Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesinn yeni yılı mutlu,sağlıklı ,huzurlu ,bereketli geçsin.....
ve en çok da bebek hasretiyle yürekleri yanıp kavrulanlara rabbim en kısa sürede mucizelerini hayırlısıyla göndersin.
benim gibi yol gözleyenlere de sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. AMİN.....

Kazen teşekkürler patron senin, tüm sevdiklerinin ve tüm kk'nın yeni yılını kutlarım. Herkese mutluluklar...

teşekkür ederiz Kazen abi. öncelikle yeni yıl herkese huzur mutluluk ve sağlık getirsin. Gönlünüzden geçenlerin gerçek olması dileğimle. Mutlu yıllar...

Kazen çok içten dilekler gerçekten.... çok teşekkür ederim... senin ve tüm sevdiklerinin ve tabii ki kk bayanlarinin yeni yılını kutlar, sevgi saygı huzur ve barış dolu bir yıl dilerim....

Neler yaşadık. Ne sıkıntılar ne mutluluklar... Bireysel olarak zaten farklı yorumluyoruz hayatı, toplumsal olarak da. Nasıl yorumlarsak yorumlayalım ; ister pozitif görelim ister negatif isterse tarafsız. Hayat geçip gidiyor. Yeni bir tarihe alışmak kolay değil. Hele de o tarihe güzel şeyler sığdırmak, bereketlendirmek.. 2016 ya dilimizi alıştırırken geçmiş yılımızın muhasebesini yapalım. Güzeli görüp güzeli yaşamaya gayret edelim. Yeni kararlar alalım gelişimimiz adına. Sadeleşelim bu karmaşanın içinde. 2016 bize bir kez gelecek, hatırdan çıkarmayalım. Misafiri nasıl ağırladık, neler yaptık.. seneye bu zamanlar paylaşalım. Rahat rahat çekiştirelim onu.

Kazen ve tüm kadınlar kulübünün tüm tatlı üyelerine yeni yılın yeni güzellikler getirmesini diliyorum.

Çok anlamlı ,güzel bir yazı olmuş Kazen Bey, vesileniz ile öncelikle sizlerin ve kk 'da bulunan herkesin yeni yılını kutlarım.
Umarım 2016 herkese iyi gelir ve kimse üzülmez rabbim herkesin gönlünde hayırlı olan ne varsa versin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy cnm çok teşekkür ederim

Benden beterleri de varmış
Fransız kalma konusunda

Bu arada herkese sağlıklı, mutlu yıllar
İlkin odun gibi ' Teşekkürler ' yazmışımda bildirim nasıl geldi gibi soru işaretleri vardı etiket aradım falan filan adam yönetici bizim gibi @ yazıp nick eklemese de bildirir neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…