Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Suan cok doluyum..yaziyorum unutmayim diye..yaziyorum cunku zaman gecince simdiki katligimdan ödün vermeyip dimdik karsinda durabileyim diye...yaziyorum ama sana degil buraya yaziyorum...sana yaziyorum diye baslayinca bi mektupa tikaniyorum cunku sen benden gelecek iyi veya kotu hicbiseyi haketmiosun..icim nefret dolu..oysa iki ay önce icimdeki sevgi hicbiseyle kiyaslanmayacak kadar buyuktu..icim icime sigmiyor..seni boyle alip girtlagini sikmak istiyorum..suratina tükürmek..yuzune yuzune serefsiz diye bagirmak istiyorum..cünku bunlarin hicbirini yapmadim..oylece icimde kaldi..hayatimi mahf ettigin halde suratina suratina adiglini haykirmadigim icin kendime kiziyorum... herseyin suclusu olupta sen gelip bana ****** git dedin ya. Bundan sonra yuzumde sesimde herseyim haram sana. Yaziklar olsun sana...icime bi supheyi dusurdun ama laflarinla guzel susledin herseyi...beni kaybetmek zordu gercekden...asla vazgecemem diyordum..asla unutamam diyordum..zamaninda bana sormustun..beni kaybetmekden korktugun zamanlar..gozunde herseyi imkansiz gorundugun zamanlar..ailem etrafdakiler beni caydirir diye korktugun zamanlarda..bana demistinki: seni kimse vazgeciremez deme ?.Beni sen vazgecirebilirin.. cevabimda buydu...senden baska kimse vazgeciremez beni.. ilk basta anlamamistin ne dedigimi..aciklamistim ama ne oldu bak ..bugün beni vazgecirdin..basardin...demekki insanin korkulari..kaybetme korkusu sadece o insani sahiplenene kadarmis...ben aslinda o günden beri senin degilim o resimleri gordugum gunden beri ama icimde bi korku vardi..ya dogru soyluyorsan...ya gercekden bana yanlis yapmadiysan dedigin gibi ? Insan herseyim yaptigini hemen silemiyormus iste..asktan kör ettigi gözlerini acmak icin darbe üstüne darbe yemesi gerekiomus..sonunda acildi... yaraliyim ...ama icim rahat...yuzunu gordum..artik icime sindirdim...ve en cokda sana inaniyorum demedigim icin mutluyum...iyiki sana inanmamisim...bu konusmadigimiz zamanda herseyi gozden gecirdim...sen beni gercek anlamda mutlu edememissin...ben mutlu anlari bozmamak icin susmussum sadece...bu iliskiye devam etmek icin sebeblerde aradim.. ama yok...ve tek biside cikmadi karsima...hani bensiz hayatin bitiyodu ya ...kimseye hayrin kalmiyodu ya ...bos laflar hepsi..kendi kendini tatmin ettigin laflar ve en cokda benim icime kurt dusurme laflari...oyle konusuodunki benim vicdanim sizliyodu..benmi haksizlik yapiyorum diyodum..senin yaptigin adilik sonrasi bana boyle yukler yukledin ama fazla surmedi duygusalligim..mantigimla hareket etmeyi ogrendikden sonra herseyin bos laf oldugunu gormemde zor olmadi...kafamdaki sorular bitmiodu herseye ragmen..baska biri olsa cokdan acmisti gozlerini...benimki zaman aldi..ama actim...bisey daha olsun dedim kendi kendime..ve o bisey daha oldu...beni inctimmi ...hayir incitmedi...bi adiligini daha gordum ama busefer olan biten herseyin ıspati oldu bu son yaptigin...hani seni sucladim agir konustum ya sözde...hepsi oyle yakistiki bu son gordugumden sonra...masken dustu...ve hislerim onayini aldi...sana agir konusup bitirseydim icimdeki acebalar beni bitirecekdi...simdi icimde aceba kalmadi...seni bitirdim ve niye bitirdigimi acik ve net biliyorum..artik sen yan..yaptiklarina ettiklerine...kazanmak icin yaptiklarin kaybetmek icin yaptiklarinla yarisamaz bile..okadar az...senin bisi yapman gerekmioduki...ben aşiktim...kosulsuz sevmistim...ama artik SEVMIYORUMMM..seni sevmiyecem..cikardim hayatimdan bittin...sen benim namusumsun diye sacma laflar kurardiniz ailecek...ben sizin namusunuz felan degilim..benim namusum benden sorulur...seninkide senden..simdi namusuna layik kisileri cikar ailenin karsisina..namusuna uygun kisiler mutlu etsin seni...annenin goz yaslarina kiyamadigini soylerdin..ssnin gibi erkekler oldukca annenin gözlerinden yas akmasi hakdir...gercekden icine batmis olsaydi..kendine söz verirdin...hicbir bayanin göz yaslarini akitmicam diye...annenin gözyaslarina üzülme sende babandan farkli olsaydin benimkiler akmazdi...ve soyle bi dusun bak..verdigin hangi sözu tuttun...ben soyleyim hicbirini!!!
Adamim diye gecinirsin..gururum dersin...gururun el vermedi deme benimle konusmaya...neddn cunku ben seni olmayan seylerle sucluyodum...olmayan namusun olmayan serefin icin gurur yapmaya gerek yok...gururdan deil yalanini surduremedigin icindi suskunlugun...

