Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde
Bir türlü kendimi avutamadım
Kaç gece ağladım böyle gizlice
Ne yaptımsa seni unutamadım

Sen beni unuttun çoktan belki de
Kim bilir kimler var şimdi kalbinde
Ben hala yaşarım eski günlerde
Her şeyde sen varsın unutamadım
Her yerde sen varsın unutamadım

Her sevgi zamanla bitermiş derler
Benimki bitmedi anlayamadım
Bu aşktan hayır yok unut dediler
Ne yaptımsa seni unutamadım ( sana gelsin dünyam )

Ya neden böyle oluyor söylesene :/ herşey tam yolunda gidiyor derken niye bir yerden bir şey çıkıyor nazaramı geliyoruz göze mi neeeeeeeeeeee

yaşadıklarımı Allahımdan başkası bilmiyor.
çok şükür Rabbimin imtihanına aldığı kullarından oldum.

Kızgınlık bile karşı tarafa hala bir şey hissetmek demekmiş. Sana karşı o kadar boşum ki artık, o kadar yoksun...
Ne mutlu bana

beni ne kadar yaraladığını bi bilseydin keşke bilsen böyle yapmazdın eminim
hatırlasana bir gün ne kadar üzgündüm dokunsan ağlayacak durumdaydım seni üzen o şey her neyse yok ederim onu demiştin bana o an o lafın dünyalara bedel olmuştu bana biliyormusun
kimse seni üzemez izin vermem demiştin hem destek oldun yanımda oldun şimdi niye beni sürekli üzüyorsun
ne oldu verdiğin söz ne oldu dediklerin sevgilim sen beni hiç mi tanımadın söylesene
sen beni hiç mi bilemedin ben sana hiç mi güven veremedim sevgimi hissettiremedim
benim gibi sevgi dolu bir insan nasıl hissettiremedi sevgisini sana söylesene nasıl hissettiremedimde sevgimden şüphe edebildin söyle bana ne olur bende bileyim

Bir tarafımda manyak çekerlik var kesin...Böyle bir mıknatısa sahibim diyordum...Bu gün bana yazdığın o hem mantıklı hem de duygusal cevaba nasıl mutlu oldum bilemezsin...Kalbime, beynime nasıl böyle dokunabiliyorsun? Hem çok zekisin hem de çok duygusal...Kendini ifade ediş biçimine hayranım...Dürüstlüğüne hayranım..Başka bir erkek olsa fırsat bu fırsat diyerek değerlendirmeye kalkardı...Sen çok farklısın..Lütfen hep farklı ol ! Verdiğin her sözü tutuyorsun..Ben de sana verdiğim sözü tutacağım...Seni bekleyeceğim...Unutma emi !!!

Gelme bana. Hep olduğun yerde kal. Kımıldarsan deprem olacak. Girdabında kaybolurum diye korkuyorum. Sakın.

Çok tuhaf hissediyorum resmen aşık olduğum 4 seneme sanki hiç görmemiş gibi heyecanlanmaya başladığımı hissediyorum. Seni çok seviyorum, evet en başında demiştin "seni alacağım." Seni reddetmiştim ilk aşktan korkuyordum, şimdi sanki ayağım yerde değil gibi. Geçen hafta o yüzden kuyumcularda camlara baktırdın mesela sana ilerde ne alınır demiştin, beğendiğimi de seçmişsin. Ağladım, beklemedim hiç. Seni özel bir yemeğe götüreceğim dediğinde kavgamızı telafi edeceksin diye sandım ya da prim aldın sandım. Bilsem daha daha özenirdim bugüne.. Anılarımıza kocaman bir tane daha ekledin, evlenirim.. Evlenirim.. Evet!!!!! Evett!!! Evettttttttt!!! Bir kere daha bin kere daha evetttttt!!!!! Çok seviyorummm seni çok çok çok çok çok aşığımmmmm! Kocacığım.. İlk kez diyorum.. Biraz 3-4 sene kadar da demem "nişanlıcığım" derim.. Sen adamsın! Bana verdiğin "seni bırakmayacağım" sözünü tuttun. Neler yazıyorum şu an bilemiyorum dün buraya yazarken falan habersizdim. Şimdi yarın ne yapsak, ne giysek, evi hemen mi yoksa alışveriş sonrası mı düzenlesek diye dertleniyoruz annemle.. Babama annem söylemiş biraz biraz, Pazar x ve ailesi yemeğe gelecekmiş demiş onun da böyle sanki gözleri dolmuş "buyursunlar" demiş Ah.. Keşke Halide'm de görseydi.. Ah..

Rabbim bizi utandırmasın Halide'mizin yıldızı hep üzerimizde parlasın.. Yüzüğümün eşi...

Son düzenleme:
Adam !

Ben "Gel !" dediğimde gelmediğin için ve bunu çok istemene rağmen gelemediğin için gözüme girdin !....

Kazandığın herşeyin ucunda, beni kaybettiğini unutma...

neden beni üzüyorsunuz erkek milleti !!!
ulen hepiniz anlaştınız sanki şu kızı üzeyim diye sözleştiniz .
ya uzak durun yada üzmeyin artık yeter .
ya tamamen gel yada git hayatımdan
peşinden ben mi koştum senin sanki .şimdi neyin tribi bu ?ben çok ayıp etmişsim .ilgi beklemek ayıp mı ?
ne seni rahatsız eden anlat rahatla . onuda yapmıyorsun . bir süre ayrı kalmak bize iyi gelicek belkide .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…