Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçimden gecen cevap:

Beni eklersen yine kabul edeceğim, yine konuşacağım. Ne olur bir daha ekleme bu ikimiz içinde en iyisi. Şimdi söyleyeceğim cümle belki çok klişe olacak ama "Sen daha iyilerini hak ediyorsun." ... Eğer bir gün olur da yüz yüze gelirsek, sen sakın benim gibi donakalma olur mu? Ardına bakmadan yürü, yoluna devam et. Dedin ya kötü zamanımız daha çok olsa da, azda olsa iyi zaman geçirdiğimize inanıyorum diye...Ben seni hep iyi zamanlarımız ile hatırlayacağım inan bana. Aklıma kötü zamanlarımız gelmiyor ki..Sen gelince aklıma tek gelen şey gülüşlerin. Eğer başka bir hayatta olsaydık kalmanı sağlardım. Ama şimdi gitmene izin vermek zorundayım. Hoşçakal güzel yürekli insan seni özleyeceğim.. Son olarak Sezen Aksu'nun El gibi şarkısından bir kıta ile bitiriyorum.

Yok öyle el gibi durma gül biraz

Sana gülmeler yaraşır

Yok öyle güz gibi soğuk olma

Güz ayrılık taşır..

Ona yazdığım cevap:Kendine iyi bak...

Ne yapmami bekliyorsun? Sana daha nasil anlatayım kendimi.? Kalbim sanki parca parca dökülüyor unutamiyorum hep o an gibi. Sana dokununca bike aklima geliyor. Her bana dokunusunda. Sen sadece bana dokunmadin. Bende sadece sana dokunmadim. Bundan kurtulmak istiyorum. Temizlenmek. Ama olmuyor. Gecmis temizlenmiyor, unutulmuyor. Ya artik sus hic konuşmadan yanimda ol ya da git benden. Ya kurtulacagim ya da en derine batacagim. Elini uzatabilecekken sadece bakıyorsun. O zaman git benden. Sana gelmem icin cok erkendi biliyorum ama senden gidemiyorum çünkü artik çok gec! Şunu biliyorum seni çok seviyorum. Ama sevdiğim kadar sevilmiyorum.

Neden sutumu sagip posetlerle buzluga attigimi soruyorsun ya buradan vereyim cevabini. Ben hiç iyi degilim. Ve sonumun iyiye gideceğini hiç sanmıyorum. Oğlumu düşünmek zorundayım. Her ihtimale karşı onu dusunmek zorundayım. Sayet daha kotuye gidecek olursam o sütler lazım olacak. Tabi sen bencil bir ruh hastası oldugun için ancak her şey sona erdiğinde durumu anlayacaksin. Hep dedim yine diyorum sen yalnız öleceksin.

Ben hala seni çok seviyorum ama senden uzak durmam lazım bi anlayabilsen beni o zaman herşey çok güzel olucak hep kendi gözünle yorumluyorsun birazda benim açımdan bak yiğidim ama bu kalpte hep sen olacaksın 44 <3 28

Heyy komsu! Ses kesmek icin niye illa duvari tepiklememi bekliyordun? Gece gece senle birlikte film izlemek zorunda miyim?

Neler oluyor, anlatsana?
Yemin ederim nefes bile almadan dinleyebilirim seni.
Öyle dinlerim ki, konuşmayı unuttum sanırsın.
Öyle tepkisiz, öyle ifadesiz, öyle sakin kalırım ki karşında.
Yeter ki anlat.
Bileyim aklından geçenleri.
Hayatımdan öylece geçip gittiğin gibi...

Sana söyleyemesem de,küsüp konuşmasam da,göz göze gelmemek için uğraşsam da hala deli gibi aşığım...Öyle özledim ki...
Keşke kırgın olmasam da gurur yapmasam.Elimde değil....

Bugün baktımda sana bu adam yaslanirsada ben severmiydim diye dusundum
Sonra dedim ki valla severdim agzinda dis basinda sac kalmasa yine en guzel sen gelirdin benim gözüme

( Rabbim seni muhafaza etsin)Yaslansan elden ayaktan düşsen en son nefesime kadar son nefesine kadar gözünün içine bakardım

Sen bi gülüyorsun ya ben zannediyorum ki güneş doğuyor be adam seni gormedigim zaman gun gecmiyor sanki nefes alamiyorum boguluyorum ama sen bunlarin hic birini bilmeyeceksin bu duygular kalbimden gecen cumleler brnle mezara gelecek

Ve ben hep senin yuvanda karınla kızınla mutlu huzurlu olman icin dua edicem seni karına karını sana ikinizide prensesinize bagislasin diye

Keske sen hic karsima cikmasaydinda o gunes hic dogmasaydi ömrüme

Sana soylemek istedigim herseyi en yakın arkadaslarıma bile soylegemediklerimi buraya yazsam
Çok seviyorum be adam sevmek ne kelime ölüyorum seni gormeden bu iki gun nasil gececek sonra artik seni hic gormeyecek olmanın sızısı kor gibi yakıyor yüregimi

Hani ogun yagmur altinda telefonla konusurken bana hasta olacaksin dedin ya dunyalari verdin bana sen 1 saniye olsun beni dusundun ya imkanim olsa kalan ömrümüde sana vermezmiydim

Gözlerinde hüznü görmek beni çok yoruyor. Bir gün her şey çok güzel olacak lütfen yüzünü dökme canım kocam.

Keske bilsen senin icin sabahtan aksama kadar aglamaktan ne hale geldigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…