Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsan bir rüyanın etkisinde kalır mı ? Kalıyormuş işte o rüyada özlediklerin hayallerin varsa bir de.

Evet iyisin çok iyisin hatta. Ama biz birbirimize göre değiliz ki. Üzeriz, kırarız birbirimizi. Yapamayız birlikte.
Keşke bu kadar farklı olmasaydık, keşke hayata aynı yerden bakabilseydik. Belki o zaman evet derdim sana. Belki o zaman şans verirdim ikimize ama şimdi.. şimdi evet diyemiyorum. Şimdi sadece sessiz kalıyorum.
Allah'ım inşallah her şeyin en güzelini versin sana, en hayırlısını, istediğin gibisini versin.

Senden çok etkileniyorum.
Belli etmemek için ciddiyetimi korumaya çalışıyorum.
Ama öyle hoşsun ki. =( Neyse... Birkaç saate unuturum herhalde bunları.

Bi daha görmeyi geçtim sesini bile duymak istemiyorum bu sondu. Büyüyünce görüşürüz..

Sabrım sınanıyor tarafından..

Biz çok mutlu olabilirdik

Bu günden sonra anladım ki kimseye güvenmeyeceksin .
Ben sana çok güvendim kardeşim dedim tek dostum dedim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi .
Meğer sen bana ne kadar çok zarar vermişsin beni olmadığım bi hale çevirmişsin .
Aslında bu sayede çok şey öğrendim kimseye güvenmem , inanmam artık mesafemi koyarım .
Bana yaşadıklarım büyük ders oldu belki de olgunlaşmamı sağlayacak daha çok .
Neyse....

Hani birbirinizin yüzüne canımmmm diyorsunuz ya.. Birbirinize arkanıza döner dönmez Canın çıksına dönüyor o.
Olurda Vicdan azabı çekerseniz diye söyleyeyim dedim, ikiniz de aynısını yapıyorsunuz :)
Ben mi ne yapıyorum? İki yüzlülüğünüzü gülümseyerek izliyorum.

Beni neden istemedin artık kıskanç birimi oldun yoksa hayır bu bana ağır gelir artık dayanmam nolur aklımdan geçenler doğru çıkmasın rabbim noluuur

Çok garipsin, ve ikiyüzlüsün. Evet aslında seni bir gram bile sevmıyorum.
Çünkü içimde sevgi bırakmadın.. Yaptığım onca iyiliğe hep nankörlüğün ile karşılık verdin!
Yazık gerçekten, sen ve senin gibiler yüzünden "dostluk" diye bir şeyin hiç olmadığını düşünüyorum artık.

Keşke bunları yüzüne de söyleyebilseydim ama dur, sen o zamanda konuyu değiştirip gülerdin falan.
Hiç çekemem..

Bundan sonra herkes ederi kadar. Bir daha gelip benden bir şey istersin.. Ama yok artık kullandırmayacağım kendimi.
Bu sondu.

anneee mutfakk dolabı siliyorumm şuann meğerr ne zormuşş işinn seni anlamadığımm için özürr

Hepinizin agzina tukureyim. Sabir sabir, 1 ay oldu. Seytan diyor ver istifani.

Ohh ne güzeeel evlilik arefesinde olduğumuz halde sürekli kavga etmek, birbirimizi kırmak, küs kalmak ne hoş yarabbim. Ne kadar da eğleniyorum oysakiiii.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…