Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sayın servis şoförü, arkamdan konuşurken telefonunuzu kapatın derim. Geldiğiniz gibi arayıp telefon açılmayınca saniyesinde beklemeden gidip farzı misal falan değil gerçekten 1-2 dk sonra aşağı indiğim zaman aradığımda önce kibarca gelmeyecek misiniz gibi konuşup kapatırken telefonu kapatmadan "arıyoruz açmıyor sonra...." diye konuşmanıza cidden çok sinirlendim. Söyleyecektim ama iyice canım sıkılır diye sustum, şimdi içimde kaldı bilmiyorum söylemeliymişim demek ki de şimdi nasıl söylicem zaman geçince ama duyduğumu bilmenizi istiyorum. Karşında kibar konuşan bir insanın ardından söylenmek nedir. Bu kadar insani, doğal, yaşanabilecek, sık olmayan ufak bir şeyden hemen söylenmek nedir. Bu sözü duyana kadar 2-3 dk daha bekleme zahmetinde bulunmamanıza takılmıcaktım ama şimdi takıldım.
2 aydır şu iş yerindeyim tek gerçekten sinirlendiğim sıkıldığım şey bu oldu yani.

gel..
sonra yeniden gidersin ama şimdi gelmen lazım.

eşimden önce çookk uzun yıllaaarrr sevdiğim adamla bugün yolda karşılaştım bu ilk karşılaşmamız değil ama yılda 1 kere mutlaka bi yerlerde karşılaşıyoruz,bazen sebepsiz şekilde rüyama falan girer neden bilmem sanki hala o da beni düşünür gibi gelir bazı zamanlar ama bugün onu gördüğümde bi kere daha şükrettim eşimle evlendiğime çünkü o benim sevgimi hiçbir zaman haketmemişti,sadece yanından geçtim gittim o kadar hayat işte yıllar önce onunla olsun diye ettiğim dualarım bugün iyiki olmamış diye ettiğim şükürüm oldu.

Bu bir sınav mı yoksa torpil mi geçiyor yuce yaradan.. Eminim ki sen benim yerimde olsaydın bu kadar olgunlukla karşılamiycaktın... Adaletsizce giden birşeyler var..

iyi veya kötü
bir karar vermenin huzuru hiçbirşeyde yok..
Kararımı verdim. Şimdi sıra sende..

Ne alemdesin yaşama sevincim.......

Teşekkür ederim Kadınlar Kulübü...
Sizlerde iyi ki varsınız.Birlikte nice yıllara,yaşlara

Ben ne zaman kararlı, ne istediğini bilen ve bunun için savaşıp en ufak bir engelde yılmayan bir kadın olacağım?
Kahretsin.

Insan bu saate kadar uyurmu hic. 12 saat olacak neredeyse, kalk artik uykucu sey

Kendinle birlikte senide karnimda strese soktugun icin beni affet canim kuzucum

29 Ekim 1937 Atatürk'ün katıldığı son bayram. Hasta olmasına rağmen "Halkın morali bozulur" gerekçesiyle katılmış.

Hiç kimse senin yerini almayacak .
Her zaman kalbimizdesin büyük insan...
Sana minnet borçluyuz şuan bu özgürlüğü yaşayabiliyorsak senin sayende.
Herşey için sonsuz teşekkürler rahat uyu Atam...

Bela okumak hoş değil ama Allah belanı versin.. Şimdi al o sümsük anneni başına çal!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…