Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl bişeysin sen yaaa....Başım döndü, ayaklarımı yerden kestin...Nasıl tatlı birşeysin...Nasıl içtensin...Şu an seni düşünerek buraya birşeyler yazarken bile heyecan kaplıyor içimi..Kalbim güm güm atıyor...İyi ki seni tanıdım...Uzaktan da olsa ... Seni seviyorum ...:)

Ben mutluyum
Ben nişanlıyım
Ben nişanlıma aşığım o benim huzurumm
Senden vazgeçeli çok oldu tertemiz bi sayfa var önümde
Senden korkmuyorum
Senden korkmuyorum
Bugün ben başkasına aşıksam bunun sebebi sensinn
Artık beynim çıkk gölge düşürme mutluluğuma
Yapamam sanıyodun ama ben senden vazgeçtim ve ben o dört yıl önceki kız değilimmm

Bana yaptığın haksızlıkları hep hatırlanan dileğiyle.. Başını yastığa koyduğunda uyuyabiliyor musun?Vicdanın seni rahat bırakmasın... Seninle sadece aile olmak istedim..Ama ben nerdeee sen nerdeee.. Seni Rabbime biraktim..

Bayramda görüşeceğiz diye sabrediyorum ama bak sonrasında nasıl hakkından geliyorum

Sana o kadar çok şey söyledim ki sözlerim nefesim tükendi, burayı okumayacaksın sevgili kocacığım ama olsun buyur sana gelsin

Aşağıdaki şu meme resmini görmekten bıktım valla az önce eşim yuh millet kendini çekip buraya mi koyuyor dedi ve sende okuyor musun dedi. Çok utandım...

Canim annecim arı soktu kolunu anakonda değil. Ne abarttin canim annecim. Ne soylendin ne tukettin beni annecim. Su çocuğu dogurayim git annecim. Uzun sure gorusmeyelim. Seni kirmamak için o kadar zorlaniyorum ki. Bir daha da bana hiçbir konuda yardım etme. Mümkünse şimdi git. Çünkü kesin ben doğururken "tansiyonum fırladı" diye yaygara koparacaksin aklim sende kalacak doguramiycam. Git.

Hicbirzaman benim olmayan guzel sevgiliye.....
Sen benim dokunamadigim kokusunu icimde hissedemedigim ne var nede yok diyebildigimsin.
Ne girdin hayatıma ne çıktın. Ne sahip çıktın bana ne bıraktın. Madem korktun bu asktan neden bütün bunları yaptın.
Umarım bir gün canımı yaktigin gibi canın yanar ve sende benim gibi hayal kırıklığına ugrarsin.
Su sefil hayatima dogan bir gunes sanmıştım seni. Yanilmisim.
Sen en büyük hayal kırıklığım oldun. Sayende aska inancım kalmadı. Tebrikler.

İşin düşünce küslüğü unutuyorsun ama kociş onu napıcaz?

Hep bekledım hep neden gelmedın .Ben geldıgım de de yoktun .Özledim sevmeyi de sevilmeyide .Seni bulsam sıkı sıkı sarılsam bırakmasan beni gözlerıme sevgıyle baksan .

Seviyorum diyorum anlamiyosun ki. Hayır seni sevmesem ne işim var bu uyuz memlekette. Kizimida alır giderim mis gibi memleketime. Sevmesem neden üzüyüm ben kendimi bu kadar. Artık çok kırıcı oluyorsun. Boğuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…