Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 sene oldu seni görmeyeli. Hatalarına rağmen iyi bir insansın. Hatta belki tanıdığım en iyi erkeksin. Beni de çok sevdin, seviyorsun biliyorum. Ancak bendeki sevgi 4 sene önce bitti. Senin üstüne başkasını sevdim. Hiç eskisi gibi olur mu bu saatten sonra? Hemen evlenelim diyorsun, her şeyi hazırlamışsın. Hatalarını tekrarlamayacağını söylüyorsun, ailen de düzelmiş. Amenna... Ama şunu hesaba katmıyorsun. Benim sevgim... Bitti ki artık yok. Seninle evlenemezdim, aynı evin içinde 2 arkadaş gibi olurduk. Ben sana hiç beddua etmedim, hatta hep mutlu ol diye dua ettim. Ama olamamışsın, kendi ağzınla senin yerine kimseyi koyamadım, kimse sen gibi olamadı dedin. Mutlu olamamanın sebebi ne biliyor musun? Ailen. Bana yaptıkları haksızlıklar yüzünden böyle oldu, ben beddua etmememe rağmen hem de. Demek ki ilahi adalet işliyor. Ha bundan mutlu değilim orası ayrı. Her şey zamanında güzel, keşke seni sevdiğim zamanlarda hatalarınızla soğutmasaydınız. Gül dalında dikeniyle birlikte henüz solmadan güzeldir. Kopardın mı bir kere ondan ne koku kalır etrafta, ne de canlılığı bizi etkiler koparılmadan önceki haliye... Umarım bundan sonra mutlu olursun...

Hani hatırlar mısın bir gün bana şöyle demiştin?
-İnsanlara çok fazla değer veriyorsun, kimseye hakkettiğinden fazla değer verme.
o gün cevaplandıramamıştım ne cok kızmıştım kendime.
Aslında haklıydın değer verirken hiç hesap yapmamıştım ki sen şu kadar, o bukadar eder diye. Yine olsa neyim varsa veririm ama değmiyorsa üzülmem bu benim ayıbım değil ki.

ve son sözüm sana Güldün güller açıldı penceremde, iyi ki geçtin dünyamdan sahi ya doğmasaydın...

Sende gittin, benim gözümde bu noktaya geldin demek.
Hayırlısı olsun... Sinirliyim!

Bize kavga etmek hic yakışmıyor bir daha etmeyelim desek de evliliğin tadı tuzu derler kocacım çok seviyoruz birbirimizi biz ama di miii

Gelip gelip ortalığı karıştırıp gidiyorsun ne ayaksın sen yaa. Ama çok ah alıyorsun haberin olsun.

seninle gulmeyi, xowbext olmagi oyrendim. seninle yorgunken yemek biwirmeyi oyrendim.
ciddi ola bilmediyim tek ve yegane insansan. ilk sabahin xeyir yazanda sms i gorub o qeder wok olmuwdum i, ele hissler kecirtmiwdim ki, nece ilden sonra. sabahin xeyir deli mesaji meni o qeder xowbext etmiwdiki. nebilim.
eslinde elediklerim hamisi seni istediyimden idi. belkede bunu sende bilirsen. daniwmaqlarimdan bawa duwmusen.uze vurmursan. ama men burda nefes ala bilmirem. kawki dediyim o qeder wey var ki seninle ilgili. ele kawki sene o smsi yazmazdim. meni bir daha narahat etme. kawki yazmazdim.mence onunla danwirsan. mence yox danwiirsan. buq eder aci verir ki mene. mene desen ki, yuxusuz qalib biwirdiyin yemek ucun pewmansanmi? elbetdeki xeyir cavabim/ her ne qeder bawqasini istediyivi bilsemde xeyirdi cavabim. cunki hemen gunler dunyanin en xowbext insaniydim. teesufki bir muddetlik oldu. amma men pewman deyilem. xowbextciliyin ne oldugunu o hissleri mene yawatdigin ucun coxagol .her meni gorende uzunde tebessum ucun coxsgol. men delilik edende menimle birlikde delilik etdiyin ucun coxsagol. coxsagol ki, bir muddetlikde olsa heyatimda olub heyatimi iwiqlandirdin. men seninle daniwarken indeyene kimi yawamadigimi hiss etdim. anladim. kaw ki, meni seve bilseydin. ama men ozumu her defe senden uzaq tutmaga unutmaga calwiiram. sene gore erize yazib iwden bele cixiram. sirf seni gormemek ucun , seni gorubde icimdeki hissler oyanmasin deye.iwden cixiram. oysa ki, ora mene o qeder xowbext edir. tek gulduyum yer sizinle birlikdeyken. sizsiz olu bir insan kimiyem. yaawayan olu.

Kangren olmuş bir kolla ne kadar devam edebilirsin ki?
Bizimki de o hesap..
Artık kestim,attım seni..

Çok mutlu oldum bu gün kendimi sana anlatırken...Sen bana güvenip kendini anlatırken...Senin kafandaki önyargıların silinmeye başladığını gözlemlerken...:) Bunu bil istedim sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…