Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni farklı bir insan yaptın sen acı vererek. Yine de memnunum dönüştüğüm kişiden. Ya seninle ne olacağız biz?

O değilde günlerdir sana söylemek isteyip de söyleyemediğim cümleyi başkası benim yanımda söyleyince içimden kahkaha attım

yarim ..

heyecandan yerimde duramıyorum..

bugün çabucak akşam olsun inşaallah...

hayırlısıyla bakalım doğum günüm nasıl geçecek ...

İki deli evlenince samanlık seyran olmuyormus demek ki. Genetik harikası bir oğlumuz da var artık oh ne güzel. Gelsin antidepresanlar aman sabahlar olmasın. Bence dişlerini çıkarırken antidepresan kemirsin bizim oglan.

Tamam gecmisimiz pek iç açıcı değil. Ki evlenirken ikimiz de "normalleşme" umudu ile evlenmistik. Ama ebeveyn olunca işler değişti canisi. Ben oğlum için seni terk ederim, çatır çutur da bosarim. Vurur yüze ifadesi delirmiş mi yine bitanesi.

Ben sana atakların geldiğinde, sacmalamaya başladığında özetle siyirdiginda her daim destek olacagima söz verdim. Ailen beni evlenmemem için uyardiginda "ben de deliyim beraber deliririz" dedim. Lakin sen de bana her ne olursa olsun yalan soylemeyecegine dair söz verdin. Ben sözümü tuttum şuuruna kezzap siktigm. Sen neden tutamadın?

"Beni bırakma. Gidersen biterim" diyorsun da ben artık anneyim sacini firca niyetine klozete surtmek istediğim yarım. Ben artık anneyim. Tam da bu yüzden giderim. Gitmeliyim.

Yıllar geçti İyi ki dediğimsin...
Yıllar geçicek ve hep İyi ki Dediğim olarak sürüp gidiceksin...
Sen ömrümün baharı dünüm bugünüm geleceğim Yarimm ...
İyi ki Tanımışım SENİ

Bittiğine inanmıyorum.
Yarım kaldık sadece.. Bir gün o kaldığı yerden devam edecek..

Gercekten ciglik atacim yeteerr,hayir neyin tribindeyiz anlamiyorum ki tmmm bir yanlis anlasilma olabilir de her hareketiminden mana cikarmakta nedir ?biktim ,bi kaybol ,sadece arkadas olmaya calisiyorum ilani aska degil ,girmiyorum ya buyur senin olsun.

Nefret ediyorum senin eski sevgilinden seni uzdugu icin niye boylesin ya niye gormuyosun gormek istemiyosun senin icin yaptiklarimi hala ordasin,ondasin.Bense aciz gibi onu unutmani ve beni sevmeni bekliyorum peki neden?? Niye anlamiyorsun hala, onun icin degmez dogru kisi o olsaydi hala yaninda oluurdu.Onun umrunda bile degilsin umrunda olsaydin arar sorar donerdi yapmadi.

Sadece bana sarılmanı istiyorum kocacım eskıden oldugu gibi sarmas dolas yurumek istiyorum senınle. Ne oldu da bu hale geldik hayat arkadasım.Evin içinde duvarlarla konusuyorum artık. birde gözlerime umutla bakan kızımızla.Sense cok baska alemlerde beni sadece bu evin içinde bir arkadas gibi göre kocacım...Yeniden kadının olmak yeniden senın bitanen olmak istiyorum. Tek bir akrabamin yakınımın bile olmadıgı bu sehirde yanlılıga terkedilmek istemiyorum.istiyorumki kızımla bize de vakit ayır.bizi yanlızlıga terketme... geceleri bana sırtını donup uyuma hani hep mamişim derdin bana yine bana oyle de... keske okusan bunları... ama okumayacak oldugun bu yazıyı okuyup beni anlamanı cooookkk isterdim.... ama umudum kalmadı

Ya suan ne yapiyosun acabaa oturmus esinle film izleyip meyve mi yiyosun..yoksa bekar evinde arkadaslarinla geyik falan mi yapiyosunn yaaaa o kdr bilmek isterdim ki..seni tanimayi.bakmaya doyamadigim gozlerini surekli gormeyi.en cok da su belirsizlik ya beni ceken .hakkinda hicbisey bilmemem degilmi zaten seni surekli dusunduren..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…