Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler Kazen

Tüm KK'nın Yeni yılını kutluyorum. İnşallah bu yıl size şans,bereket , bolluk , sağlık , huzur getirsin.
Rabbim tüm isteklerınızı bu yıl size nasip etsin.

cok guzel bı mesajdı cok tesekkurler
umarım hepımız yenı yılda daha basarılı , daha mutlu, daha saglıklı oluruz,
yaradan herkese huzur versın , gerekene akıl fıkırde versın bol bol :)
yenı yılın getırecegı enerjıyle bomba gıbı bı omur dılıyorum herkese ...

Teşekkürler Kazen müthiş bir yeni yıl mesajı olmuş. .

2015 için soyleyeceklerim
Çok zor bir yıl oldu çok acılar çektik ama 2016 yılından sadece ve sadece huzur barış ve mutluluk istiyorum

Bide oglusuma kardeş :)

Kazen Bu ne güzel bir mesaj inşallah 2016 bütün KK ailesine bütün dünyaya mutluluk huzur barış aşk bebek bol hayırlı paralar ve kimin ne dileği warsa onu getirsin seviliyosunuz KK ailesi iyiki warsiniz

Bu siteye 2014 ün sonlarında üye olmuştum ve hiç aklımın ucundan geçmezdi 2015 i bu kadar yogun bi şekilde kadınlar klübünde geçireceğim. Hiçbirşey yapmasam canım sıkılsa girip okumaktan zevk aldıgım tek site. Kazen Mune başta olmak üzere herkese mutlu, saglıklı, savaşsız huzur dolu bir yıl dilerim.

teşekkürler öncelikle... Yeni yıldan tüm beklentilerin gerçek olsun inşallah...

Benim küçük pembe bir çam ağacım var... Çocuk esirgeme kurumunda gönüllü annelik yapıyorum, yarın küçük adamım yılbaşı tatili için bize misafir gelecek; ağacımızı onunla süsleyeceğiz. her dalına bir umut, bir dilek, bir güzellik asacağız beraber. inşallah 2016 yılı bana kızımı da getirecek, aynı zamanda evlat edinme sürecinde bir anne adayıyım.

Gönüllü annesi olduğum oğlum, gelecek kızım ve tüm çocuklar için çok güzel, mutluluk, sağlık dolu, savaştan, yıkımdan, yalnızlıktan, şiddetten uzak bir yıl diliyorum.

Diliyorum ki dünyada kadın cinayetleri bitsin; adı namus veya aşk olan tüm şiddet sona ersin...

Klasik güzellik yarışması cümlesi belki ama, barış istiyorum...

Hiç bir canlı, insan/hayvan aç kalmasın, üşümesin, acı çekmesi istiyorum...

Hiç bir ağacın tek dalı kırılmasın istiyorum...

Yeryüzünden tüm kötü, bencil, merhametsiz insanlar silinsin ve dostluk/barış/kardeşlik kazansın istiyorum...

Dermansız hastalık kalmasın, suçaların hepsi cezalandırılsın, kimse suç işlemek zorunda kalmasın istiyorum...

hemen her yıl dileklerim, beklentilerim benzer yeni yıldan. 2016'dan son kez aynı dilekleri dilemeyi istiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel dileklerin için teşekkürler Kazen . Hepinizin nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllar dilerim. Tüm güzellikleri yaşarız. Ufacık dertlerle dertlenir, büyük güzelliklerle mutlu oluruz. 2016 GÜZEL GELLLL:)))

Nice güzel yıllarımız olsun huzur dolu, mutluluk dolu, sevgi dolu..
Teşekkürler Kazen

Çok güzel duygular, naif hisler...

Yılbaşı...
Oğlum ve eşimle beraber, bu gurbette, ailemi özleyerek, sevdiklerimi yanımda dileyerek geçireceğim bir gün olacak...
Bu soğuk yerde, sıcacık yuvamda, oğlumun yaramazlıklarının peşinden koşarak, eşimin oğlumuza bakarken o gözlerindeki parıltıyı seyrederek, ikisine de sımsıkı sarılarak geçireceğim...
Kimseyi kimsesiz bırakmasın Allah...
Yeni yıl dertlere derman olarak, mutsuzlara gülücük olarak, bebek isteyenlere mucize olarak, herkese kocaman bir huzur, sağlık olarak gelsin...

Mutlu yıllar KK...

Bu kadar ince düşünüpte, düşüncelerini aman zayıflık gibi görünür diye korkmadan açığa vuran birinin erkek olduğuna inanmak çok zor.. Bazı arkadaşların şaşırmasına gülmemek gerek..
Yazdığınız her kelimenin altına den den işaretimi koyuyor,
Sizin ve Kadınlar Kulübü'nün bütün üyelerinin yeni yılını kutluyorum...
Mutlu ve huzurlu bir yıl dileğiyle...

Son düzenleyen: Moderatör:
2015'i hiç sevemedim çok kişi götürdü benden çok sıkıntılar çektim.
2016'dan umutluyum.. Umut daha bir şey bitmedi demek,dimdik ayaktayım bekliyorum demek.
Kazen bey teşekkür ediyorum mesaj için.. herkes için hayırlı bir yıl olsun 2016 inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…