Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye pişman değilsin oysa ben senden asla vazgecmem derdin noldu da vazgecebildin

Benden vazgeçin. Diyemiyorum ki hayatımda şu kişi var defolun diye.
Çünkü kimse yok. O yüzden tekrar üşüştünüz başıma zaten.

seni cok seviyorum sonsuz masalim, ebedi mutlulugum cok seviyorum cok ...

Bu ne kıskançlık? !
Bu kadar kıskanma, vardır elbet senin de güzel yanların

Azicik ucundan bana yardimin dokunsa olmezsin herhalde ama nerde sende o varsa yoksa hep sen se: (((

Bügün moralim o kadar bozuktuki cildiracak duruma geldim... Keske elimden birsey gelse...keske

Birgün baskasına senin gibi gülersem eğer inan bu senin ayıbın affetme kendini

Tamam kabul tekrar arkadaş olabiliriz. Bir beklentim yok gezip tozmamıza bakalım. Ama artık öyle elleşmek yok

Ahh ne diye evlendim ki senle.. o anneni görünce birakmaliydim seni. Ama seni seviyordum bana bakislarina dayanamiyordum.. dayanamadin anaciğinin sözünden çıkamadın.

Evet ayriliyoruz ama ben seni çok özlüyorum be adamm.. yanımda olsanda koklasam seni öpsem doya doya.. ayni koltukta yatip film izlesek.. zamani keşke geri alabilsek.. hayatimi o ailen mahvetti hakkım haram olsun

Anan sana saygi ogretemediyse ben sana hicbir sey ogretemem..

Birbirimize gec kalmisiz birkac ask kadar..keske daha once tanisaydim seni belki o zaman hayatimiz daha farkli olurdu

7 yıl olacak sanırım düş yakamdan artık eski sevgili. Ne kadar takıntılısın kafandan ne geçiyor canın sıkılıyor şuna sarayım mı diyorsun 26 oldun hiç mi büyümedin ben anlamıyorum ki? Bir takmıyorum iki takmıyorum bazen eee yetti deyip patlayasım saydırasım geliyor yeminle ama bu pişkinlikle anca iğrençleşirsin sen. Bi git yahu! Durup durup ekliyosun bir yerlerden artık bi git. Bi hayatına bak ya. Canın sıkıldıkça eskileri ekliyorsundur sen bana özel olduğunu da sanmıyorum. Çocuksun gerçekten. Ben dersimi aldım 7 yıl önce artık bi git.

seni hayatıma almak ne kadar doğru bir karardı tartışılır aldım almasınada çıkarmak o kadar zor ki...

öküz, odun, kalas derdim... yapck bisi yok benim herife guzel sozler icine islemiyo...

Bende böyleyim işte. Fazla duygusalim engelleyemiyorum. Sanıyor musun ki benim hoşuma gidiyor? 6 değil 60 yılda geçse ben korkucam seni kaybetmekten.

Biraz yardım et olur mu? Tek isteğim sevgin...

senden hala nefret ediyorum... içim soğumuyor... kırdığın yerden kırıl beter olası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…