Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiki varsın sevdiğim.geç kalınmış bir mutluluk bizim ki.zorluklar ve engellerle dolu bir maratondu.bitiş çizgisine ulaştık ve yorgunuz.şimdi birbirimizin nefesinde birlikte aldığımız her soluğa şükür etme vaktidir.seninle keskelerim iyiki lerim oldu.iyiki yaşadığım herşey yaşandı ve bu zorlu sınavın ardından seninle mükafatlandırıldım.mutluyum belki de haketmedigim kadar.ama mevlamin bana bu mutluluğu sunması beni bu mutluluğa layık görmesi beni daha da mutlu ediyor.bu ne büyük lütuf diyorum şükür ediyorum rabbime.ve anladım ki çocukluğumuzdan beri hayatın anlamını yanlış yerlerde aramisiz.sahip olmak istediklerinin yerine seni koydum ve dedim ki ben zaten herşeye sahibim boşa geçmiş yılların acısını,seninle dolu yeni yıllarla siliyorum ömrümden. Rabbim bizi cennette firdevs bahçelerinde birbirimize yar kılsın ben seninle sonsuzluğu diliyorum.seni seviyorum

Öncelikle tesekkurler ve Herkese mutlu yıllar :) "Farzet ki O burayı okuyacak" demişsiniz ama O burayı hiç okumaz,buradan bihaber, buraya bakacagına gider baska kızlarla ılgılenır.Asla okumaz,bakmaz.Haa farzedelım yıne olmuyo farzedemıyorum .Ama bikac sey soyleyebılırım.4.yılbasımız olacaktı.Olmadı,bana arkadas gözüyle bakıyosun,aylar öncesinde bısey hıssetmedğini belırttın,gecenlerde seni istiyorum dedin.Dengesizsin.Ne istediğini bilmiyorsun.Bi gün tamamen iletişimimiz bitecek,karsına cıkanlarda hepsinde umarım ararsın.Güzel başlayan dev gibi sevgiyi 3 5 sanıyelık zevk,heyecan ugruna bitirdin.Allah bi daha yasatmasın boyle bı guzellıgını,ziyan ediyosun cunku,Allah israf edenleri sevmez.Ölene kadar her onune cıkandan sevgı dılenırsın.Böyle yaa...

Teşekürler umarım gelecek yıl bu yılımızdan daha iyi geçer ve daha mutlu ve huzurlu oluruz , herkese sağlıklı mutlu yıllar

Kazen Mune ve KK ' daki tüm üyelerin yeni yılını kutlarım . Hayallerimizin gerçeğe dönüşeceği , üzüntülerin yerini mutlulukların alacağı bir yıl olsun ...
Hepimize hayırlı uğurlu gelsin .

Sağlıklı huzurlu bebişli bir yıl olsun herkese iyi seneler :)

yeni yılda allahım herkezin gönlüne göre versin . hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu evlatlarımız eşimiz ve tüm sevdiklerimizle birlikte olmak dileğiyle mutlu yıllar . teşekkür ederim KAZEN msjınız çok hoşuma gitti :)

2014e bir bebek, 2015e de bir bebek verdim...kayıplarım yorsada beni içimden umudumu anne olma umudumu hiç kaybetmeyeceğim. 2016da inş sevdiğimle birarada olacağımız ve bebeğimizi seveceğimiz günlerde gelecek inş...nolur çok fazla bekletmeden 2016dan sağlıklı bir bebek diliyorum...

Guzel dilekleriniz için teşekkürler sizinde yeni yiliniz kutlu olsun ve tüm kk ekibinin de

2015 bana yeni bir başlangıç sağladı, 2016da da bunun meyvelerini almayı, daha da ilerlemeyi ve duygusal anlamda güzel başlangıçları da diliyorum.

savaşların olmadığı cocukların ölmediği ..gösyaslarının sadece mutluluktan olduğu ..yiyip yiyip kilo almayacağmız ..bol bol para kazanacağımz..sağlıklı huzrlu yıllar olsun..teşekürler Kazen

Bu sene yeni yıla hiç hazırlık yapmadım ağaç süslemedim hiç bir plan yapmadım sadece bu yıl daha ana rahmime bile düşmemiş olan bebeğimle girmek istedim onu şimdiden özlüyorum şimdiden çok seviyorum onun nefesinle uyuyup onun nefesinle uyanmak istiyorum ve rabbimin nasip ettiği zamanda ona sağlığınla kavuşmak istiyorum... yeni yıl bizler için yeni umut yeni başlangıç olsun her ne olursa olsun sağlıklı, barış içinde ,kardeşliği unutmadan hepimizin birer fani olup bu dünya dan elbet bir gün gideceğimizi ve düşmanlık kavga şiddet olmadan birlik içinde yaşayabileceğimiz iyi bir geçirelim herkese iyi yıllarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…