Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özledim seni deli gibi hemde ama bir kaç gün diye susuyorum sadece. sahi bu bir kaç gün yıllara bedelmiş bunu anladım.

Evet ben deliyim adam.Senin delinim aslında. Seninle atıyor kalbim farkındasın belkide. hani diyorsun ya sen delisin diye, bütün deliliklerim aşktan adam. Sadece sana sadece deli gibi sevdiğim sana.

Neyi merak ediyosun?hayir olay ne bende bunu merak ediyorum??? ne bu bana yapilirmi tavirlari uzulen ben kirilan ben sen neyi taktin o guzel kafana? Asil ben merak ediyorum ayrica bir zahmet attigin mesajlara bakabilirseeen diyceem ama sen ya unutursun ya da ozet beklersin. Dimi canim ..bir atlatayim su olanlari sindirirsem sendeyim ....de falza merakta iyi degildir diyiip konuyu kapatasim varmi hemide nasiiill...sukurler olsunki cok duygusal bir tip degilim ve sukurler olsunki acilari bastiracak dualari biliyorum da uzun surmuyor ,gercek ask sadece Allaha cc duyulmali aslinda da bakma bizde is yok.

Yalnizliga demir atmissin rast gele ,o sarkiya bu yorum devam et bakalim

Belkide konuşursam kendime gelicem..

Son limanım ol istiyorum. Bileyim ki sığınacağım son kol sen ol. Nereye gidersem gideyim bileyim ki dönüp dolaşıp geleceğim kişinin sen olacağını. Bileyim ki beklediğini işte o zaman ölümsüzlüğü yaşayayım bu aşkla.
Son limanım ol istiyorum. Geceleri kafamı yastığa koyduğumda gördüğüm son gözler senin gözlerin olsun istiyorum. Veya uyandığımda saçlarım boş bir yastık yerine göğsüne dökülsün istiyorumç
Son limanım ol istiyorum. Biliyorum ki ne olursa olsun bana arkamda sen var diyebileyim. Korkmamayım karanlık boş sokaklardan,elimden tutanın sen olduğunu bilince.
Son limanım ol işte adam. Son nefesimde dahi elimi tutan sen ol. Ve ben; buruş buruş bir yaşlı nine olunca dahi sevdiğim adamın sen olduğunu bilmek istiyorum.

Mesela her gün yeniden aşık olacağınız bir adamı sevin. Sevmek için bahaneler mi yok ? Mesela gözlerinin kenarındaki çizgilere aşık olun her gün yeniden. Ya da sırf göz kapaklarından yanağına düşen kirpiği var diye aşık olun. Mesela ellerine aşık olun her gün yeniden. Nasılda sımsıkı tutar ellerimi diye düşünerek. Her gün yeniden aşık olacağınız bir adamı sevin işte. Binlerce bahane üreterek aşk için...

Senden ölesiye nefret ediyorum hatta tiksiniyorum. Bir insan bu kadar haysiyetsiz, onursuz, bencil, utanmaz olamaz.
İyiliğimi düşünüyormuş gibi yapıp aslında beni nasıl sömürmeye çalıştığının, bana vermediklerini vermiş gibi yapıp yüzüne tüm doğruları vuramıyım diye nasıl lafı ağzıma tıkadığının farkında değilmiyim sanıyorsun?
Sırf şerrinden daha fazla etkilenmeyeyim diye susuyorum artık. Yeter anlıyor musun? Yeter!

kocacım artık eve gelirken ekmek alma çok alıyosun hep atılıyo yazık günah

Seni şaşırtmayı sevdiğimi biliyor olmalısın artık :) ve ben tıpkı senin gibi maviş maviş bakan iki velet istiyorum :)

Suan keske yaninda olabilsem, ellerini tutup, söylemek isteyipte söyleyemediklerimi söylesem sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…