Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana olan güvenim o bilgisayarın karşısına geçip, beni deli eden şeyi gördüğüm zaman bitti. 1,5 sene oldu hala yerine gelmiyor. Belki çok basit ama güvenemiyorum sana uğraşıyorum ama olmuyor. Çok mutsuzlaşıyorum böyle anlarda, keşke seni hiç tanımasaydım diyorum. Keşke keşke..

beni sevsen mesela.. tatlı tatlı flört etsek.. o korkularından bir kurtulsan.. paylaşmanın yalnızlıktan çok daha güzel olduğunu farketsen..bu kadınla ömür geçer işte desen..ailenle gelip beni isteseniz.. nişanlansak.. sonra evlensek.. sonra çocuğumuz olsa..

daha ben ne isterim ki.

gel be adam bakma bana. bakma git dediğime. olmuyor sensiz de dön gel söz kabul edeceğim. ama ben gel diyemiyorum sana git diyen benken nasıl sensiz olmuyor diyebilirim ki. bak 56 gün oldu. yüreğim sana düşeli dolu dolu 56 gün. yapma ne olur gel. yeni yılımda yeni yaşımda yanımda ol. izmire geleyim mi dediğinde bakma sen bana gelme İzmir'e dediğime. çık gel.

Son düzenleme:
Aşkın gururu olmazki...Herkes bir şansı daha hakeder...Onsuz böyle çırpınmaktansa bir cümleyle dönmesini iste ömür boyu mutlu ol...Buraya yazdığın nükteli güzel yazıları okusa eminim koşa koşa gelir..Aşk herşeye değer...

Canım eşim seni çok özledim...Sensiz günlerim yıllara esir düştü sanki..İki ay sanki oldu iki yıl.Sensiz bir ev sensiz bir hayat çok zormuş...Sevgiliydik bekledim nişanlandık bekledim evlendik tayin durumundan bekledim derken kavuştuk ama askerlik bir başkaymış hasreti be aşkım.Her akşam kapımızı çalan babamız yok soframızda bir kaşığımız bir tabağımız eksik.Lokmaların tadı yok sensiz hayatın tadı yok. Herşey yarım. kızımın camdan seni beklemesi..Telefonun her çalışında baba demesi...Seni çok özledik askerim.Şafak 113 askerime iyi bak istanbul

Sen nereye gidersen git aldigin ahh pesini asla birakmicak.Kime gidersen git,kimi seversen sev, kimse gercekten sevemicek seni ,kimse goremicek yuregini bu yuzden hep en basa geri donuceksin daim başa yalnizligina..

Baba bak beni sinir etme benim tersim fena olur sonra kırdığın parçaları toplarken oranı buranı kanatırsın...

sana mesafeli davrandığım için özür dilerim sevdiceğim ama elimde değil korkuyorum kaygılarım var yoksa ben sana kıyar mıyım seni kırar mıyım nolur anla beni

Normal gibi görünen anormal insanların içinde, anormal gibi görünen normal insan olmak.. Zor..

Sevsem, içimden gelmez
Nefret etsem, değmezsiniz
Düşünmesem, e hayatımdasınız..ne yapmalı ki sizi hiç tanımamış olayım?
Zaman geriye gitmez..
Siz gidin nolur, kafamın içinden hayatımdan.

Iyiydim ben bugun, gercekten. Ne gerek vardi simdi, birden bir fotografta karsima cikmana.
Nekadar mutsuz gorunuyorsun yine. Nekadar gergin bakiyosun. Yuzunde hafif bir tebessumle.
Yine nekadar derin bakmissin.
Ne dusunuyosun derdim ilk baslarda hep, anlamazdim o derin bakislarin altinda ne dusundugunu. Sonra birakmistim sormayi. Ne dusunuyosan dusun, takil kafana gore demistim.

Yanlizsin, yaninda ablan, kuzenin ve onun esiyle oglu. Boylemi olacakti olayimiz yani. Ablanla tatillermi yani hayalindeki. Beni kendi ellerinle baskalarinin kollarina gondermen mi yani.

Cok yordun beni. Cok. Hem ozamanlar, hem sonrasinda. Ayagima takilmani istemiyorum artik. Aklima gelmeni istemiyorum. Git iste, kafamdan zihnimden hatiralarimdan. Bi kutuya koydum kaldirdim seni bi rafa. Orada tozlan ve zamanla kendime neydi bu kutu yahu at gitsin bunu fazlalik yapiyo diyip kaldirip atayim seni. Yeter.

Dikkat KK'ya mesaj var!
2016 umarim guzel gecer hepimiz icin..
Platonik asklar karsiligini bulur(koca bir amin),
Sevgililer mutlu olur,
Kocaciklar sut liman olur,
Kvler pamuk gibi olur,
Ogrenciler basarili olur,
Girilen sinavlar kazanilir,
is hayatinda basarili olunur,
Patronlar seker gibi olur,
Bebisler saglikli olur,
Bekarlar en yakin zamanda hayirli bi koca bulur(amiin)
Yeni yil hepinize saglik ve mutluluk getirsin.Duayi dilimizden eksik etmeyelim.

Vee sen insallah yeni yilda koca popolu eski sevgilin en yakin zamanda koca bulur da sende ip gibi ortada kalirsin.(amiiiin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…