Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Insan bir nasilsin, ne yapiyorsun diye sorar ya demi ama. Benim seni düsündügüm kadar sen beni düsünüyormusun acaba cok merak ediyorum dogrusu

SENİ COK SEVİYORUM ÖMRÜM.... sana olan aşkımı hicbi sözle anlatamam hicbi kelimeye sığmaz. Herseyin bi baska güzel sevdigim gözlerin dudakların bakışın kaşın gözün sen bende bi baska güzelsin... gece yattigimizda başımı omuzuna koyup uyumak sabah bi Öpücükle uyanmak sonra işe gittiginde keske hiç gitmese diye içimden geçirmek bunlar hep seninle guzel sevdigim sen hiç gitme olurmu sen benim ellerimi hic bırakma senin o gülüşün yüzünden hic eksik olmasin yıllarda geçse birbirimize olan aşkımız sevgimiz saygimız hic bitmesin

SENİ COK SEVİYORUM ÖMRÜM.... sana olan aşkımı hicbi sözle anlatamam hicbi kelimeye sığmaz. Herseyin bi baska güzel sevdigim gözlerin dudakların bakışın kaşın gözün sen bende bi baska güzelsin... gece yattigimizda başımı omuzuna koyup uyumak sabah bi Öpücükle uyanmak sonra işe gittiginde keske hiç gitmese diye içimden geçirmek bunlar hep seninle guzel sevdigim sen hiç gitme olurmu sen benim ellerimi hic bırakma senin o gülüşün yüzünden hic eksik olmasin yıllarda geçse birbirimize olan aşkımız sevgimiz saygimız hic bitmesin

İnsallah oyledir Selvos88 valla hic iyi hissetmiyorum kendimi
anlıyorum senı canım.. 1 aya yakın canım burnumda gezdim.. artık eşim senin gizli bir derdinmı var demeye basladı adam isyan etti.. annem eşinlemi sorunun var diye sordu yok diyorum kimse inanmiyor.. bi aglak hal.. aglayasım geliodu sureklı. içim daralıodu yedıgım içtigimden tat almıodum.. ferahlamak için namaza basladım hatta.. hiç bi sorunum yokken böyle oldum.. belkide bdv okumaktandırda bilmiyorum şimdi iyiyim bi kaç gündür toparlandım.. inşallah sende toparlarsın cabucak

Sen beni öldürdün.. 1 yılı aşkın dostlugumuzda seni çok sevdim, sakladım, gizledim. O kız seni uzdugunde seninle ben de üzüldüm "O seni hak etmiyor" demek istedim defalarca.. Siz ayrıldığınizda bile için yandıysa benim de yandı içim. Bana her baktığında gülümserdin içimi ısıtırdı gülen gözlerin. Sarılmak isterdim başımı boynuna gömüp öyle kalmak.. Aylar geçti.. Yakınlaşmaya başladığımızı , senin de kalbine ufak da olsa kök saldığımı fark ettiğimde sabaha kadar uyuyamadım.. Bana karşı hislerini söylediğinde sevinçten deliler gibi ağladığımı hatırlıyorum da.. Ne aptalmışım. Sen sadece beni kullandın , seni mutsuz eden senin içine zehir salan o kızı unutamadın. Yara bandındım ben senin çok geçmeden anladım. Elimi ilk sen tuttun beni ilk sen öptün.. Bir ay sonra "Sana aşık değilim hala dostumsun olmuyo yapamıyoruz" dediğinde dünyam karardı , bacaklarım tutmadı Allahım yoktu öyle bi acı.. ikinizi gerçekten öldürmek istedim. Histeri krizlerine girdim, babamım bana aldığı çok sevdiğim kazağı iki elimle parçaladım çığlıklarım yankılandı.. Neyse.. Hiç mi için acımadı ya Allahın belası şerefsiz hayvan oğlu hayvan! Güya dinine düşkünsün (!)

Nasıl gidecek bunun vebali üzerinden? Dilerim inşallah o yılanla tekrar barışır her Allahın günü zehir kusarsınız.. Hakkımı helal de etmiyorum ne halin varsa gör sfsiz

keske pisman olsan, gelsen af dilesen hicbisey senin anladigin gibi degil desen..

hep sen gelmesende ben gelirim asla ayrilamayiz derdin..lafta kalmasa gelsen..gelsende bende gercekten sevildigime inansam..

bi gün kafana dank ederde gelirsin umarım...

nefret ediyorum senden...
lanet olsun seninle evlendiğim güne. odun geldin odun gideceksin. kalbimi kırdığın her günün gözümden akıttığın her yaşın hesabını sorsun yüce Rabbim. bir o kadar pişman ve bir o kadar da çaresizim.

O kadar sinir ettin ki beni iki yuzlulugunle keske biraz oyun duzen cevirebilen biri olsam da ben de seni tirlatsam ama ben anca duvar tirmalarim sinirden neyse ne halin varsa gor bitirdin kredini bugun hic umrum degilsin artik eh eytere be

Su canavar ogluna sahip cik artik. 4 yasindaki bir cocuk hic mi bilmez sinirlarini be kadin. Yetmedi mi evimde kirdiginiz sey. Kirilmasini gectim, kiriklari batmasin kimseye diye temiliyim dedigimde yerini bile sorup ogrenip gostermedin. Ne bicim bir insansin sen ? Sadece senin dogurdugun mu degerli ? Benim kizimin oyuncaklarini asirdi oglun da sen gormedinmi be kadin.
Bir de onemli misafirim varken bile emrivakiyle gelmeye calisiyorsun.

Artik baya sinir oldum sana. Zor sabrediyorum, gelme ustume a kadin.

Tahmin ettigimden daha da rezilmissin. Bana uzak ol, oyle seyler yasa ki , Allah'a daha da uzak ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…