Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzel bir yazı Teşekkürler kazen bey
yeni yıl inşallah çok çok çok iyi olur herkes için
sağlık huzur barış kardeşlik gibi güzel olay ve duygular olur gözyaşları güzel olaylar için dökülür
Allah önce hasta olan herkese sonra benim iki yavruma şifa versin
dualarım emeğim boşa çıkmasın........

Bir yastıkta kocayın :))

Son düzenleyen: Moderatör:
2015 yılının en güzel hediyesi oldu minik prensesim.
Hayatıma gunes gibi açıp gecelerimi aydınlatti.
Tek güzel yaniydi prensesimin gelişi.
Acı dolu bir yıldı benim için.
Kardeşimi aldı 2015 çok uzaklara bir daha dönüşü olmayan diyarlara melek oldu kuzum. .
Kaç tane çocuk can verdi deniz kenarlarında. .
Cocuklugumu aldın 2015..
Bu sene çocukları aldın 2015...
En masumlarimizi.
En sevgiye aç olanlarimizi. .
Seni sevemedim 2015.
Deniz kenarında bıraktım umudumu sevincimi. .
2016 nin yeni umutlar sevinçler getirmesi dileğiyle. .
Mutlu yıllar. .

Kazen bu ince düşüncen için teşekkürler
Rabbim iyi insanların hepsine güzellikler sunsun inşallah
2015 bana çevirilecek bi dolu makale ile geldin gidiyorsun hala aynı durumdayım
Giderken onlarıda götür rica ediyorum
2016 bol mezuniyetli gelsin bana

2015 o kadar hızlı geçtiki benim için naptım nasıl geçirdim hiç anlayamadım inşallah bu yıl öyle olmaz. sağlıklı bir yıl diliyorum herkese mutlu yıllar.........................

Tskrlr kazen cok dusuncelisin sanada mutlu saglikli sevdiklerinle ve tabi bizlerle :) nice nice yillar diliyorm yeni yılın huzur getirsin umarm mutlu yillar

Tesekkürler size de mutlu bir yil dilerim.

Yarın ameliyat olacağım karnımdaki bebeğe şifa diliyorum rabbim şifa arayan herkese şifa versin

Teşekkürler kuzen, burası yeri değil ama ben diyorumki başkalarının mutlulukları mutlu olanlara bu sene hiç kutlu olmasın , çünkü şu an canım çok yanıyor , tadınızı kaçırdıysam Özür dilerim.

Teşekkür ederim sevgili Kazen .
Sizin, KK yöneticilerinin ve tüm KK. üyelerinin yeni yılını içtenlikle kutlarım.
Dilerim dünyadaki tüm çocuklar ve tüm insanlar için mutlu bir yıl olur.

2015 benim için en büyük aci yılıydı çünkü evladimi kaybettim...
hamilelikle geçirdim.. ama en büyük acimi yaşadım...
2016 yinede hamilelik yılım olsun ve bebegimi kucagima almaya nasip etsin inşallah...
yeni yılını kutlu olsun mutlu yıllar.

''Sigara içerken, dumanı üflerken ayrı bi seksi oluyosun'' demende acayip hoşuma gitti sevgilim

Güzel dileklerini allahım kabul etsin inşallah... inşallah sehitsiz yıl olsun barış huzur sağlık mutluluk dolu yıl olsun mutluluklarının içinde mucizende nasip olsun canım arkadaşım

Valla yeni yıl benim için hiç bir şey ifade etmiyor. Zaman sürekli akıyor zaten benim için bir dönüm noktası değil. Sadece takvim değişiyor.Eskiden çok severdim kutlama yapmayı ama şimdi her şeyin saçma ve içinin boş olduğunu düşünüyorum. Hayatın gerçek yüzünü gördüm. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Benim yeni yılla ilgili duygularım bu şekilde. Yine de yeni yılın şehitsiz,kargaşasız,ölümsüz herkes için mutlu bir yıl olmasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…