Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten ortasi olamazdi ya deli olacaktim ya da leyla. Sen de deli etmeyi sectin. Ben ne olacagimi biliyodum ama sen ne hale gelecegini bilmiyosun. Hayirli olsun, yarindan sonra da sen delirecen. Senaryoyu kendin yazdin ama imzayi ben cakacam tabii ki :d Asude bahar a.s. geleneksel sifir iletisim seansi baslasin, iyi seyirler :d

yahu ne güzel yazılar yazıyorsunuz çok hoşuma gidiyor edebiyat sayfası gibi şiir okur gibi

Hep iyi davrandım sizlere sizin dar anınızda hep yardımcı oldum herşeyiniz de ilk koşan ben oldum eşim oldu şimdi etrafımda o insanları görmek istediğim gibi göremiyorum kızıyorum kendime kızıyorum yaptıklarıma sizlere iyilik yapmak gelmiyor içimden ha bi iyilik yapmam gerekirse oda sizin için değil Allahtan korktuğum için olacak

Bu yılbaşı ağacımı hediyelerle donatmak yerine, her dalını bir dostumun adı ile süslemek istedim... Yakın dostlar, uzakta olan arkadaşlar. Eski arkadaşlar, yeni dostlar. Her gün gördüklerim ve ara sıra görüşebildiklerim. Hep aklımda olanlar ve sıkça unuttuklarım... Her zaman yanımda olanlar ile olamayanlar kötü gün dostlarım, hep destek olanlar...İstemeden üzdüğüm dostlar ve istemeden beni üzenler. Çok yakınım olanlar, ulaşamadıklarım, yıllardır görmediklerim, özlediklerim.... Vefa borcum olanlar. Bir telefon uzaklığında olanlar. Alçak gönüllüler, gönülden sevenler. Az ya da çok hayatıma girmiş tüm isimler....Bu ağaçta hepsinin kökleri sağlam, dalları uzun ve güçlü olacak. İsimleri daima asılı kalacak...Yeni yılla gelen tüm yeni umutların, yeni başlangıçların, dostların, yılın bütün günlerini aydınlatması ve sizlerle daha güzel anları 2016 yılında paylaşmak dileklerimle yeni yılınızı kutlarım.

Sen aileni benden daha iyi biliyorsunnn ama bildiğin kadar bilmediğin o kadar konu varkii keşkee seyahate bu kadar giymesen bizi bu konulara maruz etmeyip kendi gözlerinlede görüp kulaklarınla işitsen sırf snn ailen kızımın dededi babannesi die görüştüğüm aileni hiç sevmediğimi bilsennn.. Yinede sana çok teşekkür ederim bnm yanmda olduğun içinn seni çokk seviyorummm

Çok güzel,anlamlı,biraz duygulu biraz umutlu bir mesaj...Çok teşekkürederiz Kazen Bey bende sizin ve tüm kk dostlarının yeniyılını kutlarım.Aileniz ve tüm sevdiklerinizle koca koca kahkahaların ve gülümsemelerin yüzlerinizden eksik olmayacağı bir yıl dilerim. 2016 da o sevdiklerinizle süslediğiniz ağacın dallarının çoğalması dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…