Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her şeyin yaşla ilgisi yok anne. Sen eskilerde gibi sanıyorsun hayatı, pek bildiğin söylenemez şuanı bence...

bir gün dönersen hangi yüzle dönüceksin
biliyorum bahanelerin var . o bana çok bağırdı vs diyorsundur içinden
ama haksız olduğunu biliyorsun vicdansız olsanda içinde birşeyler olduğunu biliyorum
bu kadar ilgiye sevgiye bu nankörlük ...

Offf offff milyonlarca şey demek isterdim okusun isterdim ama kendisine söyleyince kesinlikle üste çıkıyo nasıl yapıyo bilmiyorum ama çıkıyo yani off

seni çok seviyorum. keşke herşey ilk günkü gibi olsaydı. elimde değil geri dönmek. geri döndürmek. affet sevdiğim affet

Burayı okumayacağını biliyorum,doğrudan yüzene söylesem güler geçersin hayatım ama beni bu kadar özel hissettirdiğin için teşekkür ederim sana. İyi ki evlenmişim seninle.Çok zor günlerimiz oldu, işsizdik,stresten birbirimizi yedik,ayrıldı ayrılacak noktaya geldik ama kopamadık,iyi ki sabrettik birbirimize.Seni çok ama çok seviyorum,umarım evimiz bir bebekle şenlenir.

ben neler için uğraşırken sen neyin peşindesin,e pess!

boşuna kürek çekiyorum biliyorum..
ne diyebilirim..
Sen bilirsin

sen kac ben kac sonunda ortada sahipsiz boynu bükük bir sevgi kaldı. yanlız ama sen erkeksin sahip cikamadin. yuvana karına hiç birşeye sahip cikamadin. golgene siginamadim.dal olmadin

Bebeğimizle kocaman Bi aile olmak varken niye beni sevemiyosun kocam gozlerine her baktığımda benim aşkım daha da alevlenirken sen niye hala beni sevemiyosun herkesi sevmek kolayda beni sevmek çok mu zor gelio sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…