Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
altı üstü bi soru sorduk ve cevap verdin sen boyle yılısma ıstedıgın saatte mesaj atma hakkını nerden bulabılıyosun ay delırcem artık

bu sabahta seni severek uyandım. sen ise kesin bana nefretle. pişman olacaksın ama çok geç kalacaksın

Ben yapamıyorum senin gibi beceremiyorum unutmayı. Bir şekilde karşıma çıkıyor mutluluk fotoğraflarınız. Artık kafayı yemek üzereyim sen başkasının oldun ama ben aklımdan bir türlü çıkarıp atamıyorum seni. Gece gündüz hep sen varsın. Aramak istiyorum arayamıyorum, benim ol istiyorum diyemiyorum. Ben niye bittiğini kabullenemiyorum?

kadın günümün içine ettin . allah seni ne yapsın .
tahmin ettiğim kişiysen hastasın sen cidden piskolojik problemlerin var
aa bak sinirli biriyim haklısın ama hak edene sinirliyim . yalana dolana tahaamülüm yok . yoksa kediyimdir yani normalde iyiyiye iyiyimdir ama kötüyede ondan daha kötü olurum . ama kalbim temizdir bunu bilen bilir . neyse burayı okumazsın sen biliyorum ama sen takıl eğlen güzelim ..

Ulan cok ozluyorum seni be
Köpek gibi ozluyorum gulusunu,gozlerini,konusurken bir seylerle ilgilenmeni. En cok boyle gunlerde ihtiyac duyuyorum sana anlasana
Ben seni hic unutmadim bu gidişle unutamam da. Ne olur dön ulan bi kerecik olsun aklina geleyim hic mi güzel günümüz yok? 4 senedir sesini bile duymadim ne olur gel artik bir kere goreyim.
Ulan ölücem be üzüntüden,hasretten.

sinirimin gecmesini bekliyorsun öylemi? Böyle yaparak dahada sinirleniyorum onu göremiyorsun iste!!!

Sen karını eski sevdiğin ile aldatacak kadar ş....., o metresinde evli adama yavşayacak kadar f..............

Allah sizin gibi insanlardan korusun bizi..
Madem seviyordunuz evlenseydiniz. Ama yememiş tabi.. Böylesi daha tatlı dimi??

İkinizin de yüzüne tükürmek istiyorumm..
Siz çok adisiniz...

özür dilerim yavrum ya unutsakta barışsak olmaz mı?

Sen bu dünyada en sevdiğim ve en nefret ettiğim tek kişisin tam bir yıldır gece /gündüz, tuvalet/banyo demeden ağladığım tek kişisin ne desem sana az seninle yüzleşmekten bile korkuyorum artık...
Bir gün kalbini kırdığımda kırılan bardağın hikayesini atmıştın ya ben o bardağı gözünün önünde kırmak için neler feda ederdim bilemezsin...

Sana ne diye hitap edeceğimi hala bilmiyorum. İki yıl geçti ama bazen sana hala nasıl hitap edeceğimi şaşırıyorum inan. Ne zormuş insanın içinden gelmeyen bir şeyi söylemek zorunda kalması. Seni günlerce haftalarca görmüyorum ya işte o zaman hayatıma bir huzur yayılıyor, taa ki sen o telefonumu arayıncaya kadar.. ne oldu da bu kadar uzaklaştım senden veya tam tersi ne oldu da biz hiç yakınlaşamadık seninle...

Evet sevgili kayınvalideciğim sana yazıyorum bu mesajı, editörün de dediği gibi karşımızdaki insana söyleyemediğimiz şeyleri yazacağım buraya. Bazen saygıdan, bazen kırmamak dökmemek için bazen de umursamadığımız için cevap vermeyiz ya karşımızdakine işte benim sana yazacağım mesaj bunların hepsini içeriyor olacak.

Öncelikle seninle tanıştıktan sonraki ilk kırılma noktamı söz yüzüğümü senin taktığın gün yaşadım ben. Evleneceğim adam ve ben herkesin içinde kalakalmış ve bir şokun etkisiyle birbirimize bakarken senin ayağa fırlaman ve yüzüğü elimden alıp töreni senin yapman.. işte bunu hiç atamadım zihnimden, silemedim hatıralarımdan.. orda anlamalıymışım senin olur olmadık yerlerde hayatımıza gireceğini.. bilemedim ben cahilliğime ver..

Aradaki laf sokuşturma çabalarını, iğneleyici konuşmalarını saymazsak gelelim ilk kırılma noktasından üç ay sonrasına.. öncelikle hem her fırsatta oğlum, tek oğlum derkenki gururun gözümün önüne geliyor hem de nişan yapmamıza şiddetle karşı çıkman. Sonra senin keyfine göre karar vermeyeceğimizi anlayınca da nişanı kız tarafı yapar deyip bir yana çekilmen ! Neyi nasıl atlatmışım bilmiyorum ama hala aklımdan çıkmıyor.

Ardına gelen düğün öncesi kınayı da ayrı istememen, düğünün içinde yapılsın demen, cimriliğinden mi başka şeyden mi bilmiyorum. Vaktinde pek önemsememişim ki gidip kendimiz bir mekan ayarlayıp oranizasyonu yaptık. Sıradan bir davetli olarak oraya gelmen harici kına başlarken bize niye bu kadar küçük bir mekanı tuttunuz diye fırça atmanı da geçiyorum canım kaynanacığım....

Bir insan evladı evli, 30 küsür yaşındaki oğlunu neden günde 5 kez arar biri bana anlatabilir mi acaba ??
Eşimin annesine , onu büyütüp yetiştiren insanlara ; ailesine saygım sonsuz.. Rabbim kocamı anasız babasız bırakmasın ama işte bazı şeyler de bir yere kadar sabrediliyor, yapılan davranışlar yıllansa bile unutulmuyor demek..

Sabrimi mi deniyorsun? Deneme! Kaybedersin.. Benim sabrim senin inadini yener.

ozledın mı oyleyse kalk gel dıyorum sezenın agzından:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…