Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Grip oldum diye önce ya atlatamazsan atlatamayıp ölen bi sürü insan var deyip korkan , ardından nazardan mı hasta oldun acaba deyip bana nazar duaları okuyan bi anneanneye sahibim
Seni seviyorum anneannecim

Bu gece rüyanda beni gör.. Nasıl ki sen şimdi sigaramın ucunda yanıyor isen;
sabah uyandığında çayının ilk yudumunda, yaktığın ilk sigarada da beni hatırla!.

Sen duygularını kontrol edip kendini tutabiliyorsun diye haklı olmuyorsun ki. Karşında en olmak istemediğim insan oluyorum. Gururum öyle kırılıyor ki. Artık istenmediğimi hissediyorum. Seni çok sevdim, ama bu hayatta canımı da en çok sen yaktın. Bakalım hayat ne gösterecek bize...

O gün konuşmana fırsat vermemiş olmam benim şaşkınlığımdan, sen bana bakma gene gel gene konuş, lütfen!

Güzellik başa bela...Düş yakamdan...Bütün gün hamur işlerini götürene kadar az spor yap da fesatlığından kurtul !

bunu kimse için değil kendim için yazıyorum;

kendime gülüyorum. acınacak halime... zavallılığıma...

Biliyorum burayı okumayacaksın burdan haberin bile yok. Zaten bu konu da sana söyleyemediklerim için var.
Sana bu saatten sonra yazmayacağım, aramayacağım. Kendimi tutamam biliyorum ama tutabileceğim yere kadar tutacağım.
Seni anlayamıyorum herkes gibi değilsin biraz ama herkes gibisin çoğunlukla. Sende eski sevgilim gibisin. O da bana babanın yaşattıklarını sana yaşatmayacağım diyip aynılarını yaşatmıştı. Sana da söylemiştim bana yaşadığım acıları yaşatma diye peki ya sonra ne oldu? Aynı acıları yaşattın bana. Seni seviyorum derken bir anda eski sevgilin çıktı ortaya ve anladığım kadarıyla ona döndün. Ne kadar yengene (kuzenime) yok öyle birşey desen de o kıza döndün! Aksimelek'i üzmem diyordun başlamadan önce ne oldu da üzdün? Sonradan ne değişti bunu gerçekten merak ediyorum. Ayrılırken değişirim ederim diyordun inanmıyorum dedim inanıyorum derdi insan sen zaten ne zaman inandın ki bana derken ertesi gün ben değişmem demeye başladın. Anlamıyorum seni AN LA YA MI YO RUM! Aldatıyorsun yengene (kuzenime) olanları anlatıyorum. Yengenle konuştuğunda inkar ediyorsun kendini kurtarmak için Aksimelek benden ayrıldı diyorsun. Yengen seni eve çağırıyor kadının sana borcu olduğu vereceği halde sen korkundan gitmiyorsun. Madem korkuyorsun bu kadar çok neden bunları yaşatıyorsun?
Ben sana söylemiştim eğer aldatırsan beni maf ederim seni diye. Eski sevgilime yaptıklarımı anlattım sana sakın bana öyle yapma dedin. Sen kaşındın oğlum ben uygulamaya başladım. Ailenin içinde nasılsa kuzenim var o yüzden kolay olacak. Bekle sen daha babanı katacağım işin içine. Bir de şu maaşımı alıp ben gelirsem oraya bakalım o zaman ne yapacaksın. Kuzenimle 2 kişi olduğumuzda nasıl korkacaksın.
Görüşeceğiz canım görüşeceğiz.

Nasi bi insansin ama yaa..biseyden haberin yok.. nasil anlasilir ki seninle? Gozumu korkutuyosun valla..

senin yüzünden kalbimle savaştayım ben haberin var mı? düşman ettin kalbimi bana

Pardon Mantıklı hasba sen beni ne sandın?
İyi günün dostu kötü günde belli
olur..Kalkan o bi taraflar yerini bulur

Son düzenleme:
buraya yazsam o burayı okusa sonra bana der ki saçma sapan konuşmuşsun yine yani ben derdimi anlatsam ona göre bu bi dert değil kendimce bana sıkıntı veren şey kafama taktığım şey benim derdimdir ya nasıl olmaz ama ona göre bu böyle değil işte amannnnnnnn......
ne deyim ki sana susuyorum artık çünkü yoruldum...
her şeyi kafama takmaktan....

Ne olacak ki annecim. =/
Çok şükür ki oldukça mutluyum yeni hayatımda.
Ama kilometrelerce ötendeyken de sana verecek farklı haberlerim yok.
Farklı gelişmeler yok. Aşk hala yok zaten.
İstediğiniz şeyleri duyamadığınız için üzgünüm. Rutin gidiyor.

Benim gözümün içine bakıyorsun , üstüme titriyorsun , hayran hayran bakıyorsun ya dakikalarca hep böyle ol , hep böyle kalalım sevgilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…