Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kazen teşekkür ederim ... 2016 da çoğu arkadasım gibi bende anne olmayı istiyorum 2016 da herkesin duasının gerçekleşmesini diliyorum..yeni yılınız kutlu olsunnnnnnnn ...

Çok teşekkürler Kazen herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun sağlıklı mutlu huzur dolu en önemlisi savaşın olmadığı şehit vermediğimiz bir yıl olsun 2015 te çok kayıplar verdik yeni yıl tüm tünyaya barış getirsin herkesin dilekleri gerçek olsun inşallah mutlu yıllar

KAZEN TESEKKURLER IYI DILEKLERIN ICIN.SANADA MUTLU YILLAR.

Çok ama çok güzel bir yılbaşı mesajı olmuş .Çok ama çok teşekkür ederim.

Benimde yeni yılda tüm herkes için dileğim , huzur, sağlık mutluluğun eksik olmadığı harika bir yıl olsun. dilerim herkesin dilekleri hayırlısı ise gerçekleşir.

Teşekkürler Kazen herkese iyi yıllar diliyorum. Geçen senenin başı gözümün önünde... Koca bir yil gibi geliyor insana ama göz açip kapatincaya geçiyor. Kendimiz ve çevremiz için iyi şeyler yapabilme dileğiyle...

Çocukların mutlu olduğu bir yil daha diliyorum...cocuklarin mutlu oldugu bir dunya zaten guzel olur...kendim içinse herseyin hayirlisini:)

Teşekkürler Kazen çok incesin iyi ki varsın Rabbim girecegimiz bu yeni yılda ettiğimiz duaları hayırsız ise hayirliya ceviripte nasip etsin isteyenlere bol bol sağlıklı bebisler versin. Herkese sağlık sıhhat nasip etsin. Evleneceklere Hayırlı insanlar, is arayanlara hayırlı işler ,ev isteyenlere hayırlı güzel evler nasip etsin,borcu olanlara borçlarını odeyebilmeyi nasip etsin evlerimize huzur mutluluk nasip etsin vatanimiza milletimize Dirlik birlik nasip etsin güzel hayırlı yollarda yuruyebilmemizi nasip etsin rabbim hepinizi seviyorum yeni yiliniz kutlu mutlu hayırlı olsun insallah.

Yeniyıl saglik,huzur,bereket getirsin.
Tum kotuleri,kotulukleri,fesatlari,yuzsuzleri alsin bizden.
Yepisyeni bir sene yeni baslangiclar olsun.

2015, bana bir hediye hazırladı. 2016 da o hediyeyi alacağım yıl olacak .
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın.
2016 tüm dünyada güzelliklerle hatırlanacak bir yıl olur umarım.
Hepimize sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz sağlıklı, huzurlu, bereketli, umutlu bir yıl diliyorum.
Kazen , güzel dileklerin için de teşekkür ederim.

herkese mi yolladın , yoksa seçmece mi

Tüm kk ailesinin yeni yılı kutlu olsun, Bol aksiyonlu, fakeli, kaynanalı bir seneyi daha geride bıraktık, yeni yılımızın daha huzurlu geçmesi dileğiyle

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı dilekler benden size gelsin Kazen

Allah ımdan herkes için önce sağlık sonra barış diliyorum...mutlu geçen bir yıl olsun inşallah...

Teşekkürler, sağlıklı mutlu,başarılı,bol kazançlı ve tabiki hepimizin refah içerisinde olacağımız,açlık,yokluk,savaşin olmadığı bir sene diliyorum herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlıklı,mutlu ve huzurlu güzel bir yıl geçirmemiz dileğiyle..dilerim 2016 iyilerin kazanıp kötülerin azalacağı bir yıl olur.

Kazen bey çok teşekkür ederim sizlerinde yeni yili kutlu olsun. Ailenizle ve evlatlarinizla mutlu saglikli bir ömür diliyorum. 2016 dan kendim adina hiçbir beklentim yok sevdiklerim ve değer verdiklerimi almasin yeter ki!! Tüm K.K arkadaşlarım yeni yilinizi kutlar sağlıklı mutlu bir yil geçirmenizi dilerim.

Tesekkurler Kazen bey öncelikle butun KK nin yeni yılı güzel geçsin

Benimde inss ailemle huzurlu sağlıklı musmustlu hayirlisiyla dileklerimin kabul olacağı bir yıl olsun

Vatanimizi da inss üzerindeki kara bulutlarin dağıldığı güzel günler bekliyordur inss güzel haberler alacağımız vereceğimiz bir yıl olsunnnnn

Mutlu yıllar KK ailesi gönlümüzden geçen bütün dileklerimiz kabul olsun

Eklentiler

• Christmas-Tree-Nature1024-226431.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 143
2015 bana meleğimi getirdi mutlu huzurlu gecti.dilerim isteyene herkesede 2016 meleklerine kavuştursun.herkese saglıklı mutlu bereketli,uğurlu yıllar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…