4 sene oldu seni görmeyeli. Hatalarına rağmen iyi bir insansın. Hatta belki tanıdığım en iyi erkeksin. Beni de çok sevdin, seviyorsun biliyorum. Ancak bendeki sevgi 4 sene önce bitti. Senin üstüne başkasını sevdim. Hiç eskisi gibi olur mu bu saatten sonra? Hemen evlenelim diyorsun, her şeyi hazırlamışsın. Hatalarını tekrarlamayacağını söylüyorsun, ailen de düzelmiş. Amenna... Ama şunu hesaba katmıyorsun. Benim sevgim... Bitti ki artık yok. Seninle evlenemezdim, aynı evin içinde 2 arkadaş gibi olurduk. Ben sana hiç beddua etmedim, hatta hep mutlu ol diye dua ettim. Ama olamamışsın, kendi ağzınla senin yerine kimseyi koyamadım, kimse sen gibi olamadı dedin. Mutlu olamamanın sebebi ne biliyor musun? Ailen. Bana yaptıkları haksızlıklar yüzünden böyle oldu, ben beddua etmememe rağmen hem de. Demek ki ilahi adalet işliyor. Ha bundan mutlu değilim orası ayrı. Her şey zamanında güzel, keşke seni sevdiğim zamanlarda hatalarınızla soğutmasaydınız. Gül dalında dikeniyle birlikte henüz solmadan güzeldir. Kopardın mı bir kere ondan ne koku kalır etrafta, ne de canlılığı bizi etkiler koparılmadan önceki haliye... Umarım bundan sonra mutlu olursun...