Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de tartistigim ama deli gibi pisman oldugum canim arkadasimi ozledim.. Insallah barisiriz Sen beni yanlis anladin bacimn (

Zaman bu sene durdu bizim için... sana kavustugumuzda gun ay yıl saymadan sonsuza kadar mutlu olabilmek dileğiyle... seni cok özleyen ve seven... annen...

Cok incesiniz kazen cok tesekkur ederim okurken cok duygulandım ,hepimizin hayatındaki iki yuzluler cikmasi dileğiyle...

Kazen tesekkur ederim sizinde yeni yilinizi kutlarim ailenizle saglikli huzurlu mutlu dolu bir yil gecirmenizi dilerim :)

Teşekkürler Kazen :)

Ben de herkese mutlu, sağlıklı, huzur dolu bir yıl diliyorum.
Dert ne unutalım inşallah

Bu ailenin bir parcasi olmak cok guzel. Umarim yeni yilda Kadinlar klubu ile gecirecegimiz guzel bir yil olur.

Tşekkürler, size de mutlu yıllar
2015 bana hayatımın ennn güzel hediyesini , oğlumu getirdi... 2016 dan da benzer bi performans bekliyorum, sevdiklerime bir şey olmasın bana yeter, başka birşey istemem. Herkesin huzurlu, sağlıklı, sevdikleriyle birlikte geçireceği musmutlu bir yıl olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Mutlu huzurlu seneler dilerim
KK'nın bana kazandırdığı değerli dostum canım O okypete 'm ile nice güzel kklı,makyajlı, kahkahalı yemekli ama kilo almamalı günlere
Güzel Dileklerin için teşekkürler, Sana da ailen ile Mutlu huzurlu seneler Kazen

CoK tesekkur ederim Kazen cok incesin :) senin ve bütün kk bayanlarinin yeni yilini en icten dileklerimle kutluyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hayyal
kk sayesinde seni tanıdım... iyiki tanıdım.
sanada musmutlu bir yıl diliyorum..
sushico da kilo almadan yemek yiyeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum. seneye artık:)
bu arada kk dostları,
herkese iyi yıllar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…