Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Harika bir mesajdi Kazen yeni yilin kutlu olsun abi boyle bir siteyi actigin icin binlerce kez tesekkurler sayende muhtesem dostluklar kuruldu ayrica herkesin yeni yilini kutlarimm iyiki varsin KK

Çok güzel bir yeniyıl mesajı olmuş çok duygulandım sizde bebişiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah Rabbim sağlıklı bir ömür versin

Son düzenleyen: Moderatör:
5 gün önce evlendim 2016 dan kendim için mutluluk sağlık ve inşallah bebek istiyorum.Hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı ,mutlu,başarılı yıllar diliyorum herkese.Dünya için de savaşlar olmasın masum insanlar ölmesin dostluk barış olsun istiyorum.Mutlu yıllar k.k :)

Tesekkur ederim Kazen bey cok guzel yazmissiniz..

Sizin ve butun kadinlar kulubun'nun yeni yili kutlu olsun

rüyamda ayakta camdan bakıyorken eşin ve çocuklarınla karşımda duruyordun ben sana bakıyorken yan koltuğumda oturan babam bana bakıyordu fakat o seni görmüyordu üstümde bembeyaz bir gömlekle acınası yüzümle sana bakarken sen çocuklarını seviyordun nasıl bir üzüntü ki bu anlatılması imkansız olan rüyada bile yutkunamadığım kalktığımda Babamı uyandıracak baba kalk beni nasıl üzdüklerini göör diyecek kadar ağlamaklı olduğum bir rüya gördüm. her yeni yıl gibi bu yılda seni bana getirmeyecek .Birgün artık dayanamayacağım babama baba beni üzüyorlar ben her gece ağlıyorum kahır oluyorum ve senin bundan haberin bile yok ki sen ne kadar sert bir o kadarda yufka yüreklisin sen üzülme diye insanların bana attığı yalanları saklıyorum kız olmak kadın olmak çok zormuş babam Dünya kadın için yaşanılmaz bir yer oldu çok ağırmış ben zor taşıyorum birgün kızım olursa böyle olsun istemiyorum RAbbime hergün dua ediyorum. Sen ve senin gibi evinde mutsuz olan yalanla dolanla gelip evli olduğunu saklayan kızlara veremeyeceği geleceğin hayalini mutluluğunu yaşatan herkesi Rabbim sen ve senin gibilerden korusun...ALLAH tüm masum kızları korusun.

Son düzenleme:
Kazen çok teşekkür ederim. Okuduğum en güzel yeni yıl mesajı.. Allah herkese gönlündekini versin, mutlu yıllar..

Teşekkürler Kazen ellerine yüreğine sağlık. Bu sene anne olmayı diliyorum. İnşaallah sağlıklı bi bebeğim olur güzel mutlu huzurlu bi aile kurarız bebeğimizle birlikte. Amin. Anne olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum

Aslinda cok sey yazmak isterdim, ama her yazdigim cumleye gercekten cok yazik olur...
Sen, sen var ya sen, guven veripte umut asilayipta yari yolda birakan sen; evet sen!
Sevdiginin ugruna can verecek kadar cesareti olmayan sen. Ve ben, sen ugruna canimi ortaya koyacak kadar cesareti olan ben. Evet ben!
Yuzun varmiki aynaya baka bileceksin; sen!
Erkeksin, ama adam olmak nasip olmamis; sen!
Adamim diye bosuna boy gosteren; sen!
Ve ben... evet ben. "Bilseydim deger vermezdim" diyecem, ama demiyorum. "Iyiki tanimissim seni, ve bu tanismamla ben sevdigim saydigim deger verdigim bir insan icin canimi ortaya koyacak kadar cesaretim oldugunu ogrendim" diyebilen; ben!

Sevmeden once, insan olmayi ogrenemiyen; sen! Kul hakkina girmis olan; sen! Rabbimin huzurunda kendini mahcup duruma dusuren; sen!
Bunlardan neden mi eminim? Guldurme beni. Kime anlatsam ic icini, senin yuzune tukurmeyi bile cok gorerler. Nedenmi? Tukuruklerine yazik olur. Tukurmek icinde yuz lazim cunku!

Çok Tşk ederiz sizinde yeni yılınız kutlu olsun ayrıca büyük bi aile olan tüm kk nın yeni yılını kutlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni yılda benim dileğim ailem sevdiklerim ve kendim için sağlık, huzur, bereket ve çokça mutluluk..

bir de naçizane bir dileğim daha var: o beni sevsin. çok sevsin ve başlasın hikayemiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…