Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
içime oturdun be adam yedin tükettin beni içime oturdun! yarın olacak ve ben o hiç istemediğin konuşmayı yapıcam beni niye bu hallere soktun söylesene? ne gerek vardı anlaşmak sevmek dururken niye biz böyle ayrı düşüyoruz! canım acıya acıya ben sana ayrılmak istiyorum dicem biliyormusun ben bunu yaparken canımdan can alacaklar kendimi tutucam ağlamamak için sende ağlayacaksın biliyorum ama bizden birşey olmaz samimi diyorum birşey olmaz senin o paranoyak tavrın yüzünden bizden birşey olmaz...

Aman aman oglunun aylık 25 lira faturasini oduyorsun ya buyuk is yapiyorsun Allah razi olsun ne muradin varsa versin aman Allah seni basimizdan eksik etmesin o faturayı da odemesen biz napardık mazallah aç kalırdık

Aman sen de dogum gununde arayan oglunun telefonunu acma benim msjima da cevap verme aman canim baba dedigin boyle olur zaten tavir yapar trip yapar terkedip gider maddi manevi yaninda olmaz hicbir zaman ayyy keske gercek anne babam olsaydiniz annelik babalik tam da sizin yaptiginiz gibi olur supersiniz boyle devam

Her zaman ettigim bir dua var insaAllah bir gun yuzunuze de soyleyecegim "Allahim bizi esimin ailesine muhtac etme ve kendi anne babami da hicbir zaman basimdan eksik etme." ÂMİN

Çocuğun durumu hassas babası doğru düzgün ilgilenmiyor ki ne ortaokula ne liseye gidiyor ilkokula yeni başladı bu çocuk, sen neden alıp onun uçağını yırtıyorsun öğretmen! Sinir oldum.

o kıza iş icabı yakınlaştıgını söylediğin zamanı hatırlıyor musun? ben de kandım ya sana, şimdi ona anlatıp beraber gülüyorsunuzdur da ha

seni seviyorummmmmmmmmmmm hemde cok cok cookkk

İçimden ne gülmek ne konuşmak nede yanlış anladığını düzeltmek gibi bir çaba harcamak geliyor. Çok kırıldım, belki çokta kırdım. Ama artık yoruldum. Zaman kaybı sadece seninle iyi olmaya çalışmak. Çünkü kıskançlık krizlerinin sonu gelmediği gibi benimde sabrım tükendi.

Öğlen 2 de sevgilinin sesiyle uyanmak paha biçilemez
Seni seviyorum

sen şimdi anneciğinin yanındasın, onun sıcak yemeklerini yiyorsun ya.
inan burdan içim huzur doluyor. Hep mutlu ve huzurlu olursun inşallah..

Neden çok sorumluluk yükledin bana. taşıyamadım işte. Gerçi sana sorsalar tüm yük senin üstünde.

Neden böyle olduk.. Şimdi ikimizde mutsuz ve pişmanız.keşke seneler öncesine dönmek mümkün olsaydı.

Oy can arkadaşlarım siz neymişsiniz bea. Arkadaş grubu olmak ne zamandır suç? Utanmasalar Türkiye nin ardındaki gizli güçler diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…