Sabretmek guzeldir cünkü sabrin tukendigi yerde bidaha yesermelere yer yoktur-bekleyip gordugundendir herseyin aslini mümkündür artik sabrin mükafati ile bütün acebalarini tek cersede silebilmek..

Bundan sonra karsima cikma...hayatimda yerin yok..hicbisey icin pisman deilim..yasamadan bilemezdim..kendime asla kizmicam..benim masumiyetim ve temizligim vardi, sevgim vardi sana fazlasiyla vermis oldugum...bunlarla mutlu olmak yerine sen baska seylerin sevdasina dustun..simdi o mutluluk aradigin seyler seni mutlu etsin..sonsuz mutlu etsin..sana sevgi versin..sana fedakarlik etsin..sana saygi gostersin..senin icin endiselensin...senin icin uzulsun..arkanda dursun, motive etsin, üzüntünu paylassin, gelecek hayalleri kursun... gör bak nekadar mutlu olucaksin..bunlarin hicbirini bulamican cunku ...beni kaybettin sen..seni asla sevmicem sana asla inanmicam bidaha...kendini ispat etmis oldun..konusulanlar olumsuzluklar zoruna gidiyodu ya ...artik hicbiri gitmesin..kendi kendine isparladin hepsinin sana nekadarda yakisir oldugunu...

tam su an sana sarilmak istiyorum ama isi baska yere goturursun diye korkuyorum. en iyisi hic bulasmiyayim kocacim. iyi geceler

çok şükür tukettin içimdeki sevgini. inşallah hep böyle gider nefretim dahada büyür içimde

2 kardeş ancak bu kadar benzeyebilirdi birbirine..
ablanla konuşurken seninle konuşur gibi oldum. çok ama çok iyi geldi

Sana tek diyebileceğim Allah'tan bul. Bir gün sende hak ettiklerini yaşa.
Hani şimdi mutlusun ya, hani şimdi benden daha huzurlusun ya. Emin ol bana yaşattıklarının hesabını bir gün soracak Allah. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa 10 sene, 20 sene, 50 sene sonra belki ama bir gün soracak.

Sen laftan anlamayan, tek bir gram gururu olmayan, yuzsuz, sevgisiz, saygisiz bir adamsin. Hala b.k varmis gibi br araya gelmeye calisiyorsun. Kendi menfaatlerin icin bize yakin olmaya calisman o kadar kucultuyor ki seni gozumde. Gerci zaten kuculmustun de, yok olacaksin yakinda. Yeter ya. bir de para teklif ediyorsun. He olur diyelim de paran kadar s.c agzimiza. Malesef.. O gemi coktan kalkti.

şimdi işte olmasan oturup ağlıycam 10 ay oldu seni özledim unuttum sanmıştım mutluydum yine nerden girdim aklıma sen niye özlemedin be seni özledim sıcaklığını bana bakmanı elleribi dudaklarını sevişmemizi hepsini hepsini özledim olmadı bu ya yakışmadı böyle bi son bize

Bir yerlerde karşılaşırsak eğer, yüzüme bakmadan yanımdan sessizce geçip git. Hani her gün yanımızdan geçen, tanımadığımız onca insandan biri gibi...

Sen bu kadar olgun bu kadar sevgi dolu bu kadar sabırlı olmasaydin içimdeki canavarla yaşamaya devam edecektim. 6 sene oldu bana katlaniyorsun ama ben de değiştim senin için, sen daha fazla yıpranma diye taviz vermeyi fedakarlığı öğrendim. Şimdi artık "biz" olduk kocacim:) bana sevmeyi öğreten mutluluğu öğreten öğretmenim oldun. Dedikodu arkadaşım oldun, sevgilim oldun, babam oldun... yıllar sürdü birine seni seviyorum diyebilmek bunu sen başardın. Şimdi her gün her an susmadan söylemek istiyorum! "Seni seviyorum hayatım":) Hani her gün işe giderken de diyorusun ya bana, şimdi ben diyorum sana: Rabbim korusun seni...

bi kere gururunu birakip gelsen..ozur dilesen ...bikere arasan sesini duysam...herseye ragmen cok ozledim ! kahretsin..

İçimdekilerin bir gecede buhar olup ucmasina anlam veremiyorum. Buz gibiyim buzzzzz. Geriye döndüğümde hatirlamak istiyorum bu anları.

gördüm ki askere gitmişsin, ortak arkadaşlarımızdan gordum fotoğraflarını.
hayat ne tuhaf, bir zamanlar bebek gibi baktığın gözlere, artık bir sey hissedememeyi kelimelere dökemiyorum.

Onca insani karsimiza aldik mutlulugumuzu calmalarina izin vermedik. Ben baskasi mutlulugumuzu calicak diye korkarken, bugun sen topladin götürdün benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…