Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi geceler... Mışıl mışıl rüyalar gör. :*

Yarın dikişlerim alınacak, dişçinin verdiği antibiyotik uyku yaptığından düzenim şaştı. O yüzden uyuyamıyorum. Benim yerime de uyu.

Sevgili kocacığım.. Bu günlerde senin gırtlağına yapışmak istiyorum.. Net!! Ya bu evden taşınıcaz, yada bu evden taşınacaz!! Nokta.. (ha bu bak nokta .)

Bu arada burayada yazıyımda, elimde yazılı belge olsun dedim.. Başının etini yedim sen hala yılmadın.. Ne biçim inatsın sen ya.. Tamam halledicez deyip dört aydır sabrımı taşırdın.. Gerçi burayı okuyamazsın ama olsun.. sana vır vır dırı etmekten bıktım..

Benim hic moralim bozulamayacak mi?
Her bozuldugunda sen benden beter oluyorsun.
Bir erkegin bu kadar zayif olmasina dayanamiyorum. Kiziyorum sana.
Ben kimden destek alacagim bu dunyada?

Sonunda yaptin yapicagini kendini de beni de belirsizlige surukledin.
Umarim deger beni istemedigine umarim deger aci cektigine ki hic sanmiyorum.Senden hoslanmadigimi soyluyorsun ama yaniliyorsun seni seviyorum be adam hic soyleyemedim sana bunu hicbir zaman da soyleyemicem.Lanet olsun degdi mi duygularimla oynamaya.Umut verip,hayal kurdurtup,guven verip gitmek kime inanicam be ben.
Ben bu kadar mi sevilesi olmayan biriyim ona asikmisin.Benim neyim eksikti gaddar olmamam mi, deger vermem mi, kiymet bilmem mi hangisi ya deliricem.Gece boyunca uyumayip agladim sen acaba rahat uyuyabildin mi kesinlikle evet umrunda bile degilim.Olmadi bu is olmucak da donsen de artik istemem.Dilerim allahtan yasattiklarini yasarsin

Belki saatler ters çalışsaydı mutlu olabilirdik. En berbat halde doğup, en berbat şekilde ölebilirdik ama yine de bir şeyler yolunda gidebilirdi. Gözlerimizi açtığımız andan, kapattığımız ana kadar dünyayı sevebilirdik. Belki zamanı geri alıp, kaybettiklerimizi getirebilirdik. Evlerimize dönebilirdik. “80 yaşında doğup, yavaş yavaş 18’imize doğru ilerlersek hayat sonsuz bir mutluluk olurdu.”Ama olmadı, olmayacak.

Ne zormuş bu işler, artık kimsenin yaptığı işe söylenmeyeceğim.
İnsan kendi çekince daha iyi anlıyormuş.

Sonunda allah belamı verdi.
Aşk acısından geberiyorum.
Egom zarar gördü. Ve en çok ağırıma giden de senin umursamıyor olman.
Ben kötü bir insan degilim.
Yapıcı olmaya çalıştım. Sana açık açık hislerimi ve telafi edebileceklerimi söyledim.
Ama sen aramızda kan davası varmış gibi davrandin. Ne yaptım ben sana bu kadar?
Nasıl kiyabiliyorsun bana?

ay ben senin gibi hocanın.
Nasıl sen benim bütün bir senemi yakmaya kalkarsın
geldiğim girdiğim imzayı attığım dersleri nasıl yok sayarsın.
benim koca bir senem yansın o zaman seni öldürüm.

Sonunda yine kaybedeceksin devam et..

Aaa ne güzel bir konu olmuş:) iki sene öncesinden bir sahaiyete gitsin bu o zaman "bende adam sanmıştım seni oturaklı agırbaslı bişey sanmıstım benim sana inanmam bir hataysa barsın olsun ben hatalı olayım bugün birine takmışsın yüZüğü ne beddua ediyorum sana ne mutluluk diliyorum Allaha havale ediyorum sadece harcadığım iki seneme üzülüyorum kişilksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…