Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya körmüsün çocuk senden hoşlanıyorum ne var yani bi kahve içsek yiyecek değilim ya neyin tribindesin allah aşkına ağzının ortasına bi tane vurasım var ya ben beklerim askerliğini bir kere sevgili olsak baktık olmuyor gene sevgili oluyruz benden eğlenceli kız mı bulcan vicdansızın oğlu

Ne kadar uzulursem uzulelim kimsenin umrunda degil.Tek basimiza dogduk tek basimiza olucez.Kahrolsak,ölsek bile öldugumuzu gormuyor kimse herkes kendi dunyasinda bu kadar bencilken bi karsilik beklemek mantiksiz.Kendi icime donuyorum yine kendime, kendime deger bi tek benim cunku dunyada.

Sevgili elticim kv ile hakkımda yaptığınız dedikoduyu niye bana yetiştiriyorsun
Ikinizde aynisiniz benden uzak durun noluuuur duymak istemiyorum

Hayatımın anlamı, can parçam.
Mutlu giden bir evliliğimiz var diyordum düne kadar. Bana yaptıkların canımı çok acıttı, çok kırdı, kalbim paramparça.
Neden beni her konuda tahrik ediyorsun? Bilmiyor musun ben sabırsızım, dayanamıyorum, çabuk parlıyorum, çabuk kırılıyorum.
Sana tokat attım ama haksızdın. Yaptığım eylemle ben de haksızım fakat yapma! Kötü kelimeler kullanma.
Bir insan karsına hayvan der mi ya? O tokadı haketmiştin sen. Ama sonra benim üstüme yürüyüp de bana el kaldırman... O eli indirseydin yüzüme ne olurdu bilmiyorum. Yıkılırdı bu evlilik, biterdi bu aşk.
Hala sana fazlasıyla kız gı nım.
Özürlerin bir şey ifade etmiyor artık. Dön başa aynı şeyleri farklı olaylarda yaşıyoruz.
Ben bunun için savaşmadım, bunun için ailemi karşıma almadım.
Sana güvendim. Asla saygısızlık yapmaz, asla şiddete meğilli olmaz dedim.
Az kalmıştı çok az. O elin inmesine çok az...
Keşke bunları okusan da asıl "hayvan" kim görsen..

Akıllı insan egosunu tatmin etmek için saklıyacagı şeyin sır olduğunu belirtip kimsede anlamsız izler bırakmaz....

İzmir özkanlar-mansuroğlunda oturanlar, evini boşaltacak olanlar, bana özelden yazabilirmisiniz.. ? Malum buralarda kiralar yüksek, bari emlakçıdan yırtalım Memura ev vermek isteyen çok ta, ama memurun halini gören yok Depozit+peşin kira+emlakçı komisyonu 3500-4000 bi seferde zor oluyor bide boya badana.. dökük saçık taktır çaktır.. 5-6 bin..

ömrüm, erkeğim sensiz geçirdiğim 3 ay canımı o kadar acıttı ki iyi ki geldin huzurum bi daha gitme. günlerdir tartışıyoduk ayrılıktan bahsediyodum 5 gündür konuşamıyoruz ve çok özledim artık hiçbir şekilde öylesine konularda ayrılıktan bahsetmiycem sensizlik çok zor

asla okumayacaksın biliyorum ama ....beni eşşek sıpası diye severdin ,odama girişinde kapı çaldın , ekseriyetle eve dönüşünde cebinde bana çikolatayla geldin (çocukluğumda böyle geçti)24 yaşında kocaman kız olmama ragmen 4 sene önce vefat etmeseydin yine getirirdin,,acile kaldırıldığında bilincin tamamen karıştığında kimseyi dinlemedin baba sakin gibi şeyler gevelediğimde bir beni kırmadın ses çıkarmadın ,ölüm döşeğindeyken diğer kızların yanında sevgi gösterirken tepkisizdin ama beni fark edince bana masaj yapııın her yerim ağrıyor gibi şeyler söyleyip naz ettin ,vefatından 1-2 sene önce annemle sana beni sevmiyorsunuz diye ağladığımda kahkahalarla gülmüştün üstelik en asi kızındım .... ne kadar aptalım ..nur içinde yat baba.

Bana artık 18 demeyin gari, yeter. 6 yaş küçük görünmek bu yaşlarda özellikle hoş değil. Anca 30 olunca rahat edeceğim sanırım.

Hayatımın anlamiydin be adam sen gideli o kadar değişti ki hayatımız 18 Mayıs 2014 e geri dönsek ve sen yogun bakımdan çıkmış olsan seni o kara toprağın altına koymamıs olsam ah ahhh kızımızla oglumuzla musmutlu hayatımıza devam edebilseydik keşke ne kadar konuşursam konuşayım boş biliyorum ama çok sıkılıyorum canım çok yanıyor kimse beni gerçekten anlamıyor yada ne bileyim işte hayat o kadar boş ki senden sonra

Bunu en yakın arkadaşıma yazmak istiyorum, aylardır konuşmuyo olsak da o benim hala en yakınım. Başka şehire gitmek zorunda olup istemediği ağladığı günlerde en büyük destegi ben verdim mutlaka orda kendin gibi birilerini bulacaksın dedim hep motive ettim ve o gitmeden önce bir kere arayıp görüşelim demedi. Benimle görüşmeden gitti, şimdi orda çok mutlu gerçekten kendi gibi bir sürü arkadaşı var hiç beklediği gibi değil her şey çok güzel ama hala beni aramadı aramıyor. İnanılmaz özlüyorum eskiden bana yazdığı yazıları okuyorum hiç ayrılmak yok demiş okudukça daha çok üzülüyorum. Şimdi ona yazıyorum, ben hala seni çok seviyorum eskisi gibi hem de çok seviyorum ve çok fazla özledim kardeşim. Kendine dikkat et oralarda ben senin mutluluğunla mutlu oluyorum burda..

Ben bi sevda kuşiyim
Dal ararum konmaya
Ey sevduğum var misun
Benum ile yanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…