Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında bana yılbaşı hicbir sey ifade etmiyor. Ama geride bıraktığım günlere göre daha cok tebessüm etmek istiyorum.

Kendi adima Çok teşekkür ederim. İnşallah 2016 yılı dünyadaki herkese ilk önce varisibarışı getirir artık acılar ölümler açlık sefalet olmasın 2015 çok acıları barındırdı ama inşallah Rabbim bu sene tüm herkesi mutlu eder. Yeni yılınız mutluluk getirmesi dileğiyle herkese iyi yıllar.

Ne güzel bir mesaj bu, Çok teşekkür ederim Kazen bende kendi adıma 2016 umarım herkesin tüm güzelliklerle karşılaşabileceği, dileklerinin gerçekleşebileceği, aşk, sağlık, huzur, mutluluk getirdiği bir yıl olur. Şahsi dileklerime gelirsem eğer bunların dışında, umarım büyük ikramiyenin 10'da 1'i falan (çok kanaatkarim biliyorum) bana çıkar. Olumlamalar yaptım, evrene mesajlar gönderdim boşa gitmese bari

2015 yılında en güzel şey kk ye uye olup sizin gibi arkadaslarimin sirdaslarimin olmasi herkesin yeni yılını kutlarım en içten dileklerimle:)

Ne güzel yazılmış, tebrik ederim. Nice mutlu senelere inşallah kazen ve KK nün üyeleri

Kazen bey.. Sizin ve tüm Kadınlar Kulübü ndeki arkadaşların Yeni yılını kutlarım ... Sağlıklı. Huzurlu ve mutlu olunacak. Bir sene dilerim ...

İçimden geçenler o kadar çok ki, hangi birini yaziyim bilemiyorum... Tüm sevdiklerimle her zaman bir arada olmak istiyorum şimdiki gibi... En kötü günümüz bu günümüzden bin kat iyi olsun, ALLAH bu günlerimizi aratmasın. ...... Yurdumuz içinde kötü günler geride kalsın artık. Kimse haksız yere ölmesin, şehit haberleri almayalım artık, anneler evlatsız, evlatlar babasız kalmasın.
Özel olarak ise; şu başımdaki pislikten de kurtar beni ALLAHIM. Yeni bir yılla, yepyeni ve çok güzel bir sayfa açayım kendime artık.

Vee tüm K.K. nın yeni yılı da kutlu olsuuun.

İyi seneler patron. Senin vasıtanla tüm site ahalisinin yeni yılını kutlar,ülkemiz için ferah bir yıl olmasını dilerim.

teşekkür ederim kazen. :) bu sene kimi istemeden kırdıysam bir hata yaptıysam özür dilerim... Sevdiklerimiz başımızdan eksik olmasın... Herkese iyi seneler.... 2016dan en başta sağlık olmak üzere aşk diliyorum... bu sefer karşılıklı bir aşk olsun inşallah ...

wuuuuuuu süper, teşekkür ediyoruz

Cok tesekkur ederiiimmm.. Bu yil meslegime baslamak ve aileme yardim etmek icin cabalamamla gecti insaallah atanip guzel minik bir ogretmen olup hem aileme yardim edebilecegim hem de artik yavas yavas evlilik hazirliklarina baslayabilecegim hir yil olur 2016. Allah herkesin gonlune gore versin umarim herkes kalbindekini bulur..

Yeni yılın herkese barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum kadınlar kulübünün ve tüm sevdiklerimin yeni yılı kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…