Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni affet sadece kızım için beni affet sende biliyo sun kızım senle ve benle aynı evde buyurse çok iyi yerlere gelecek niye herşeyi unutup gelmiyosunki bana. Şu anki pişmanlığı sende farkindasindir hissediyosundur. Bir daha öyle bi hata yapmicagima adın kadar eminsindir. Nolur yalvariyorum sana kizimiz icin bir araya gelelim kizimiz icin deerlimiz icin kendi hayatimizdan vazgecelim. Eğer beni geri alırsan seni ve kizimi mutlu etmek için ugrasicam hergün nolur kızım için affet beni. O kizida sevdiğine inanmıyorum sadece bosluktaydun beni unutmak için nisanlandin bunu herkes biliyo elin kızında yazık etme bırak başkası ile mutlu olsun. Beni asagilicani mutsuz edeceğini bile bile geri istiyorum seni nolur beni affet kizimiz için bir araya gelelim nolur

Annecim bugün 11. Iğnemi oldum senin için inşaAllah sen de karnımdasındır iyisindir 1 hafta sonra ultrasondan bize el salla olur mu?

Aramız fena açık ve bu beni üzüyorBeni istemiyorsun bile artık sorun ne bilmiyorum ama yakında çıkar kokusu

Iki kelime yazsan ölürmüsün be, zaten ultra stressliyim iyice deli oluyorum böyle

Seni çok özlüyorum yada çok kiskaniyorum suan onunla nişanlı olman çok zoruma gidiyo. Hergün vatzapina bakıyorum dün her 00. 22 de girmissin napiyosun o kızlarım konuşuyorsun çok zoruma gidiyo senin başkasını seviyor olman çok kötü. Oysa senden başkasıyla yaşayamam diyodun. Evet benim hatam yüzünden ayrıldık yapmamam lazımdı bunu sana biliyorum ama nolur affet beni kizimiz icin af et lütfen yalvariyorum. O kıza olan sevgin yalan olsun. sende söyledin duydum ben annesi olsa başında daha iyi yerelre gelir kızım dedin. Ama iste çok pişmanım anla beni nolur keşke af etsen. Herşeyi göze alıp gelirim yanına herşeyi silip gelirim. Gurur yapıyorsun ama kızım için yapma nolur. Seni çok özledim senin başka biriyle konumdan msjlasman çok uzuyo beni. Ben çok pişmanım yalvariyorum kizimiz icin af et herkes bi kac yıl sonra herşeyi unutur bi süre kimse ile görüşmemiz kizimizdan değerli değil hiç bisey yalvariyorum sana ikimizde hayatimizdan vazgeçip kizimiz icin devam edelim yalvariyorum sana. Çok pişmanım hergün dua ediyorum A yrilsinlar benimle tekrar evlensin diye beni affet

Ben aslında duygularımı sana zaten genelde yazarak dile getiriyorum. Alışkınım yani yazmaya :)
Bugün senin doğum günün olduğu için ayrı bir güzel..
Yaptığım sürprizde onlarca not'um var okuman için yazılmış olan.
Hayatımda olduğun için defalarca teşekkür ediyorum sana..
Seni gördüğümde çok küçüktüm. Masumane bir şekilde kalbimin atışlarını hala hatırlıyorum Seni görebilmek için neler yapardım çocuk aklımla. Nerden bilebilirdim ki birgün gelip hayatımın tam merkezine yerleşeceğini
2009da başlayan ilişkimizde iniş çıkışlarımız olsada, araya uzun ayrılıklar dahi girsede hiç kopmadık birbirimizden. Hep iletişim halindeydik ama ben hep hırçındım sana karşı o dönemlerde
Seni, senli günleri o kadar özlemişim ki, birlikte geçirdiğimiz her anı kaydetmek, sonra defalarca izlemek istedim :) Hatta bazen zamanı durdurmak ve yanından hiç ayrılmamak...
1 hafta öncesine kadar sana aşık olmadığımı ama seni çok sevdiğimi söylerdim. Seninle geçirdiğim o bir haftanın sonunda sana aşık olduğumu iliklerime kadar hissettim.
Eğer birgün bir evin kapısını bir erkeğe açacaksam o kişi kesinlikle sen olmalısın. Başkasıyla düşünemiyorum bile.
Dünümde sen vardın, bugünümde sen varsın, yarınımda da sen ol istiyorum.
Seni seviyorum, iyi ki doğdun, iyi ki benimlesin. Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve aşk dolu senelerimize

Yarın çok güzel bi gün olacaaaaakkkk
Çooook mutluyum uzun zamandan sonra

Demek ki sen iyi gün dostuydun yazıklar olsun sana herşey bitti asla eskis gibi olmaz olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…