum....her şeyi bıraktım bu sefer hayatımda,ne olacaksa olacak zaten.

Yav seni bir öperim dengen şaşar
Sakallarına kurban olduğum
Seni çok seviyorumm amaa bugün sana söylemeyeceğim çünkü küsümm inat değil miii? Bir de uyudum sanıyorsun ama uyumadım.. Küsüm, yazmam. Banane! Sen de uyudun kaldın sanırım ya ne güzel uyuyosundur sen yine..
Şımarıyorsun söyleyince ne yapayım? 4 senem benim.. İyikimsin!

Rabbim tüm sevenleri korusun, birbirine bağışlasın, nazarlardan korusun inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…