Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkürler Kazen cok incesiniz. Umarım dilediğinizden güzel bir yıl olur,bol dostluklarla birlikte ..

2016 ve 2017'nin çok iyi yıllar olacağını hissediyorum. Bazen insanın içinden geçer ya. Bir kazı kazan seçersiniz, sadace ona gözünüz takılır. Çıkınca sevinirsiniz ya, işte tam olarak böyle bir şey. Yada bu saçmamı oldu ne? belkide bundan daha kuvvetli bir his. 2015'ten daha güzel, daha umutlu, daha sevinçli, daha sürprizli, daha aşklı, daha paralı bir yıl olur. İnşallah. -Not: Kesinlikle öyle olacak- Tabi bu yazıyı okuyanlar içinde

Tesekkurler kazenn bu icten yazin icin:) hepmze mutlu yillarrr olsun insallah:)

teşekkür ederim sizlerinde yeni yılı kutlu olsun..esenlikle :)

Cok tesekkurler cok guzel bi mesaj icten yazilmis sizinde yeni yilinizi kutlar sağlık ve huzur dlerm

Çok teşekkürler kazen. Size ve tüm kk ailesine iyi yıllar dilerim.

Sizi çok seviyorum. Hamileyken doğum günümü kutladığınız zamanki duygulanmam ve bağıra bağıra ağlamamı hiç unutamıyorum. Çok özelsiniz, gerçekten. Nice mutlu yıllarda birlikte olalım ..

Tesekkur ederim :)

Teşekkürler sevgili Kazen .
Yüreği güzel bütün arkadaşların yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım

Sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle MUTLU YILLAR..

2016 yılından sadece sağlık diliyorum çünkü biliyorumki sağlık olunca diğerleride gelir..Herkesin yeni yılı kutlu olsun..

2015 bosa gecen 8 seneme aglamakla gecti. bu sene hiç olmadıgı kadar gülmek istiyorumm.....

kazen bey teşekurler yeniyıl herkeze saglık mutluluk huzur getirsin isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…