Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEŞEKKÜRLER...
Sizede mutlu sağlıklı süprizlerle dolu sevdiklerinizle hep beraber bir yıl diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOT20elasiyimm, post: 44375469, member: 524785"]Cok cok guzel ve anlamli mesaj Kazen tesekkurler.. bence bu yil aci dolu bir yil oldu sehitlerimiz sivillerimiz birileri ugrani gocup gittiler insallah 2016 baris hosgoru ve sevgi dolu yil olur[/QUOTE]
Amin,2011den beri ,2012 iyi olsun,20 13 iyi olsun ,2014 iyi olsun, 2015 iyi olsun inşallah dedim durdum, umudumu yitirmiş değilim , hala umudum , ümidim var 2016 çooook iyi olacak inşallah

Amin canim amin insallah doktorluk isim olmadan tup bebege baslamadan hepimiz kavusuruz mucizelere

Hem neyini kutluyoruzki bence oturup ağlayalım ömrümüzden bir yıl daha gitti , şu anda ciddi anlamda psikolojim bozuk , sıkıntıdan egzama oldum daha neler çıkacak acaba

7 senedir üyesi olduğum kadınlar kulübünün zarif üyeleri ve yöneticileri 2016 hayalini kurduğunuz tüm güzellikleri yaşatsın size..

Çok güzel hayallerle girmiştim 2015 yılına ama bir çoğu olmadı, gerçekleşemedi.
2016 yılından hiç bir beklentim ve hayalim yok. Evet gerçekten yok. Sadece şu anki halimden mutsuz olmayayım yeter.

Bana yapılanları sineye çekmiş değilim, sustuğuma bakma affetmiş de değilim......

İnsanlar umutları varolduğu sürece yaşar, hiçbir zaman umutsuzluğa düşme ben 5 senedir yitirmedim

Tşkler tüm dilekrinin gerçekleşmesi adına (amin) Kazen

Herkese 2016 kalbinden geçeni getirmesi dileği ile musmutlu bir yıl diliyorum

geçmiş olsun :/

2015 hayatimin en guzel ve farkli yili oldu anne oldum Rabbime binlerce kez sükürler olsun
Tum isteyenlere de hayirli evlatlar nasip etsin

tesekkur ederim senin de yeni yilin kutlu olsun sevdigin tum insanlarla nice mutlu senelere :)

Cok tesekkürler kazen icten dileklerin icin,saglikli huzurlu mutlu bir yeni yil diliyorum herkese

Nolur o kızla bi ilgin olmasın,nolur beni fark et artık ya. Nolur bak. Burdayım gör artık!

Bende o malum kişiye söylemek isterdim.Doç olmuşsun ama insan olamamışsın.Sevmiyeceksen niye baktın umut verdin.Zaten bir sürü derdim vardı.Yüzüne tükürmeye bile değmezsin.En aşağılık hakaretleri senin için söylenmiş.Aynısı yaşamanı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…