Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Galiba sizleri sevmiyorum ablam ve kardeşim.. İçimi bunalttınız nankörlüğünüzle.. Hep kendime sordum, ben size ne yapıyorum ? Yada neyi yanlış yada eksik yapıyorum.? Anne baba kardeş demek size ne ifade ediyor? sizin çıkarınıza ters düşünce neden kötü? İnsanların arkasından bu kadar konuşup, yüzlerine canım cicim derken siz, benim içim kalkıyor.. Bunları yüzünüze söyleyince bana neden bu kadar kızdınız, utanmak yerine.. Neden hep etrafınızdakilerle hep bir aşık atma savaşı veriyorsunuz? Neden milleti bir birine kırdırıp sonra kenarda kıs kıs gülüyorsunuz? Neden başka insanlarla beni arada bırakıyorsunuz? Hayat sizin için sadece yemek, içmek, gezmek mi? Ameliyat olduğumda bile hastayım işim gücüm var dediniz.. Gelmediniz, sormadınız.. Annemizin evine bir süpürge tutunca bile nedir bu afra tafra..? Ben sizinle hep anlık olarak konuşmuşum.. İçim o kadar dolmuşki.. Sizi hayatımda istemeyince öz kardeşinize ağıza alınmayacak sözler etmek.. Kimim ben..? Ya da kimsizniz siz??

Ne olur geri don Ne olur af et beni o kızla evlenmeden kizimiz icin bir şans daha ver evliliğimiz lutfen

Umarım bir tesadüf olur ya da artık sen yaratırsın. Daha fazla karşına cikmak icin koşturamayacagim. Sen cik artik olmaz mi? Allah'a havale ettim gitti. Gel olur mu...

Sürekli şu kız-kadın ayrımına vurgu yapmasan?
Normal konuşma içinde konu bambaşka olsa bile es geçmiyorsun ve bence asıl ayıp iğrenç olan bu.
Kadın de geç iste, 3. bir cins yok, "kız mı kadın mı işte neyse" nedir yahu.

Neden birisine sinirlenince hıncını benden çıkarıyorsun neden? Neden?

Benimde bir onurum var istenmediğim yerde durmam,kalmam bunu iyi biliyorsun korkma yanına gelmicem artık...Amacına ulaştın..

Farzediyorum ki burayı okuyacaksın.. Sanki üzerine alınacaksın.. Yüzsüz..

Demiştim işte bir gün geleceğim er veya geç.. Sözümde duruyorum çünkü kafaya koydum..Ederken intikam yeminleri sade kusuyorum..

Biliyo musun ben uzulmedim. Sadece sana uzuldum. Bu kadar alcalabildigine. Demistin ya hani 'ah bu cahilliginiz, gencliginiz' ne safmisim. Inanmistim..
Olsun.. Canin sagolsun..

Sana karsi bu hissettiklerim ne anlayamiyorum.ask mi hayranlik mi sevgi mi? Tek emin oldugum yanindayken ve birlikte gulerken duydugum huzur.dun arkadaslarinin ozelikle adimi soyleyip durmasi..benden mi bahsettin acaba.ya da benmi iyice paranoyak oldum.bunlari buraya degil de sana mesaj olarak atmayi o kadar isterdirdim ki.gun gelicek gulerek okuycam belki buralari.oturdugum su banka gelip agliycam belki.bekleyip gorcez sanirim.bir de arada bi aklimdan cik olmaz mi :))

Gereksizleri defetmek gerek o yüzden hiç alınma bence

Lanet olsun bugünde ruyama girdin
Ama sana gerçekte yapamadigim şeyi rüyamda yaptım demekki gelişme varmış bende

Bdv ya konu acip da, onu yapamam, bunu yapamam diyerek, butun fikirlere karsi cikan gelinler, beni cok kizdiriyor. Acma o zaman konu madem yapmayacaksin. Gidip hepsinin kayinvalidesini, kocasini dovmek istiyorum. Seri katil olcam bunlarin yuzunden.

Seni ve kizimi cok özledim. Hadi sen neyse kızım hic mi sormuyo beni hic mi ozlemiyo nasıl kiyiyosun Ona. Yalvarıyorum sesini duymama izin ver bari. Kızım beni ozluyodur ya ozluyodur. Onun psikolojisi için bari ara beni. Sesimi duysun. Annesini ozlemezmi bi çocuk nasıl kiyiyosun o yavruya

Ona bunu yapma. Annesi var onun nolursun. Ilerde sorun yasicak bunu bile bile böyle davranıyosun. NOlursun kizimi bana ver adam kızım bana ver

Birşey deniyor seni hatırlıyorum.Üzülüyorum .Özlüyorum..
Değmezsin bu aşikar da....Acaba senin aklına nasıl geliyorum..

Onun kocası olacaksın benden esirgemiştin..Bazen kalbim ağırıyor aklıma düşünce...Sonra kovmaya çalışıyorum...

.Mutlu olur musun ki..Olma ,haketmiyorsun.
Herkes bedelini ödemeli birşeylerin.Sen de ödeyeceksin.Borçlusun bu konuda bana..

.Kolayına öyle geldiği için ,tryi ve çalışmayı g.t.n yemediği için beni düşünmeden ,hem de başkası için acımadan terkedişin..Ben kıyamıyordum sana hiç..Başkasına bakamıyordum öyle kolayca sana baktığım gibi..Kolay olmadı hani başkası benim için.Sen birkaç ayda o kıza nasıl nişan yaptın?

Sanki onun için çalışmayacak mısın?Beni çağırsaydın ya madem düzen kurmak istiyorsun madem iş buldun madem evleneceksin niye başkasını aradın ,beni çağırsaydın ya korkaklık edeceğine...

Korkun sevgine üstün geldi.
Ah düşününce nasıl bıçak saplanıyor bazen..
.Bunun bir bedeli olmalı..
Ben ömür boyu yalnız olacağım sanırım..
Sana vefa düşüyordu aslında..
Kırgın mahsun bir kızdım sana geldiğimde...
Bunu bile bile yapmayacaktın..Oysa bilmezlikten geldin..Acımadın bile ki...
Merhametne güvenmiştim ben senin .Masum yüzüne kanmıştım.....

Böylesi ihanetlerle kırılmışlıklarla hem de yalnız geçen bir ömür....

Bir bedeli olmalı bazı hataların bazı bencilliklerin ,acımasızlıkarın..Nasıl ben ufacık bir hatayı cömertçe ödüyorum..Sen de ödemelisim...

Bana tercih ettiğin o ülke ve kadın...

O kadın sana eş ,sen ona koca ,o diyar sana vatan olmasın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…