Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsan büyüdükçe acıları da büyüyormuş mutlulukları da. Küçükken ne kadar saçma şeylere üzülüyor, ne küçük mutluluklar yaşıyormuşuz. Ben en büyük mutluluğu seninle yaşadım oğlum. Varlığın en büyük mutluluğumdu. Yokluğun ise en büyük acım oldu...
Yara bere içinde içim. Hepsi zamanla kapanacak biliyorum. Bir tek sen, bir tek senin açtığın yara kapanmayacak biliyorum oğlum. Ebediyete dek kanayacak yaram, kabuk da bağlamayacak. Şimdi sana yazdıklarımı okuyorum, son cümlem hep aynı, "Beni hiç bırakma Oğlum". Ne kadar korkuyormuşum seni kaybetmekten. Her şey normalken bu korkuma anlam veremiyordum. Ama hissetmişim Oğlum. Annen hissetmiş seni kaybedeceğini. En baştan beri sana kavuşamayacağını hep hissetmiş annen
Sen hep dinlerdin sözümü. Tüm gün çok hareket ederdin, en sonunda kızardım sana. "Bu kadar hareket ederek, nasıl büyüyeceksin oğlum, uyu artık. " derdim. Sana ninniler söylerdim, hemencik dinlerdin beni, uyurdun. "Hadi babaya bi tepik at oğlum" derdim, hemen atardın. Ben sana "Beni hiç bırakma" da dedim Oğlum, bunu niye dinlemedin? Neden bıraktın anneni? Anneni neden yarım bıraktın Oğlum? Madem gidecektin beni de alsaydın giderken. Annen yaşıyor mu sanıyorsun sen yokken? Annen de seninle birlikte öldü Oğlum. O kara toprağa annen de seninle birlikte girdi. Şimdi Rabbim'den tek dileğim bizi tez zamanda buluşturması. Annenin tek isteği bu artık Oğlum. Sana kavuşacağım günü sabır ve özlemle bekliyorum. Seni çok seviyorum ilk göz ağrım...

Sen ne güzel bir adamsın..
Hayatım bitti derken bütün umutlarımı kaybetmişken, bir anda beni dipten aldın mutluluğun zirvesine çıkardın.
Sana o kadar minnettarım ki,
iyi ki geldin..
Seni çok seviyorum..

Napsam ne etsemde aklimdasin hiç gitmiyosun. Ne istedin benden ? neden yarali biraktin beni böyle. mutlu olcaktik hani ?
Hiç mi sevmedin beni ? Hiçmi kaybetmekten korkmadin beni ?
Bi kez bile aramak istemezmi insan. 3.5 aydir yabancisin bana.
Ne diyim canimi yaktin bana bu aciyi biraktin...
Dayanamiyorum !!

1.5 ay gecti hala inanamiyorum bunlari yasadigimiza...hani askerden doner dönmez gelip alacaktin bni babamdan,hani beklemeye ayri kalmaya tahammulun yoktu...tek engelimiz askerlikti hani ? nasil oynarsın bnmle hersey nasil yalan olabilir ? hic mi sevmedin , bu kdr mi kolaydi ? vicdaninda mi sizlamiyo...bugun asker eğlencesine gitmişsin fotolarini gordum.resimlerde nasilda mutlusun..hic mi ozlemedin,hic mi yoklugumu hissetmiyosun..bunlari yazarken bile icim oyle yaniyo ki bitsin artik gecsin acılarım istiyorum olmuyo sanki hic gecmicek gibi...hayatina devam ettigini biliyorum..acilariyla mücadele eden bnm ....ama sana hakkimi helal etmiyorum.!!!

Eehh ama sende abarttin he. Takintili misin? Dikkat mi cekmeye calisiyorsun? Napiyorsun? Böğh getirdin

İş sonrası bir yerlere mi gitsek kocacım ?

Canım kocam, sen Rabbimin bana verdiği en güzel,en özel hediyesin.. Seni çok seviyorum, geçmişe şöyle bir bakıyorum, gerek benim haksızlık ettiklerim, gerek bana haksızlık edenler, bir zamanlar çok sevdiklerim,aşk sandıklarım,çok sevdiğim bile bile beni kıranlar yaralayanlar,iz bırakanlar yada benim bıraktıklarım..
Şöyle geçmişe bakıyorum da, bazen aklıma geliyorlar, iyisiyle kötüsüyle.. ama hep sonunda iyide hiç kimseye ewet dememişim, iyide olcakken olmamış, ewlenmemişim de canımın içi kocam ta nerelerden gelip beni bulmuş diyorum Hoş zaten bu çatlak kadınla kimse uğraşmazdı ya neyse!!
Bu deli kadınla uğraşmak zor biliyorum ama ne olur ellerimi hiç bırakma. Sen deli, ben deli, beraberce delirelim.. şu yalan dünyada akıllı olmaya ne gerek var :)

Bana yaptigin onca seye ragmen neden hala seni bekliyorum gelsen birsey mi degiscek sanki .. Neden beni bu sekilde birakip gittin hani ben senin dunyamdim hani sen bensiz yapamazdin bukadar mi yalandi sevgin vicdanin hic mi sizlamiyor yanimdan gecen her beyaz araba seninmis gibi bakiyorum bi ses duysam cama kosuyorum sen gelcekmissin gibi.. Ustelik sen bunlarin hicbirini hak etmiyosun en kotusude bunlari bildigim halde bekliyorum sen hic mi sevmedin beni neden bu sessiz gidisin ?? Benim sana soyleyeceklerim hic bitmez ki ne soylesem az kalir. Hep sana cok mutlu ol ben olsamasamda mutlu ol diyordum hatirliyomusun. Artik boyle deger yargilarim yok sana karsi sen bana bu sehri yasanmaz kildin ya mumkunse benden beter ol bir gun yasattigin herseyi yasaman dilegiyle.. Senin icin daha fazla kelime israfi yapmayacagim bu son olsun Allah buyuk..

Dibine kadar haksızken bile nasıl hep haklı olabildiğini şimdi anladım, anneciğin aktarıvermiş genlerini..

Ayyy sen nasıl bir kafa yapısındasın ya
Çığlık atıcam bir gün valla. Ya kadın özlüyorum diyosun geliyorum da yani sen de kendini özlet bana. Bi sinirimi bozma durduk yere ya. Bunalttın iyice. Her an bi s.dik yarışı. Hayır dengim değil ya o daha ÇOCUK ÇOCUUKKKK.

senin dikkatini çekmek için neler yaptığımı bir bilsen, ben bile şaşırıyorum kendime senden hala tık yokneyse beklemeye devamtüm çabalar sonuç verecek

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…