Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annemm annemmmm anneeeemmm
Sen benim her şeyimsin.
Çok özledim seni. Çookkk.
Mis kokuna, sıcacık tenine kavuşmama 89 gün var daha. =(
Seni çok fazla seviyorum. Günlerin geçip gitmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Derdim ki ona Kafana kuslar isesin emi salak gibi donmeyecegini bile bile bir sene tam bir senedir bekliyorum seni. Bi düşün ya bi düşün sor bi kendine soracak gücün varsa varmiymis gönlümü bin parçaya böldugunun sebebi. Be heyyy gafil oyuna geldin o oyunlarin içinde de inanmayip ortalıkta birakiverdin beni mutlumusun şimdi. Hic tanimadigim gormedigim bi adamla da ömür gecircem bu da senin yüzünden!

Yapma bunu değer verdiğini göster iki güzel söz söylemeyle bi şey kaybetmezsin ki kırıldım diyosam gönlümü almaya çalış bi sürü laf sokup da bana trip atma bi hiçmişim gibi davranma canımı o zaman daha çok yakıyosun daha çok acıtıyosun bana biraz daha vakit ayırsan mesela benle ilgilendiğini göstersen beni mutlu etsen evde bi başıma öylecene beni bırakmasan beni kendinden çok sevdiğini söylemek yerine bunu bi de keşke ben hissetsem

beni sevdiğini bensiz yapamayacağını söylerdin inanırdım bütün sözlerin yalanmış.. evlendin mutlusun Allah bozmasın.. evet bende evlendim şükür mutluyum ama birtek seni unutamıyorum özlüyorum.. ne olursa olsun hakkını helal et olur mu.... demek isterdim ama diyemiyorum ondan ben ayrıldığım için bana nefret dolu ben pişman oldum ama çok zaman geçti bir helallik bile isteyemem bana nefretini kusar herhalde... ((

bugün beni ağlattın be amca.
Böyle aşklar kaldı mı hala? koskoca 50 yıl geçmiş..
umarım insafa gelir sevdiğin kadın. Son bir kez ellerini tutar gözlerine bakarsın. Yanağını okşarsın..
Tıpkı benim sevdiğim adam için istediğim gibi..

sen aslında biliyorsun...sevdiğimi biliyorsun...varsın olsun yalan olsun.ne kadar sevdiysem seni ,o kadar sevmeyeceğim seni...bekleme bekleme gelmeyeceğim...

Zamanı geri alabilmiş olsaydım eğer seninle asla evlenmezdim, çocuklarım için kendim için üzülyorum, aklımın bir köşesinde hep "boşan bu adamdan" ...
Ama kolay değil işte. Tamam özünde iyi insansın içkin kumarın yok çalışıyorsun evinne ekmek getiriyorsun ama böyle olman senin iyi bir eş / baba olduğun anlamına gelmiyor. Aşırı sinirlisin, seninle oturup hiç sakin sakin bir problem çözebildiğimiz olmadı, önceden katlanabiliyordum sinirli hallerine ama artık dayanamıyorum gücüm tükendi. Kendimi hep sıkıyorum çocuklara ha şimdi kızdı ha kızacak diye. Küfürlü- Argo konuşmalarında hoşuma gitmiyor. Çocuklara kötü örnek oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…