Kazen
teşekkür ederim ... 2016 da çoğu arkadasım gibi bende anne olmayı istiyorum 2016 da herkesin duasının gerçekleşmesini diliyorum..yeni yılınız kutlu olsunnnnnnnn ...
Çok teşekkürler Kazen
herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun sağlıklı mutlu huzur dolu en önemlisi savaşın olmadığı şehit vermediğimiz bir yıl olsun 2015 te çok kayıplar verdik yeni yıl tüm tünyaya barış getirsin herkesin dilekleri gerçek olsun inşallah mutlu yıllar
Çok ama çok güzel bir yılbaşı mesajı olmuş .Çok ama çok teşekkür ederim.
Benimde yeni yılda tüm herkes için dileğim , huzur, sağlık mutluluğun eksik olmadığı harika bir yıl olsun. dilerim herkesin dilekleri hayırlısı ise gerçekleşir.
Teşekkürler Kazen
herkese iyi yıllar diliyorum. Geçen senenin başı gözümün önünde... Koca bir yil gibi geliyor insana ama göz açip kapatincaya geçiyor. Kendimiz ve çevremiz için iyi şeyler yapabilme dileğiyle...
Teşekkürler Kazen
çok incesin iyi ki varsın Rabbim girecegimiz bu yeni yılda ettiğimiz duaları hayırsız ise hayirliya ceviripte nasip etsin isteyenlere bol bol sağlıklı bebisler versin. Herkese sağlık sıhhat nasip etsin. Evleneceklere Hayırlı insanlar, is arayanlara hayırlı işler ,ev isteyenlere hayırlı güzel evler nasip etsin,borcu olanlara borçlarını odeyebilmeyi nasip etsin evlerimize huzur mutluluk nasip etsin vatanimiza milletimize Dirlik birlik nasip etsin güzel hayırlı yollarda yuruyebilmemizi nasip etsin rabbim hepinizi seviyorum yeni yiliniz kutlu mutlu hayırlı olsun insallah.
2015, bana bir hediye hazırladı. 2016 da o hediyeyi alacağım yıl olacak .
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın.
2016 tüm dünyada güzelliklerle hatırlanacak bir yıl olur umarım.
Hepimize sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz sağlıklı, huzurlu, bereketli, umutlu bir yıl diliyorum. Kazen
, güzel dileklerin için de teşekkür ederim.
Tüm kk ailesinin yeni yılı kutlu olsun, Bol aksiyonlu, fakeli, kaynanalı bir seneyi daha geride bıraktık, yeni yılımızın daha huzurlu geçmesi dileğiyle
Teşekkürler, sağlıklı mutlu,başarılı,bol kazançlı ve tabiki hepimizin refah içerisinde olacağımız,açlık,yokluk,savaşin olmadığı bir sene diliyorum herkese
Kazen
bey çok teşekkür ederim sizlerinde yeni yili kutlu olsun. Ailenizle ve evlatlarinizla mutlu saglikli bir ömür diliyorum. 2016 dan kendim adina hiçbir beklentim yok sevdiklerim ve değer verdiklerimi almasin yeter ki!! Tüm K.K arkadaşlarım yeni yilinizi kutlar sağlıklı mutlu bir yil geçirmenizi dilerim.